torsdag 4. november 2010

Vil dere se noen nyheter?

Det kommer stadig nye varer inn i butikkene våre og i dag tenkte jeg visse dere noen av de. Bildene er tatt i vår butikk på Vinterbro på mandag kveld. Før jeg dro dit spurte jeg våre venner på Facebook om hva de ønsket at jeg viste frem - og det er tydelig at mange av dere er mer enn klare for å se bilder av advent- og julepynt. Og det tar jeg naturligvis til etterretning, så det er nok ikke lenge før vi viser frem noen av våre "julenyheter" her også, men det er altså ikke det som ble fokuset denne gangen.

Et innlegg med nyheter før julenyheter, det har vi tålmodighet til - ikke sant?Husker du rammene vi fikk inn for en tid tilbake, laget av flinke folk i Sør-Afrika - som brukte resirkulert treverk og bilder fra gamle bibliotekbøker?  Om dere liker denslags, tror jeg dere vil like tavlene over også. Ingen tavle er lik og består av en ramme rundt, noen med litt avskallet maling på, og en stor tavleflate i midten. Brukes til å skrive tekst som inspirerer - eller tekst for å organisere, kanskje?Hva synes dere om denne knaggrekken? Jeg falt pladask for den. Resirkulert treverk her også, ingen er dermed like - og disse finnes med hvitmalt planke bak, en planke i mørkere tre - og min personlige favoritt; den dere ser avbildet over.
Det er helt klart tid for å la kveldene lyses opp av fine lykter i alle mulige fasonger og utforminger - og over ser dere to eksempler på hva vi har, men det er virkelig mange, mange flere. Hjerter og reinsdyr er to temaer som preger flere interiørdetaljer og som nok kommer til å komme på enda flere i tiden fremover. Søte lykter eller hva?Vi fikk veldig mange fine tilbakemeldinger på vår siste katalog og vårt siste blogginnlegg som handlet om industrielle møbler og industrielt interiør - og bildene over passer særdeles godt inn i en slik stil. Panelet kan klistres opp på en frittstående tavle, en lengde rett på veggen eller hva med en helg vegg? Tønna har mange bruksområder og det forundrer oss ikke om dette blir en yndet detalj ved siden av peis eller ovn i noen hjem. Hva synes du om disse? Mørke og kalde kvelder kan gjøres varmere og hyggeligere ved å ha et deilig sengetøy i flanell - eller et ekstra varmt (og fint) sengeteppe du kan trekke opp over bena dine og på den måten sikre  deg en god, varm natt med energigivende søvn. 

Legger med enda noen bilder fra Vinterbro; 


Det var virkelig mange flere ting jeg kunne vist frem, men vi får dele det opp litt. Advent- og julevarene kommer inn i stadig større skala, så det er nok ikke lenge før vi må vise frem noe av det også.

Vi synes det er veldig gøy med tilbakemeldinger, så helt til slutt;
Hvilke av tingene jeg har vist frem i dag forelsket du deg i - og hva kommer aldri inn i ditt hjem? 

Håper på mange tilbakemelding og ønsker alle en vidunderlig fin torsdag - håper dere alle har like fint vær som vi har på østlandet i dag, for høstdager som dette tar vi gjerne imot i bøtter og lass! Pin It

19 kommentarer:

 1. Tror jeg forelsket meg i alt! Likte spesielt godt speilet med lys turkis, slitt ramme og krittavlene. Love it!! Åpne butikk i Østfold???

  SvarSlett
 2. Oi, her er det ikke mye å IKKE forelske seg i. Eneste jeg ikke kunne hatt i hus er det rødrutete sengetøyet... Ellers sier jeg ja takk til resten. NYDELIGE ting. Er generelt forelsket i butikken deres:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Forelsket meg helt i reinsdyrlykten - nyyyydelig! hmmm... hva jeg ikke likte? likte jo alt! - men tror de store trekorset på det ann siste bildet ikke hadde kommet med i handleposen *ler*.
  Hilsen Vilde

  SvarSlett
 4. ÅÅ så mye fint da... her var det frsitelser med store bokstaver..

