tirsdag 16. november 2010

Ta gjerne turen innom Bogstadveien!

For noen dager siden var jeg innom butikken vår i Bogstadveien på Majourstua - og det var blide jenter og mange nye varer som lyste mot meg da jeg gikk inn dørene på butikken der!

Butikksjefen viste meg rundt og pekte ut nye varer og nye utstillinger, og syntes det var veldig gøy og spennende at Home&Cottage nå har så mange som følger kjeden via bloggen vår. Om du som leser denne bloggen nå, har butikken vår i Bogstadveien som din 'nærbutikk', så ta gjerne turen innom og si at du har lest om de på bloggen - da blir de nok fornøyd tenker jeg!

Glass og skåler i ulike utforminger og størrelser kan være hendig å ha for hånden når man etterhvert begynner å invitere til selskap og samlinger i forbindelse med mørketiden og julehøytiden vi har foran oss. Og du som oss glad i glass, kopp og servise, så har du også kanskje lyst til å ha en tallerkenhylle å vise frem noe av dette i?


Butikken vår i Bogstadveien har et spesielt inngangsparti med trapp opp og ned med en gang man kommer inn. Nå er trappen fyllt av lykter i alle mulige varianter og størrelser - og et av vinduene ut mot gaten er pyntet med søte bamser i røde gensre, fin benk og koselig lykter.
Et lite hint av julestemning...


En liten titt på juleutstillingen i Bogstadveien.


Bilderammene våre er veldig populære, men heldigvis får vi nye forskyninger med jevne mellomrom.
Vakre, vakre kjelker - en personlig favoritt!

Om du legger turen innom butikken vår i Bogstadveien,
lover du å ta tak en av jentene og hilse fra bloggen? :)

God tirsdagskveld! 

Pin It

17 kommentarer:

 1. Åhh så mye fint...
  Har alt plukket ut noe som jeg bare MÅ ha ;)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ så mye flo9tt... her så jeg noe jeg bare på ha..og det er billedrammene...

  håper de har de i Åsane , bergen..

  klemmer 0))

  SvarSlett
 3. VELDIG mye fint du viser altså! Skal si ifra i Vestfold at jeg følger med på bloggen neste gang jeg drar innom :D.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Det kribler i kroppen etter å komme meg innover til en av butikkene deres...

  Kari :-)

  SvarSlett
 5. Utrulig mye fint :-)Greta, Mo i Rana

  SvarSlett
 6. Så masse flotte bilder av fine ting,skal stikke innom der neste gang jeg er i Oslo :-)

  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Får vel gjøre det da ;) Gleder meg til å ta en titt.

  MAIAklemmer

  SvarSlett
 8. Masse fint å få lyst på, ja!

  Anette Willemine :o)

  SvarSlett
 9. Utrolig mye fint:-) Me like ♥

  SvarSlett
 10. Å så lyst jeg har til å komme meg på en Home&Cottage butikk!

  SvarSlett
 11. Jeg kommer innom imorgen:) Skal en tur til Oslo, nærmere bestemt bogstadveien! Skal jeg samle julegaveønsker, kjøpe julegaver og få inspirasjon:)

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 12. EN kjempeflott butikk i Bogstad veien er det.. men ble utrolig skuffet da jeg kom fra Nord Norge med forventninger til min favoritt butikk, som bare må besøkes når man er i områdene der de ligger.. Denne gangen var personalet IKKE hyggelig imøtekommende som man forventer, de SÅ rett og slett ikke kundene som var der (og det var tre eller fire jenter på jobb)..jeg ble rett og slett helt satt ut..gikk en runde og var ute av butikken etter 3 min.Dette er ikke likt meg!! Fortalte det til min vennine som er like lidenskapelig interessert i interiør som meg, og hun hadde hatt samme opplevelsen uka før!! Til tross for dette er H&C fortsatt min favoritt butikk, men tar nok turen til Alnabru neste gang!!

  SvarSlett
 13. Jeg må også si jeg blir litt satt ut av personalet i Bogstadveien hver gang jeg er der. De ser en ikke og er lite tilmøtekommennende. De viste ikke en gang hva de hadde i sortimentet når jeg spurte etter noe jeg sett på Alnabru, men tenkt å kjøpe i byen av praktiske grunner. De har også altfor mange ting i trappen og på gulvet, slik at det er vanskelig å bevege seg rundt. Og har man barnevogn eller rullestol føles man som persona non grata. Skjerpings!

  SvarSlett
 14. Jeg har vært innom for å bytte noen småting, fått super service. Er fornøyd med varene også (bytting er unntaksvis!)

  SvarSlett
 15. Spa69 is top most Body To Body Massage service provider which is kept privacy of customer in a good manner to give best top most types massages by expert therapists.Visit massage center near to me

  SvarSlett