fredag 19. november 2010

Bord, dekk deg!

For en tid tilbake viste jeg frem røde detaljer fra butikken vår på Vinterbro, men det er klart at butikken inneholder andre farger enn rød også - og i dag tenkte jeg vise frem noen av de andre fine tingene jeg tok bilde av da jeg var deg sist.

Dekoratørene våre hadde nettopp vært der og det er utrolig gøy og inspirerende å komme og se hva de får til med varene våre og sin egen fantasi, særlig når det kommer til borddekking. Jeg fikk nye impulser som jeg kommer til å bruke når jeg skal dekke festbord i tiden fremover - hva med dere?

Ta en titt på bildene under og legg gjerne igjen en kommentar med hvilke av bordsammensettingene du liker best!

Noen fantastiske, gigantiske og lilla julekuler!
...ja, her kan man med trent (eller blotte) øye finne fotografen i bildet.En champanjekjøler kan brukes til så mangt...


En romantisk date for to?
Til jul - eller bryllup?


Nå er vi spente - hva synes dere om bildene, bordekkingen og de andre detaljene? Vi vil veldig gjerne høre hva dere likte og synes om dette!

Straks skal vi ta en prat med ledelsen i Home&Cottage, for å se om vi kan få booket inn noen spennende aktiviterer og kampanjer for alle dere fine som følger oss i sosiale medier - og etter det skal vi svinge innom "byggeplassen" på Gulskogen i Drammen og se om vi er i rute med butikkbyggingen der. 25. november skal dørene åpnes, så det blir spennende å se hvor langt de har kommet...

God fredag ønskes dere alle sammen! 
Bruk helgen med det og de som gjør deg aller gladest!

Pin It

6 kommentarer:

 1. Syntes det var flotte bilder og bord..noe for enhver smak :-) I fjor til jul jaktet jeg på lilla pynt til å henge på treet..Mulig jeg var sent ute, at det var utsolgt..men det var ikke mulig å oppdrive der jeg lette..så jeg sydde selv lilla hjerter med sølvtråd til oppheng og hadde på juletreet...I år er det så mye lilla julekuler..Jeg syntes det er lekkert...Til jul vil jeg ha litt ekstra eleganse når jeg dekker bord, så feks. den lille tøyposen som er brukt til bestikk syntes jeg er råtøff..Men den ville ikke fått plass på mine julebord, jeg liker det røffe og skrif. Men julebordet er min smak litt mer "eleganse" om jeg klarer å forklare meg rett nå, enn ellers i året.:-)

  Gøy å se, takk for titten...likte best bildene med de lilla øverst og det hvite bordet.:-)

  God helg.:-)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Her var det mye fristende nå!!!
  Dekker julebordet forskjellig fra år til år, så nå blir det vel en tur på H&C, tenker jeg ;o)

  Ha fin helg!
  AW

  SvarSlett
 3. Virkelig vakkert..lilla er bare nydelig


  Klemmer og gdo helg

  SvarSlett
 4. Kjempflott... nydelig med lilla..

  god helg...

  SvarSlett
 5. Fine bilder! Det blir nok en tur på H&C denne helgen eller til uken ja!:) God helg!

  SvarSlett
 6. Spa69 is top most Body To Body Massage service provider which is kept privacy of customer in a good manner to give best top most types massages by expert therapists.Visit massage centre near me

  SvarSlett