  SvarSlett
 5. Mye lekkert,falt for rosene,de ser helt ekte ut,må ha....

  SvarSlett
 6. Hm - tar alt bortsett fra trekorset og veggpanelet/plakaten.
  Ellers venter jeg VELDIG på at dere skal få inn igjen de hvite serveringsbrettene !! Hver gang jeg er innom og spør blir jeg fortalt "om to uker" ... og det har jeg hørt siden i sommer !??

  SvarSlett
 7. Alt utenom panel plakaten må gjerne finne veien inn i vårt hjem..
  Er ofte innom vinterbro er jo så mye flott, får øye på noe nytt uansett når jeg kommer :-)

  SvarSlett
 8. Det jeg likte aller best var det store trekorset med perler på en snor....

  SvarSlett
 9. Ja, her var det masse fint. Likte spesielt godt tavlene, knaggrekka og det rødrutete sengetrekket.
  Kunne ikke tenkt meg den siste puta (ikke min stil ;)..)

  Klem Madelén

  SvarSlett
 10. Ja den industrielle stilen liker jeg mer og mer merker jeg. Den tønna med skrift skulle jeg mer enn gjerne hatt. Coolt med et slikt plott, røffer opp det hele! Vil fortsatt ha dere i Trondheim.... hihi maser ikke nei... ehhhhh

  SvarSlett
 11. Elsker home and cottage:-) Likte veldig mye,spesielt den slitte grønne ramma eller speilet,rosene,knaggrekka og lyktene.Den puta som er bak den mønstrete ser også veldig fin ut:-)

  SvarSlett
 12. Har dere nettbutikk?
  Dere har så mye flott men jeg bor desverre laaaangt unna nærmeste forhandler.

  SvarSlett
 13. Kjøpte lyktene med hjerter hos dere til jul i fjor og iår utvider jeg gjerne med reinsdyrlyktene. De skaper så fint lys og stemning. Tønnen var også fin.
  Trekorset kan få henge igjen i butikken...

  Kari :-)

  SvarSlett
 14. Helt kalrt vil jeg ha det turkise speilet :)

  Ellers så har jeg lært meg at man aldri skal si aldri når det gjelder ting man absolutt ikke vil ha i huset, for før eller senere så liker man det kanskje alikavel ;)

  Og jeg slenger meg på koret som ønsker seg Home & Cottage i Trondheim :)

  SvarSlett
 15. Panelet og tønna fra House Doctor står høyt på ønsketlista. Fallt helt for begge på messe i høst :-)

  SvarSlett
 16. Heisann!!
  Sååå mye lekkert, kunne tenkt meg det meste her egentlig:)
  men ikke puta på det siste bildet, den passer nok ikke inn hos meg;)

  Har dere nettbutikk hvor man kan kjøpe de lyktene?? Syns de er kjempelekre!!! Dere har butikk i Oslo??

  Ønkser dere en suuuper uke!!
  Smil & klem fra Jeanette:)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for tilbakemeldingene deres! Det er veldig interessant å se at det den ene elsker, det ville ikke den andre tatt inn i huset sitt med ildtang engang :) Godt vi har forskjellig smak folkens, så ikke hjemmene våre ser helt prikk like ut!

  Og til dere som lurer på om vi har nettbutikk;
  Det har vi dessverre ikke. Mange har ønsket seg dette og det kan godt hende at det er noe vi kommer til å ha på et senere tidspunkt, men det er ikke noe vi har rom for å etablere nå dessverre.

  Men ja, vi har butikker i Oslo; Du finner alle våre butikker på www.homeandcottage.no - så velkommen til oss!

  SvarSlett
 18. Visit our spa today if you're looking for the best and most ideal spa in Bangalore.Visit 24 hours massage centres in Bangalore

  SvarSlett
 19. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress. Thai massages for full body stretching.Visit massage centre near me

  SvarSlett