mandag 22. november 2010

En sniktitt på vår nyeste butikk; Gulskogen, Drammen!

Torsdag i forrige uke var vi innom vår nyeste butikk, på Gulskogen Senter i Drammen. Og aller først; For et fantastisk lokale Home& Cottage har endt opp i! Butikken vår ligger i den nye avdelingen i 2. etasje og har et inngangsparti med glass fra topp til bunn omtrent så langt øyet kan se.

Butikksjefen, alle ansatte som skal jobbe  i denne butikken fremover og 'det faste teamet' fra Home&Cottage sentralt har virkelig stått på som helter for å få butikken klar til åpningen torsdag 25. november 2010. Dekoratørene våre, med prosjektleder Lene i spissen, har til tider lurt på om tidsskjemaet kom til å sprekke, men torsdag ettermiddag kunne de berolige oss alle med at alt ser ut til å være i rute til åpningen.
Det er medarbeidere over alt i lokalet, som dekorerer, plasserer, rydder og former butikken til den endelige butikken den skal bli. Da vi tok bildene oppleves butikken som kaotisk, med varer og esker over store deler av butikken, samtidig som vi så områder i butikken som var 'ferdigryddet' og som ga konturene av hvordan butikken slik den kommer til å bli til slutt.


Innen åpningsdagen skal vi sørge for at dere får en kjempeflott butikk!

Det er med stolthet og forventninger vi gleder oss til å vise frem det endelige resultatet på åpningsdagen, torsdag 25. november 2010 kl 10:00.

Og sist, men ikke minst, gleder vi oss til å se dere der!Som en liten kuriositet helt til slutt kan vi forsiktig hinte om at det kan lønne seg å være tilstedet på selve åpningen av butikken. Altså fra kl 10 og utover. Vi kan ikke si mer.... Jo, såklart vi kan!


Vi har nemlig en hyggelig overraskelse til de 100 første betalende kundene i den nye butikken vår - så vær tidlig ute, så sikrer du deg kanskje en lite overraskelsespose?

Vi kommer til å være der for å dokumentere åpningen og la folk som ikke bor i nærheten av Drammen ta del i dette gjennom bloggen. Så - sees vi?

Ønsker alle en strålende uke så lenge!

Pin It

5 kommentarer:

 1. Gleder meg sånn til å besøke denne butikken!!! Jeg skal jammen prøve å være tidlig ute på torsdagen:)Den nye delen av kjøpesenteret ser jo bare helt strålende ut, så jeg tror Home and Cottage kommer til å bli fornøyd med plasseringen. Lykke til med siste innspurt!
  Dere er kjempeflinke!
  Bare et lite spørsmål... Kommer dere til å ha en spesiell kveld/føråpning for oss bloggere?

  SvarSlett
 2. Førr en nydelig butikk.
  Synd at man bor så langt nord!

  Lykke til me åpninga!
  tenke det bli å gå så det suse!
  Skulle gjerne vært der :D

  Trine

  SvarSlett
 3. Det blir bra med en H&C butikk i kjørbar avstand! Blir sikkert kjempebra, gleder meg.

  Gry K

  SvarSlett
 4. Jeg kommer helt garantert innom....

  SvarSlett
 5. Når kommer det en butikk på Sandvika Storsenter?? Venter med lengsel og smerte på min favoritt butikk på "mitt" storsenter!

  Kathinka

  SvarSlett