tirsdag 23. november 2010

En interiørinteressert leser med greie på regnskap?

Det er på tide at Home&Cottage-familien på nytt utvides med en ny person og denne gangen ser vi etter en Regnskapssjef. Om du selv har lyst til å søke eller kjenner noen du mener bør søke, så setter vi stor pris på om du videreformidler.Vi har de beste leserne i interiørverden, så det er klart vi må spre slikt budskap til dere!
Håper dere synes det er okay og at en eller flere av dere har lyst til å søke - og kanskje bli vårt fremtidig nye medlem av den etterhvert ganske store Home&Cottage-familien!

Vi ekspanderer stadig og i den forbindelse har vi behov for å styrke vår regnskapsavdeling, lokalisert på Lysaker. Stillingen er 100% fulltid, og det er en selvstendig rolle som inngår i et team på 5 økonomi- og regnskapsmedarbeidere som rapporterer til Økonomisjef. Stillingen innebærer i hovedsak ikke personalansvar.

Litt om arbeidsoppgavene du i hovedsak vil ha;
 • Behandling av alle typer regnskapsbilag
 • Måneds- og årsavslutning 
 • Avstemminger 
 • Offentlige avgifter 
 • Ansvar for oppfølging og dokumentasjon av regnskapsrutiner 
 • Ansvar for korrekte rutiner i forhold til franchisetakere 

Vi ser for oss at vi trenger en selvstendig, strukturert og nøyaktig person - som har gode kommunikasjonsevner, er initiativrik og engasjert. Vi håper du, som resten av oss, er positiv og trives med et høyt arbeidstempo!

Vi har ikke mange absolutte krav til hvordan du som drømmekandidat skal være, men det er viktig for oss at du er autorisert regnskapsfører. Vi ser for oss en person med mer enn 3 års praksis fra tilsvaende arbeid og at du har god erfaring med regnskapssystemer (vi bruker Axapta / Microsoft Dynamics, så om du har vært borti det, så er det en fordel). Og så tror vi du er god på excel!

Så hvorfor skal du jobbe for Home&Cottage?

Kanskje du er lidenskapelig opptatt av interiør og møbler? Siden du er innom bloggen vår og leser, så liker du kanskej konseptet vårt fra før - og ved å jobbe på vårt hovedkontor så sitter du midt i smørøyet i forhold til alle nøkkelpersonene våre som jobber med konseptet og varene hele tiden!

Ellers tilbyr vi en selvstendig jobb i en bedrift som er under utvikling og i vekst.  Vi mener stillingen har både faglige og personlige utfordringer og vi er helt sikre på at vi kan tilby hyggelige kollegaer i et trivelig arbeidsmiljø!

Vi ønsker en snarlig tiltredelse, så ta gjerne kontakt med  Øyvind Sverreson med søknad og CV så fort som mulig. Her er hans epost: oyvind.sverreson@homeandcottage.no.

Blir du vår nye kollega? 
Lykke til i prosessen til dere som vil søke!

Pin It

4 kommentarer:

 1. You have been looking for an amazing place to get your massage service, Visit body massage near me

  SvarSlett
 2. Spa69 is top most Body To Body Massage service provider which is kept privacy of customer in a good manner to give best top most types massages by expert therapists.Visit massage centre near me

  SvarSlett
 3. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india, to help people lead a comfortable and relaxing lifestyle.Visit price body female to male body spa near me

  SvarSlett