mandag 7. juni 2010

Et langt skritt foran

For en tid tilbake var jeg innom hovedkontoret vårt på Lysaker og fikk lurt meg til en liten sniktitt på interiøret som lå rundt omkring. Innkjøper-Hanne kunne fortelle meg om ting som var kommet som feilvare fra fjerne Østen, om ting som var sendt som produksjonsprøver og om ting som var helt perfekt, men som ikke skal i butikken før til høsten.

Innkjøperene våre jobber med en annen tidshorisont enn hva man ser i butikken - naturligvis. Nå for tiden plukker de ut varer som skal passe våre behov og ønsker kanskje så langt frem som neste vår og sommer. Og tingene som vi nå nyter i butikkene, er varer de har sett, plukket ut, satt i produksjon og fått godkjent for mange, mange måneder siden. De må alltid tenke langsiktig og ligge langt foran resten av oss.

Noe de har sett, vurdert og satt i produksjon, er det jeg kan vise på bildene under;


Så - selv om vi nå har en deilig sommer foran oss, så lar jeg dere få en liten sniktitt på noe som kommer i våre butikkhyller til høsten. Jeg personlig tror dette kommer til å slå godt an i mange hjem. Dette er antikke krukker, potter og bøtter, laget for oss i Østen. Det vil si; de har eksistert der i mange år, men de har nå blitt samlet sammen og jobbet litt med for å få akkurat den perfekte finishen vi var på jakt etter. Antikke varer hvor ingen er helt like.Hva tror dere - faller dette i smak? 
Pin It

8 kommentarer:

 1. Dette er MIDT I BLINKEN for meg!!
  Dette tror jeg kommer til å slå an som bare det, rustikt og vakkert med mange bruksmuligheter..

  Skulle bare hatt en butikk i Halden;=)

  Hanne

  SvarSlett
 2. Mmm lekkert! Flere nyheter å vise frem?;) Gleder meg:)
  Klemmer

  SvarSlett
 3. når begynner sommersalget hos Home & Cottage?

  SvarSlett
 4. Dette ser spennende ut!! Vil ikke si at jeg gleder meg til det kommer i butikken i og med at det betyr at da har høsten kommet he-he ;o) Men faller i smak det gjør det virkelig! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Ååå perfekt!
  Jeg har lett i evigheter etter snygge söppelbötter MED lokk - ikke helt lett å oppdrive kan jeg fortelle, men denne hvite skulle gjöre seg perfekt på mine bad!

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at dere liker slike små "teasere" om hva vi har i vente. Jeg skal nok få lirket flere slike go'biter fra innkjøperene - bare vent!

  Anonym; Jeg skal annonsere eventuelle salg via både blogg og facebook, så følg med! :)

  Villa Minde; Skjønner godt hva du mener! Fint å vite hva vi har i vente til høsten, men enda finere å vite at vi har en lang og deilig sommer foran oss før den tid!

  Marina; Hyggelig at du synes denne er perfekt! Er dog litt usikker på om den passer som søplebøtte på bad - da det nest siste bilde er fra samme bøtte; det er altså 4 "flaskehull" inni denne bøtten. Det kom kanskje ikke godt nok frem? Nå vet du det i alle fall - om du nå mener den passer som søplebøtte på deres bad, så vær så god :)

  SvarSlett