onsdag 24. november 2010

EOS og Pukka i sosiale medier!

Vi synes det er gøy når våre leverandører eller samarbeidspartnere tar steget ut i sosiale medier - og om vi kan hjelpe de videre ved å tipse våre fine lesere om dem, så gjør vi naturligvis det med glede!

Vi har flere ganger skrevet om Tine K og deres facebookside, men denne gangen er vi ikke på interiør eller møbel, men over i mat og drikke-kategorien. Først ut er nemlig Pukka-teene


Pukka teer i mange fager, i en av våre oppbevaringsbokser
(bildet lånt fra deres blogg)


Pukkateene er en stor favoritt i butikkene våre og det at de er økologiske, urtebasert og man stort sett ikke trenger å tilsette søtningsstoffer i disse teene, gjør at en god kopp te eller tre er et sunt innslag i manges liv!

Pukka har egen facebookside,  de twitrer (litt) og har bloggen Pukkas Tea Norway. Akkurat nå ser vi de har en uhøytidlig konkurranse gående, så om du er interessert i en liten overraskelse i posten fra Pukka, så ta en titt på dette innlegget her! Lykke til - både til Pukka og til dere som vil være med i konkurransen deres!


Den neste av våre samarbeidspartnere som vi vet ønsker å snakke med sine kunder, er EOS. Vet dere hvem EOS er? Om vi nevner "egget", lip balm formet som en kule i fine farger, så ringer det kanskje en bjelle for mange.

EOS-produktene i vår butikk på Alnabru, Oslo
 
EOS har fått mye omtale blant annet i livsstil/mote/makeup-bloggmiljøet og er en stor favoritt i butikkene våre også. Dette er gode produkter, også disse økologiske og uten skumle tilsetningsstoffer - så det er kanskje ikke så rart de har blitt manges favoritt? Vi vat de har et spennende, nytt produkt på gang, så vi er spent på deres respons når vi får det i butikken!

EOS har egen facebookside,  de twitrer (litt) og har bloggen EOS. De har visst også en konkurranse gående, så om du er interessert i en liten overraskelse i posten fra EOS også, ta en titt på dette innlegget her! Igjen ønsker vi lykke til - både til EOS og til dere som vil være med i konkurransen deres!


Det var de to vi ønsket å trekke frem i dag, men en av våre samarbeidspartnere og leverandører som står for tur i nær fremtid, er René Voltaire. Kanskje noen av dere har smakt produktene hennes allerede - og kanskje noen av dere har funnet de i våre butikker til og med. Uansett; følg med videre, så skal vi fortelle mer om dette samarbeidet også!

Ønsker alle som er innom en strålende onsdag!

PS: I løpet av dagen i dag kommer det informasjon om noen "sprell" vi har lyst til å finne på i desember, så følg gjerne med videre og ta turen inn til bloggen vår igjen senere! Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar