søndag 28. november 2010

Velkommen inn i vår nyeste butikk!

Torsdag var det duket for åpning av en ny del av Gulskogen senter i Drammen og i denne nye delen skulle også Home&Cottage sin nyeste butikk åpnes. Teamet som har stått bak byggingen av denne butikken har stått på som helter i alt for mange timer hver eneste dag og det var en god stund uklart om de skulle klare å nå åpningen. Faktisk var vi så usikre på om de skulle nå det, at vi rett og slett ikke turte satse på en føråpning for bloggere denne gangen. Forhåpentligvis får vi samlet bloggere i nærheten av dette senteret ved en annen anledning, men akkurat til denne åpningen hadde gjengen som var ansvarlig mer enn nok med å skulle være ferdig til torsdag 25. november kl 10. 

Men de klarte det - og de klarte det til gangs! 


Dette lokalet har virkelig en fantastisk glassfasade!

Jeg vet jeg sier det ved hver nye butikkåpning, men det er like sant denne gangen; Denne gjengen klarer å fornye seg og være kreative på nye, spennende måter hver eneste gang! Det er bare å ta av seg hatten for Lene og resten av teamet.

Lene er prosjektleder for butikkbygging!

Lene er  prosjektleder og styrer hele 'prosjekt ny butikk' og gjør virkelig en formidabel jobb! Vi skal likevel ikke kjimse av innsatsen til de butikkansatte som kommer fra våre andre butikker for å bistå i bygging og opplæring. Phillip, Camilla og alle de andre "tilreisende" Home&Cottage-ansatte gjør en strålende innsats. Med de kreative og erfarne dekoratørene Therese og Gunn, i tillegg til de flinke folkene som skal jobbe i butikken alle dagene fremover, klarer Lene å styre hele dette prosjektet i havn rett før midnatt kvelden før åpningen!

Siste pep-talk og opplæring på kassa før åpning


 

Folk strømmet til butikken fra åpningen kl 10 og med fullt trykk stort sett hele tiden. De 100 første betalende kundene sikret seg et handlenett med påtrykket "I ♥ Drammen" på, med produkter fra Renée Voltaire og et stearinlys fra Broste oppi. Som en liten takk for at de tok turen til vår nye butikk så tidlig en torsdag morgen...


Det ble innimellom litt køgåing eller køståing, og faktisk så vi til og med litt "rift" om noen store, rimelige lykter vi hadde, men så langt vi observerte var folk bare hyggelige og smilende blide mot hverandre likevel. Og godt var kanskje det, for helt ut av det blå dukket plutselig et lite tv-team opp. Det viste seg å være senterets egen  tv-produksjon, så vi får se om vi får tak i noe av det materiellet etterhvert, så kan vi kanskje legge det ut her - så folk kan se om de har havnet på film!


Godt med erfaren kassahjelp når køen vokser - og tv-teamet kommer!

Håper du finner noe du liker på disse bildene. Og har du ikke sett noe fint på bildene over, så skal du jammen få sjansen til å se mange flere bilder nå. Følg med videre nedover i innlegget;
Om det er en ting dekoratørene våre er ekstra gode på, så er det at de klarer å pynte til fest og dekke bord som de aldri har gjort før. De klarer alltid å lage bord og presentere varene våre på en sånn måte som undertegnede aldri har sett før. Jeg får ideer og inspirasjon til å dekke mine egne bord, så takk til Gunn, Therese og Lene for kreativiteten deres!

Så - om du har lyst til å være med i vår første adventskonkurranse, med temaet borddekking, kanskje du får inspirasjon og kreativitet av å se på bildene under? Frist for påmelding til denne konkurransen er 5. desember, så klikk deg inn, les mer og link opp et bilde du har tatt. Men først; se på bildene her!
Sånn - det får vel være nok bilder for i dag, må jo ikke slite leserne våre helt ut. Jeg har flere fine fra åpningen vår i Drammen altså, så gi lyd om dere ønsker mer. Dette innlegget ble lenger enn langt, så det kunne nok være delt opp i to innlegg - men har så mye annet jeg vil dele med dere i nær fremtid, så vil vise dere hva jeg har akkurat nå med en gang! Så da ble det et langt innlegg i dag.

