fredag 12. mars 2010

Snikpremiere på CC vest-butikken!

Den nye Home&Cottage-butikken på CC vest har offisiell åpningsdag i morgen, men kvelden i kveld har vært viet til å la bloggere og deres gjester ta en liten sniktitt på den nye butikken. En aldri så liten føråpning for bloggere, rett og slett. Det gjorde vi fordi vi har blitt tatt så veldig godt imot her i blogglandia og vi håper at vi på denne måten kan gi noe tilbake.

Det var utrolig hyggelig at så mange valgte å legge turen til oss en torsdag ettermiddag! Om mine lister er riktig, så møtte det opp ca tretti bloggere totalt, og med deres gjester og en god del av våre leverandører - som vi også er veldig takknemlige for at tok turen! - så var vi nok rundt hundre stykker i kveld. Det sier vi oss godt fornøyd med!

Driftsjef Roar ønsker alle hjertelig velkommen!


Våre fine gjester!

Takk for alle fine tilbakemeldinger - både på butikken og arrangementet!
Det er mange mennesker som rosen helt klart sendes videre til, for det å få en butikk på plass på et visst antall uker, krever en enorm dugnadsinnsats, så her har både dekoratørene våre, innkjøperne, butikkansatte, ledere og enda noen til bidratt!

Butikksjef Stian med dekoratørene; Lene, Therese og Gunn

Innkjøperene; Hanne, Christine og Hege
Det fine crewet som skal jobbe i denne butikken!
Før jeg presenterer butikken ordentlig og viser dere alle de fine utstillingene vi har, så ville jeg altså legge ut noen stemningsbilder fra denne kvelden. Sånn for at dere som ikke kunne komme til oss i kveld, også skal føle litt av den gode stemningen som var der.

Her er flere bilder fra kvelden;

Ved velkomsten fikk alle noe godt å drikke og en liten goodie-bag pose

Flere av våre fine gjester!

Og enda flere!
En av våre leverandører som deltok i kveld; Tine K Home
Så til slutt til alle dere som tok turen innom oss i kveld;
Tusen takk for besøket, det var virkelig hyggelig å få noen ansikt på de mange bloggnavnene man leser og kommuniserer med til stadighet! Jeg ser at noen av dere allerede har skrevet litt om arrangementet og lagt ut noen bilder - jeg gleder meg til å ta en liten bloggrunde rundt i blogglandia i morgen og se hva dere synes!

Og så håper jeg at dere som ikke fikk deltatt i kveld, allikevel har fått føle litt på stemningen - på en fullstendig online og internettbasert måte naturligvis - gjennom dette blogginnlegget!

Forhåpentligvis går det ikke så alt for lang tid før vi kan samles om et eller annet artig igjen! TAKK for besøket og hjertelig velkommen igjen! Pin It

14 kommentarer:

 1. Hei. Lykke til med ny butikk. Bor i Porsgrunn, så bruker butikken der - mye fint :) En spes. hilsen til Lene - du er God, stå på. Klem kari

  SvarSlett
 2. Beklager men fikk ikke kommet....sitter her og angrer nå:(Er midt i flyttesjau....men håper det kommer nye sjanser til en hyggelig sammenkomst:)
  ha en fin dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Lykke til med butikken:-)
  Tenker gjestene var super fornøyde.

  God helg

  SvarSlett
 4. Gratulerer med det som ser ut til å være knallåpning!!
  Ellers koser jeg meg med katalogen som kom i går!! (og vi planlegger hyttebygging,så dette var KNALL inspirasjon!!)
  klem fra Anette

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny butikke :) Så ut som om dere hadde en fin kveld :)
  Skulle så gjerne ha vært der, men det ble litt langt etter en lang arbeidsdag!

  Finnes det noen sted man kan be om å få katalogene deres hjem i posten?

  klem Hege

  SvarSlett
 6. Der skulle en vel gjerne ha vøri! Det ser ut til at alle hadde det kjempe koselig. Skulle ønske jeg også fikk være der. Jeg krysser fingrene videre for at det blir butikk i Kristiansand til sommeren. Kanskje dere skal ha føråpning der også... Ha en riktig flott helg Astrid, og gratulerer til dere alle med nyåpnet butikk.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 7. Ja, det var det vi skulle vert.
  Lykke til videre.

  SvarSlett
 8. Hei og takk for i går. En virkelig flott butikk og så fint at vi fikk æren av å være først! Nå sitter jeg og nyter en kopp te som jeg fikk i posen i går. Nydelig. Ha en riktig fin helg og lykke til i butikken i dag og i morgen.
  Britt Eva

  SvarSlett
 9. Det var en fantastisk kveld, og dere har virkelig overgått dere selv med stylingen!! Utrolig bra! :D Mitt innlegg og bilder fra dagen kommer muligens på søndag!! (litt hektisk om dagen) :D

  Goodiebagen var selvfølgelig en hit!

  SvarSlett
 10. Tusen takk for en kjempehyggelig kveld Astrid!
  Butikken var bare helt nydelig. Jeg gleder meg allerede til neste shopping tur dit ;)
  Ha en fin fredag.

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 11. ja dette ser utrolig bra ut :)))
  Skulle gjerne vært der...Jeg så endel ting mellom alle jentene som jeg gjerne kunne tenke meg haha :))Takk for titten :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 12. Så gøy!!! Litt langt å ta turen, men kommer det en på Sørlandet i fremtiden er jeg der!! Sørlandsparken feks?? ;-) Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 13. Arh......jeg vil også ha en H&C butikk her jeg bor. Butikkene er vakre og merkene dere selger er fantastiske. Når står Stavanger for tur? Masse klemmer fra en håpfull:))

  SvarSlett
 14. Takk for i går! En flott butikk. Og takk igjen for flotte gaver! Favorittlampene fra LAMA falgt godt i smak hos dem hjemme også . Godt valg!
  Lykke til videre :-)

  SvarSlett