torsdag 2. desember 2010

Desembertilbud; Lykter / lanterner

Det er tid for en ny tredagers tilbudskampanje til dere som følger oss i sosiale medier!
I alle våre butikker, fra og med torsdag 2. desember til og med lørdag 4. desember, gjelder følgende tilbud:20% på alle lykter og lanterner


Som sist er dette tilbudet kun annonsert i sosiale medier, så dere har nå gode muligheter til å sikre dere fine lykter og laterner med rabattert pris, om dere skulle ønske det. Og husk; bildene i innlegget begrenser ikke hvilke lykter og lanterner som er på tilbud, de er kun til illustrasjon og dette tilbudet gjelder alle lykter og lanterner.

Vi har valgt å vente noen dager med å introdusere neste fotokonkuranse, ettersom vi satt fristen til første ukens tema, borddekking, til 4. desember. Så TAKK til alle dere som har meldt på bidrag så langt og om du ikke har gjort det, men har lyst til å være med, så kan du laste opp bilde (link) i kommentarfeltet på dette innlegget eller på veggen vår på facebook og bli med på den konkurransen!


Neste tema blir presentert ila søndag 5. eller mandag 6. desember.


Ønsker alle som er innom en strålende torsdag!
Håper dere skal benytte denne dagen til noe ekstra hyggelig.
Og hvis dere skal det; fortelle oss gjerne hva det er,
så får vi spredd litt kos og hygge i hverdagen til hverandre!

Pin It

9 kommentarer:

 1. Hei. Viktig at dere sier fra til butikkene om dette, det sparer mye tid, mot at de må gå ut på kontoret for å skjekke bloggen. Bare et tips! Ha en fin dag og takk for flott og aktiv side!

  SvarSlett
 2. Fantastisk bra at dere har åpnet ny butikk på Gulskogen! Jeg ble så glad og noen skatter ble med meg hjem :-) Keep up the good work!

  SvarSlett
 3. Flott tilbud, men mener dere t.o.m lørdag 4 desember eller søndag 5 desember?

  SvarSlett
 4. Hei Anonym!

  Takk for at du gjorde oss oppmerksom på trykkleifen - tilbudet var til og med i dag 4. desember. Men om du ikke rakk det, så følg med videre - kan være vi har flere slike "stunts" med rabatter til sosiale medier-venner i nær fremtid :)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Så bra, da venter jeg spent på neste tilbud. Flott blogg forresten :)

  SvarSlett
 6. Hei
  Elsker produktene deres ♥ men jeg lurer på om dere kan sende vare? - jeg bor så alt for langt alle deres butikker

  Vennlig hilsen
  Mette Skogstrand

  PS! legg gjerne en tilbake melding på det siste innlegget mitt på bloggen min, på forhånd takk :)

  SvarSlett
 7. IZSPA, is the heaven in form of spa we are best body massage service provider in Bangalore.We offer our customers massages like Female to Male,Body to Body Massage, Thai Massage and many more modern and traditional types massages provided by IZSPA in best prices.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 8. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress. Thai massages for full body stretching. Visit massage parlour near me

  SvarSlett