torsdag 25. november 2010

Desembertilbud; Stearinlys


Som nevnt i forrige innlegg har vi noen små overraskelser i form av dagstilbud klare for dere nå frem mot advent og inn i desember. Nå er fotokonkurransen med tema borddekking i gang og vi har til å gi våre venner i sosiale medier;
20% rabatt på alle lys!


Tilbudet gjelder i alle våre butikker fra i dag og til og med førstkommende lørdag, 27.11.
Tilbudet annonseres kun via sosiale medier.


Liker dere slike tilbud kun informert til dere som følger oss via sosiale medier? Vi setter stor pris på deres engagement og at dere kommuniserer med oss, så vi synes det er gøy å gjøre litt stas på dere inni mellom.

Og - om dere er som meg, så går det kanskje med endel stearinlys i deres hus og hjem for tiden også, så da er det kanskje kjekt med litt rabatt? :)

Nå har vår nyeste butikk åpnet på Gulskogen i Drammen, så snart kommer det bilder fra åpningen, goodie-bags, kunder og engasjerte medarbeidere.

Ønsker alle en deilig torsdag så lenge!

Pin It

14 kommentarer:

 1. Så bra :))
  jeg skal ut før helgen å ta meg en titt og kommer nok hjem med noen lys da ja ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig melding. Syns alltid det er så koselig når det "popper" opp en ny melding fra Home and Cottage på min wall. Stikker innom dere en tur på Alnabru. See ya :-))

  SvarSlett
 3. Såklart det er kjekt med rabatt. Hadde tenkt meg innom idag uansett jeg for å titte litt på nyhetene så det blir helt sikkert med noen lys hjem ja :-)

  SvarSlett
 4. Så bra med tilbud på lys,ja det går jo noen i løpet av året, bare må ha levende lys.

  Klem Anita

  SvarSlett
 5. Det liker vi helt klart. Skal ned på nye Gulskogen i ettermiddag og se på bestikk.
  Tudelu.

  SvarSlett
 6. Helt topp med sånn info
  Stikker vel innom for lys går det jo mye av nå

  SvarSlett
 7. Flott med tilbud - og dette treffer godt også. Skal prøve å rekke innom.

  SvarSlett
 8. Jeg skal faktisk ta turen til Home and Cottage i morra... ikke mer snakk nå..nå er det handling..

  hihihi..

  SvarSlett
 9. Kjempefint å få høre om sånne tilbud via Facebook. Jeg har enda ikke kjøpt lys til adventstaken så da blir det en tur ned på Home & Cottage på Vinterbro for å kjøpe kubbelys i morgen :-)

  Takk for info!

  Netta

  SvarSlett
 10. Å, så koselig med sånne spesialrabatter! Må prøve å komme meg innover i morgen, trenger litt flere lys nå!
  Eline

  SvarSlett
 11. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india, to help people lead a comfortable and relaxing lifestyle.Visit massage centre near me

  SvarSlett
 12. Amazing, Your blogs are really good and informative. I got a lots of useful information in your blogs. It is very great and useful to all. Liker dere slike tilbud kun informert til dere som følger oss via sosiale medier? Vi setter stor pris på deres engagement og at dere kommuniserer med oss, så vi synes det er gøy å gjøre litt stas på dere inni mellom Truck Accident Lawyer Virginia. Keeps sharing more useful blogs...

  SvarSlett