onsdag 17. november 2010

Ny katalog i butikker og på vei ut til dere!

Hva synes dere om katalogen vår? Del gjerne kommentarer og synspunkter i kommentarfeltet under. Fant du kanskje en favoritt du vil sette på ønskelisten din? Skriv ønskene dine som kommentar her, så lover vi å vise kommentarfeltet vårt til selveste julenissen!

Klikk på forsiden for å komme rett til katalogen
Pin It

25 kommentarer:

 1. Her var det mye fint og mye jeg kunne ønske meg.Spesielt sengesettet Maud:)

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Masse fint.... jeg øsnker meg kurver jeg... stilige og kan brukes til så mangt...

  håper nissen kommer med de.. ellers må jeg kjøpe de selv...

  SvarSlett
 3. Forresten..får man denne katalogen i posten??

  SvarSlett
 4. Å hjelp !!! Kan jeg bare velge ut en ting ??
  Da må det bli Beito flanellsengetøy i 220.. Nydelig er det og lekre farger :)
  En flott katalog, som alltid ;)

  Klem,kari

  SvarSlett
 5. Plommefarge nydelig17. november 2010 kl. 18:58

  Oi så mye fint! Koselig interiør :-) Plommefarget sengetøy.. Flanell.. Deilig :-) Vi tenner våre lykter - flotte lykter !

  SvarSlett
 6. Mye lekkert, særlig Toscare bordet. Men om julenissen har dårlig råd så synes jeg at Nora koppene var søte og:)

  SvarSlett
 7. Jeg må si som hun før meg: Toscane bordet er en drøm!
  Men ellers sikler jeg stort på et sett med kopper fra Broste også. =)

  SvarSlett
 8. Min ønskeliste... Hemsedal koppestativ og Oda bestikk. Fantastisk flott!

  SvarSlett
 9. Kontakt med Julenissen? Oj, oj, kanskje dere kan si til Nissen at jeg ønsker meg store, lyse håndklær? Og stripete sengetøy. Og en sånn fin lykt, og, og, og.....ups, jeg ble visst litt ivrig der, veldig fin katalog, nemlig. Hils Nissen i alle fall.

  Smil fra AbluMoo :)

  SvarSlett
 10. Det er alltid veldig mye jeg ønsker meg hos dere.. er jo så mye fint. Denne katalogen var intet unntak =) Men mine ønsker går i år til fordel for mine foreldre og lillebror som har mistet alt de eier i husbrann.. De mangler det meste, men har selvføgelig nå begynt å savne julepynten..noe hjemmekoselig å ha rundt seg. Ellers noe godt sengetøy kanskje.

  Hilse Nissen, hilsen fra Anya

  SvarSlett
 11. Mye fint som passer inn i vinterhalvåret, sammen med andre ting som man liksom aldri blir lei. Som kurver og kopper fra Broste...... Supert både på hytta og hjemme!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 12. Ååå... Ønsker meg ei stoooor veggklokke for å ha på stua! :) Den på side 2 evt. den på side 21. :) :)

  Hilsen fra Helén
  :)

  SvarSlett
 13. Nydelig inspirerende katalog! ..som vanlig. :o)

  Her var det mye jeg kunne satt på ønskelisten. Dere har sinnsykt mye fint (Er innom butikken deres på Herkules i Skien OFTE! Veldig koselige jenter der også ;o)

  Hvis jeg skulle ønsket meg noe.. så kan jeg vel likegjerne slå til med den store stolen. <3 <3 <3 Tenk å sitte hengslengt i den sammen med min kjære.

  SvarSlett
 14. Ser flott ut!!! Skulle så gjerne fått den hjem i postkassen også. Litt nysgjerrig spurt; hvor mange husstander i Norge er så heldige?!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 15. Hei, vurderer Oslotur kun for å besøke dere :)
  Så mye fint! Syns den tinnfargede lampen (elias?) til å henge på vegg er nyydelig.

  klem :)

  SvarSlett
 16. Ååå - jeg ønsker meg egentlig alt!!! Men det går jo ikke, derfor gleder jeg meg til dere åpner på Gulskogen, og ønsker meg advendtsflasker i lilla, kelimteppe, Marokkansk brettbord, vince sjenk, som er helt utrolig lekre, eller elias tinnfargete lamper. Og så ønsker jeg meg ny sofa, så vi kan kaste ut den over 10 år gamle Tommelillaen, som står i vårt gamle nyoppussede hus fra 1926, der vi fortsatt holder på :-) Fint med så masse inspirerende bilder å se på !

  SvarSlett
 17. Ååå, dere har så mye fint :)
  Jeg ønsker med den store stolen :) En fin plass å sitte med lille vidunder og lese nattaeventyr :)
  Eventuelt kunne jeg også tenkt meg en kurv i gummi? til vedkurv, noen flotte puter med tekst eller plommefarget flanellssengetøy :)

  Jah, hvirdan skulle man klare å velge bare en ting? Jeg lar nissen velge for meg jeg :)

  SvarSlett
 18. Hei
  Jeg var faktisk innom Home&Cottagei Bogstadveien idag og kjøpte meg de 2 siste Roma taklampene i antikk sølv som er å oppdrive i byen:-) Har lenge hatt lyst på lampene og da jeg endelig skulle kjøpe de så var de utsolgt. Men på Bogstadveien var butikkejentene så snille at jeg fikk utstillingsmodellene som hang der.. Tusen tusen takk!!
  Hvis jeg skal ønske meg mer så ønsker jeg meg Vela hjerteform i antikk sink (ikke så kravstor altså) eller Metall klokke fra HG Collection.

  SvarSlett
 19. Vakkert ! Elsker katalogen !
  Mitt høyeste ønske fra den må nok være 2 stk av vegglampen Elias .. perfekt til soverommet ..
  Sengetøyet på samme side er også blant de øverste på listen ,, så kjære julenisse, klarer du å finne frem til denne butikken ? :)

  Flott butikk, katalog, hjemmeside og blogg !
  Klem fra frk. sne = )

  SvarSlett
 20. oioioi... her va det mye lekkert :)
  Bare så synd at vi ikke har den butikken her nord.. :(
  Kjenne pengeboka bli å gå varm når vi ska sørover til jul.. :)
  Men de tingan æ likte veldi godt va (egentli alt, men...):
  Vegglampe fra House doctor
  Resirkulerte bilderammer
  Stripes sengesett
  Lanterne i antikk
  Vintage pute
  &
  Asta lanterne

  (Sto jo ønskene...)

  Men skal æ velge en av tingene så må det bli
  vegglampen fra house doctor.
  hadde vært stili og hatt som leselampe på soverommet (gjerne 2 stk.. :))

  Klæm

  SvarSlett
 21. likte utrolg godt de lilla telysglassene :D

  SvarSlett
 22. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit massage center near to me

  SvarSlett
 23. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress. Visit massage parlour near me

  SvarSlett