mandag 22. november 2010

Vel overstått New York-tur!

Da er de som fikk dra på inspirasjonstur til New York kommet tilbake til Norge og vi gleder oss til å la inspirasjonen påvirke det daglige arbeidet med å kjøpe inn, designe, produsere og style varer, lage kataloger og mye annet vi gjør som helt sikkert kommer til å påvirkes av turen til The Big Apple!

Tusen takk for alle tips, råd og kommentarer dere kom med! Det var litt av en liste folkene våre tok med seg over dammen - og med ganske tett program fra før, var det nok ikke alle stedene de fikk anledning til å sjekke ut.

Men de fant noen favoritter - og de har også kåret en av dere til den som kom med det mest inspirerende og mest "treffende" tipset i forhold til hvorfor de dro dit og hva de ønsket å oppnå med det.

Den heldige vinneren er Åse Emily Sivertsen!
Du hadde følgende tips til oss: 
Anthropologie! De har så mye fint, og jeg ser helt klart parallellen til Home & Cottage.
Sjekk nettsiden deres: http://www.anthropologie.us

De har fire butikker på Manhattan, se her for lokasjoner: http://www.anthropologie.us/anthro/help/store_locator.jsp

God tur!

De vennligste hilsener,
Åse Emily Sivertsen. 


Klikk på bildet for å komme til hjemmesiden til Anthropology
 
Gjengen på tur var innom flere av Anthropologies butikker og for mange av de som reiste, ble dette en helt klar favoritt. Vi vil gjerne sende deg en liten overraskelse i posten, Åse Emily - så fint om du kan sende din postadresse til astrid@valen-utvik.no så snart du har anledning.

Tusen takk til både Åse Emily og til alle
dere andre som la igjen tips til oss!

De som var på tur fant andre steder som også utmerket seg fort som klare favoritter - og vi tipser naturligvis gjerne våre blogglesere om disse. Hvem vet - kanskje noen av dere har planer om en NYC-tur i nær fremtid og i så fall så er altså disse to under her verdt en titt!



Pin It

4 kommentarer:

  1. Takk for tips. Skal virkelig ta dette med meg når jeg drar over til våren.

    SvarSlett
  2. Spa69 is top most Body To Body Massage service provider which is kept privacy of customer in a good manner to give best top most types massages by expert therapists.Visit massage centre near me

    SvarSlett
  3. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit price body female to male body spa near me

    SvarSlett