Fant du noen favoritter? Kommer du til å besøke den nyeste butikken før? Det har i hvert fall blitt utrolig fint både i Drammen og på Gulskogen senter. Senteret har virkelig fått en ansiktsløfting og har flust av fine butikker med alskens tilbud til alle og enhver! Ta turen davel!

Ønsker alle en strålende fin søndag!
Pin It

26 kommentarer:

 1. beautiful shop
  Sorry to be so far away ...
  Mari

  SvarSlett
 2. Synd dere er i ferd med å bli en senterkjedebutikk. Men det er kanskje det som er målet? På sikt er vel alle varer "egne" også. Og takk for samarbeidet til flotte leverandører i oppstarten. For tips og inspirasjon, osv.
  Bare noen refleksjoner..
  Veronica

  SvarSlett
 3. Det var fint å ha "I love Drammen" nett som en gave!
  Butikken er så fin!!

  SvarSlett
 4. fantastisk flott butikk:))))))og masse hyggelig personal

  SvarSlett
 5. Hei
  Jeg sier det igjen, når kommer det en feiende flott Home and Cottage butikk på Sandvika storsenter?????

  Kathinka

  SvarSlett
 6. Den er kjempefin og jeg er så glad dere har kommet til Drammen,kommer til å handle der masse...
  Hege

  SvarSlett
 7. Skulle ønsker dere åpnet butikk i Stavanger-distriktet etterhvert! Jeg må har med ekstra stor koffert hver gang jeg er i Oslo. Da bare MÅ jeg innom dere i Bogstadveien.

  SvarSlett
 8. Dette var en kjempefin butikk! også var det jo veldig fristende med rabatt på ALLE varer da!

  Har rukket å være innom to ganger allerede og jeg bor ikke i Drammen eller omegn......blir nok ikke den siste.

  Gry K

  SvarSlett
 9. Hun der Lene var ganske pen :-/

  SvarSlett
 10. lekkert siste bordet som er dekket..overdådig.:-)

  SvarSlett
 11. Kjempe flott butikk!! Var der på åpningen og storkoste meg. Veldig god service også :)

  SvarSlett
 12. Savner butikken på Gullgruven i Åsane..!

  SvarSlett
 13. Why not so a shop in Barcelona...why? :(

  Congratulations, it's absolutelly perfect!

  SvarSlett
 14. Jeg har vært der, og det var fantastisk. Blir gjerne med på et bloggetreff der:)

  SvarSlett
 15. Hvor er bildene av speilene med drivved ramme?

  SvarSlett
 16. Vil veldig gjerne ha en butikk på sunnmøre også ;)))
  Men et spørsmål: Hva heter fargen dere har på veggen bak kassa?
  Bodil

  SvarSlett
 17. Har et STORT ønske om at dere skal få en butikk på Karmøy eller i Haugesund;)))

  SvarSlett
 18. Jeg har akkurat flyttet fra Telemark hvor det er 2! Home & Cottage butikker til Lillehammer hvor det ikke er en eneste èn!! Det er et stort savn! NÅR Lillehammer butikken åpner skal jeg være den første til å søke jobb! :-)

  SvarSlett
 19. Skulle likt å vite åssen man får til finnisjen på tregulvet deres...? kjempefine ;-) Anne

  SvarSlett
 20. Hei!
  Ønsker meg en butikk på Hamar :)

  SvarSlett
 21. Kunne ønske det kom en butikk i Ålesund også!

  SvarSlett
 22. It's obviously true that back rubs are reviving and discharge the poisons in the body. Yet, not just this back rubs additionally discharge endorphins in your cerebrum that you cheerful Visit full body massage near me

  SvarSlett
 23. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress. Thai massages for full body stretching.Visit female to male spa near me

  SvarSlett
 24. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india, to help people lead a comfortable and relaxing lifestyle.Visit massage spa near me

  SvarSlett
 25. Amazing, Your blogs are really good and informative. I got a lots of useful information in your blogs. It is very great and useful to all. Våre ekstrahjelper er langt over middels interessert i møbler og interiør og har sans for den uformelle stilen. Vi tror du koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker og elsker å lese interiørblader criminal law firm washington dc. Keeps sharing more useful blogs.,.,.,

  SvarSlett