fredag 19. november 2010

Ukestilbud til våre sosiale medie-venner!

Nå har vi lyst til å ha en kampanje for dere som følger oss trofast gjennom denne bloggen, facebook eller på twitter! Kampanjen gjelder i alle våre butikker, fra i dag og akkurat en uke frem (dvs ut lørdag 27. november), og kommuniseres kun ut via sosiale medier. Nå får dere med andre ord god anledning til å være først ute med å sikre dere varer med gode rabatter!


Så hva er tilbudene? 


 • 25 % på alle pledd 
 • 50 % på spisebrikker / dekkebrikker
 • Ta 3 og betale for 2 for alle sofaputer
 • Kjøp en duk og få med 4 valgfrie tøyservietter 

Ønsker alle som er innom en strålende lørdagskveld!

Pin It

13 kommentarer:

 1. Åååå så kjekt - skulle så gjerne hatt dere litt nærmere Ålesund :-)

  SvarSlett
 2. Supert! Trenger noen advent/jule puter og kanskje et digg pledd nå som sprengkulda nærmer seg:)Heldige meg som kan velge shoppe både i Tbg og Sfj! Hilsen Veronica

  SvarSlett
 3. hvordan skal jeg "bevise" at jeg er venn på Facebook?

  SvarSlett
 4. så suverent!!! da kaster jeg meg i bilen til kr.sand for shopping:) elsker butikken deres der. kjempe fin!!

  SvarSlett
 5. Også jeg som nettopp kom hjem fra butikken på Vinterbro... Ergelig at jeg ikke fikk lest denne posten før jeg dro.

  En annen ting som jeg tenkte på i bilen hjemover. Dette var mitt andre besøk på Vinterbro. Vanligvis er jeg i en av butikkene i Oslo og det tror jeg at jeg skal fortsette med... Synes butikken på Vinterbro er rotete og manglet mye av varene som er i den nye katalogen.

  SvarSlett
 6. Heisann.. Så kjekt at dere "etterkommer" ønsker fra oss kunder/lesere/FB venner... Takk for at dere lager slike stunt.. Håper dette forsetter...

  SvarSlett
 7. De fiiine ørelappstolene i brunt skinn står HØYT på ønskelisten min;) Er et møbelsalg "like rundt hjørnet" tro?!

  ANETTE

  SvarSlett
 8. Jeg spør igjen jeg:

  -kommer dere til å lage en meny med kategorier; f.eks slik at jeg kan se alle stuebordene, spisestuestolene osv. som dere har i sortimentet??

  Jeg er på jakt etter et stuebord. Men jeg får jo bare sett de 3 som finnes i min butikk...

  Ellers TAKK for supre tilbud!!! Skal benytte meg av det- garantert!!!

  SvarSlett
 9. Flott skal dit til uken:)
  God helg...

  Klem fra Brit Olaug

  SvarSlett
 10. Kjøpte spisebrikker på Gulskogen og spurte om de annonserte 50% men de sa de ikke hadde hørt om det og at det ikke gjalt deres butikk.. Så da er reklamen misvisene...

  SvarSlett
 11. Anonym;
  Beklager at du fikk den informasjonen, for du har dessverre blitt feilinformert. Tilbudet gjelder i alle butikkene våre, så dette skyldes nok at Gulskogen-butikken vår er så ny at noe av informasjonen har forsvunnet i alt de har hatt å sette seg inn i. Beklager igjen dette, og om du vil sende en henvendelse til astrid@valen-utvik.no, så skal jeg sørge for at du får igjen 50% av pengene du betalte for spisebrikkene. Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 12. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress. Thai massages for full body stretching.Visit massage parlour near me

  SvarSlett