fredag 26. november 2010

Vi trenger enda flere folk!

Vi har funnet flere av våre julehjelpere takket være dere fine lesere, i tilegg til at vi har rekruttert til flere av butikkåpningene vi har hatt. For kort tid siden spurte vi dere også om noen av dere var interessert i en Regnskapssjefstilling og når vi nå trenger flere ekstrahjelper til Alnabru-butikken vår, er det klart vi henvender oss til dere igjen!


Vi trenger altså to ekstrahjelper til butikken på Alnabru;

Våre ekstrahjelper er langt over middels interessert i møbler og interiør og har sans for den uformelle stilen. Vi tror du koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker og elsker å lese interiørblader.

Vi tror de to ekstrahjelperne vi trenger er over 20 år, er svært fleksibel i forhold til arbeidstid, men ønsker å jobbe 2-3 kvelder i uken samt annenhver lørdag.

For oss er det viktig at ekstrahjelpene har stor arbeidskapasitet, er kreative og strukturerte, og at de elsker å jobbe med kunder. I tillegg ønsker vi oss dere som har sans og et godt øye for hva som gjør en butikk tiltalende og spennende å gå ”på tur i”. Kanskje du også har kunnskap om en eller flere av våre produktgrupper.


Beskriver dette over deg selv eller noen du kjenner?  

Da håper vi du vil sende oss en søknad, merket 'ekstrahjelp' på e-post til alna@homeandcottage.no
innen 4. desember. Har du spørsmål om stillingen kan du rette disse til butikksjef Anette Sôdergren på tlf. 22 79 41 40.


Vi ønsker alle en strålende fredagskveld og håper på mange søkere til stillingene! 


Bildene i dette innlegget viser litt av hvordan det var på åpningen av vår nyeste butikk, på Gulskogen i Drammen. Det var stormende jubel, fantastisk fin butikk og massevis av folk! Eget innlegg kommer etterhvert. 

Pin It

6 kommentarer:

 1. Hei! Skikkelig fan av Home&Cottage og ble veldig lang i masken da butikken i Gullgruven utenfor Bergen var borte... Hva skjedde?

  SvarSlett
 2. Ramme Alvor;

  Vi synes det er veldig hyggelig med fans! Problemet vårt på Gullgruven var at det var litt for få mennesker på senteret. Vi leter derfor etter nye lokaler både i Bergen sentrum og på Åsane. Si gjerne ifra om dere vet om noe. I mellomtiden håper vi dere besøker butikken vår på Laksevåg.

  Ønsker deg en strålende kveld videre!

  SvarSlett

 3. شركة نقل عفش
  اهم شركات مكافحة حشرات بالخبر كذلك معرض اهم شركة مكافحة حشرات بالدمام والخبر والجبيل والخبر والاحساء والقطيف كذلك شركة رش حشرات بالدمام ومكافحة الحشرات بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة تنظيف خزانات بجدة الجوهرة من افضل شركات تنظيف الخزانات بجدة حيث ان تنظيف خزانات بجدة يحتاج الى مهارة فى كيفية غسيل وتنظيف الخزانات الكبيرة والصغيرة بجدة على ايدى متخصصين فى تنظيف الخزانات بجدة
  شركة تنظيف خزانات بجدة
  شركة كشف تسربات المياه بالدمام
  شركة نقل عفش واثاث

  SvarSlett
 4. You have been looking for an amazing place to get your massage service, but have you checked out our site yet? Visit full body massage near me

  SvarSlett
 5. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit massage spa near me

  SvarSlett