mandag 21. juni 2010

En sval nyhet og litt informasjon...

Fredag fikk jeg svingt innom butikken vår på CC Vest. Det var hyggelig å hilse på folkene der igjen, siden jeg ikke har fått vært innom den butikken siden vi hadde føråpning for bloggere der. Jeg fikk en hyggelig guidet tour rundt i butikken av Hege og hun pekte ut noen flere av nyhetene de hadde fått inn.

Noe av det fineste jeg fikk se, var deilig sengetøy i lin fra Walles & Walles Contemporary Collection. En varm sommernatt er det fint å ha et sengetøy som puster og kjennes svalt på huden og dette sengetøyet var virkelig så innbydende og fint, at jeg mest hadde lyst til å stupe opp i utstillingssengen de hadde fremme i butikken!

En fiffig detalj var at sengetøyet kom i fine rør - et rør per sengetrekk eller putevar. Presentasjon er en del av greia eller hva? Jeg falt veldig for dette i hvert fall - hva synees dere?


En annen nyhet i butikken var lamper laget av drivved. Det fantes både vegglamper og stålamper - og for de av dere som husker bildene fra fotoshooten jeg var med på, fra folkene bak Lama sitt landsted, så husker dere kanskje at der ble brukt en taklampe i samme materiale og utførelse. Hva synes dere om sånne type lamper? 
Her er flere bilder fra både nyheter og faste innslag i butikkene våre;


Speilet dere ser over her er det største speilet jeg noen sinne har sett! Tror målene på det var 1,5 m x 2,5 m., så dette er nok ikke speilet man rasker med seg på en impulsiv shoppingrunde. Men - dette speilet stående inntil en vegg, eller faktisk også hengt opp på langs over en sofa eller i et annet stort rom, tror jeg virkelig hadde gjort seg. Noen som har noe tilsvarende hjemme hos seg? ...og, personen som viser størrelsen på speilet ved å være "inni" speilet på det ene bildet der, er søte Hege. Hun jobber i butikken vår på CC Vest og var så grei at hun viste meg rundt for å peke ut nyheter og andre favoritter. Takk, Hege!


En liten ting butikksjef Stian ville jeg skulle si noe om, var at siden de nå hadde fått en enorm mengde paller i butikken, med nyheter og andre varer, så var ikke butikken hans ikke så fin og ryddig som han ønsket seg. Etter transportstreiken ble avblåst har det tatt litt tid før vareleveringen er som normalt, så da har det blitt litt opphopning ift når varene har ankommet butikken. Men; Han sa de jobbet som flittige maur for tiden, med å pakke ut, prise og få varene ut i hyllene - så forhåpentligvis er butikken så stylet og fin som den pleier, om kun kort tid. Håper på forståelse for dette.


Vi benytter anledningen til å ønske våre kunder og blogglesere en strålende uke! 
Nyt solen dere som har den! 

Pin It

9 kommentarer:

 1. Så mykje fint i den butikken.
  Var veldig fine dei rekvedlampene.
  Eg har lysestaker i rekved, og eg er såååå
  fornøgd med dei.


  Ha ein fin mandag. :)

  SvarSlett
 2. Veldig mye fint fu viser her! Kjenner at jeg snart må ta turen innom igjen. Morsomt med sengesett i rør.

  Klemmer fra Maia

  SvarSlett
 3. Kom akkurat hjem etter en tur på H & C sørlandssenteret.
  Det resulterte i nytt salongbord.. knallfint.
  Og selv om butikken nesten er tom for varer , var det jo selvfølgelig noen ting igjen jeg bare måtte ha med meg.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Det er sååååå mye fint her...dere er fantastisk flinke til å finne litt anderledes ting til sortimentet deres og jeg liker det en hel haug. Gleder meg til neste gang jeg er i nærheten av en H&C...da skal det shoppes;=))

  SvarSlett
 5. Har kjempelyst på det gigaspilet men må bo oss litt inn først og se om det hadde passet inn og evt hvor. Likte også tallerkenhylla men den var litt dyr..kanskje den blir på tilbud en dag ? :-P Hvis ikke håper jeg dere får inn en enklere og rimeligere variant ;-)

  SvarSlett
 6. Takk for at dere kommenterer! Tilbakemeldingene deres, om alt fra nesten tomme butikker (!) til ros til innkjøpere, dyr pris på tallerkenhyllen og generelle kommentarer; Alt blir tatt imot og satt pris på!

  Ønsker dere en strålende torsdag!

  SvarSlett
 7. ¨Å som jeg venter på mitt nye bord fra dere....

  SvarSlett
 8. Klara; Håper du har fått bordet ditt nå :) God sommer!

  SvarSlett
 9. Hei :)

  Har dere dette speilet inne enda og hva er prisen på det? Var lekkert!!!

  Hilsen Silje

  SvarSlett