mandag 14. juni 2010

Sommerkatalogen er ute!

Vi har ny katalog ute i butikkene nå og den har også blitt sendt ut med avisen i områdene rundt butikkene våre. Nytt er naturligvis at den nå sendes ut med Fædrelandsvennen, siden vi har butikk i Kristiansand nå. Håper dere sørlendinger liker katalogen vår og finner inspirasjon og kanskje et lite pust i bakken når dere leser og ser på bildene.(Klikk på bildet for å bla i katalogen.)

Det er ikke denne katalogen som er fra fotoshootet jeg fikk være med på sist - det er den neste katalogen som kommer, om kun kort tid, så dere må holde ut litt til for å se flere fine bilder fra det nydelige landstedet Marianne og Lars i Lama var så snille og låne oss. 

Ønsker alle som er innom her en strålende fin uke!

Det ryktes at sommervær er underveis her vi holder til - håper det stemmer og at det gjelder for hele landet, for nå vil vi ha skikkelig sommer!

PS: Er det noen som vil få vite en aldri så liten kuriositet i forhold til denne katalogforsiden? Damen i morgenkåpe, på vei opp fra morgenbadet sitt, er vår eminente dekoratør, spreke Gunn Lene!

Edit;
Den lille kuriositeten jeg nettopp ga dere - vel, den viste seg jo å ikke stemme. Jeg dobbeltsjekket ikke mine kilder og jammen viste damen fra stranden seg å være dekoratør-Lene i stedet for dekoratør-Gunn. Jeg har sett katalogen noen ganger nå og har tenkt 'Gunn' hver gang, men altså ... Ikke Gunn, men Lene! Sorry Lene, sorry Gunn - jeg er flau nå... :) 
Pin It

6 kommentarer:

 1. Lignet litt mer på Lene vil jeg heller si....

  SvarSlett
 2. ...ønsker meg nesten ALT....,pluss et sommerhus å ha alt det fine i...
  klem♥

  SvarSlett
 3. Takk for at du pekte det ut, Anonym - det fikk meg til å dobbeltsjekke og du har jo helt rett; Selvfølgelig er det Lene!

  Guttemamma; Ja - det var det sommerhuset da... Si ifra om du finner noen til overs, så tar jeg gjerne ett selv jeg ;)

  SvarSlett
 4. Hallo
  Nok en gang ringer jeg inn for å få tak i Florence sofa, siden jeg kjøpte gruppen tidlig i sommer....og nå står det 20 % rabatt i tillegg...men samme beskjed nå som forrige gang...utsolt.....dere kan ikke sende ut en ny katalog med utsolgte varer.....nå ble jeg kjempe glad....og så skuffet etterpå----Therese

  SvarSlett
 5. Therese Skolem; Jeg har undersøkt på dine vegne med han som er ansvarlig for logistikken vår - og han kunne bare beklage; du har helt rett. Den nevnte sofaen er utsolgt og kommer ikke inn igjen denne sesongen. Trist å høre at du ble skuffet, men dette skyldes at våre kataloger lages en viss tid i forkant av at de sendes ut (nødvendig for fotografering, trykk m.m.), og i tiden det har tatt å produsere katalogen, så har sofaen rukket å bli utsolgt. Igjen; beklager dette! Det er definitivt ikke vårt ønske å sende ut en katalog med utsolgte varer. Håper du finner noe tilsvarende eller annet du liker et annet sted og at du får en fin sommer!

  Rikke; Så hyggelig at du likte det!

  SvarSlett