tirsdag 21. september 2010

La oss presentere; Rammer

Det er tid for en ny runde med 'La oss presentere...' her på bloggen (du finner vårt første innlegg i denne kategorien her) og denne gangen har vi valgt å fokusere på noe enkelt, men likevel effektfullt; Rammer. 

Vi har gledet oss stort til å kunne presentere disse rammene og naturligvis er det først og fremst fordi vi synes rammene er utrolig fine! Hver ramme er håndlaget og unik, og selv om du ikke finner to som er like, så passer de like fullt veldig godt sammen.

(Klikk på bildet for å få det større)


En annen og like viktig grunn til at vi har gledet oss til å presentere dere for disse rammene, er fordi det er en litt spesiell historie bak de. Hver og en ramme er håndlaget av gjensbrukstre, laget av Luna Design i Sør-Afrika. Gjennom denne verdiskapningen sørger Luna Design for at fattige og hjemløses i Cape Town får en inntekt de kan leve. Luna Design bruker gamle sort/hvitt-bilder fra gamle bøker de kjøper opp fra blant annet biblioteker, som illustrasjonsfoto inni rammene.

Vi synes rammene er fine som de er, med de bildene Luna Design har valgt ut for hver ramme - men de blir selvfølgelig enda mer verdifulle og spesielle om du bytter ut disse bildene med bilder av noen av dine nære og kjære.

Priseksempler på disse rammene; 
23x23 cm: 299,- --- 23x28 cm: 349,- --- 28x34 cm: 499,- --- 34x43 cm: 729,-  --- 43x55 cm: 999,- ---
55x72 cm: 1695,- --- 72x72 cm: 1995,- --- 7x 97 cm: 2495,-


Så hva synes du, kjære bloggleser  - er dette noe du likte? 
Fant du en favoritt på bildene over? 

Og husk; 
Er det spesielle produkter, produktgrupper eller andre ting du ønsker at vi skal ta opp i en fremtidig 'La oss presentere...', så er det bare å legge igjen en kommentar her i bloggen, eventuelt sende oss en melding på facebook eller twitter

Pin It

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Så mye lekkert!! Tror jammen jeg må ta meg en tur igjen!

  Anette

  SvarSlett
 2. Rammer er noe jeg er på jakt etter, disse var utrolig fine. Har et hus ved sjøen som vi pusser opp, disse hadde passet perfekt, helst flere sammen. Gjenbruk er bare så flott...

  SvarSlett
 3. Skikkelig lekre, rustikke rammer! De passer perfekt inn i min stil! Gleder meg til å se de i butikken!

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 4. Her kan det absolutt være jeg kan finne noe!

  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Veldig flotte rammer! nydelige farger.

  Men jeg antar at den tøffe sinklampen på det siste bildet ikke hører til H&C sitt sortiment??? Den var lekker!!!

  Hilsen Fanny

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at dere også likte disse rammene!

  Til Fanny;
  Joda - den lampen er også i vårt sortiment. Den er fra House Doctor og koster 995,- og jeg er helt enig; den er utrolig tøff!

  SvarSlett
 7. Må ta meg en tur til Kr.sand igjen snart skjønner jeg ;-) Så stilige de er!! Klem

  SvarSlett