tirsdag 15. juni 2010

Full forvirring og fotoshoot

Det er helt ok å ta feil, men da synes jeg også man må stå inne for det og tørre og innrømme at man har feilet. Så gjelder også for undertegnede. Skriver man blogg og gjør en fatal feil ovenfor så mange blogglesere, så må man helt klart gjøre opp for seg. Hva jeg snakker om?


Jeg henviser til forrige innlegg på denne bloggen, det med katalogen og det med min lille kuriositet helt til slutt, naturligvis. Jeg syntes det var litt festlig å kunne fortelle at damen på vei opp fra morgenbadet sitt, var vår sjefsdekoratør; Gunn. Festlig var det kanskje ikke, spesielt ikke siden det var en av de to andre dekoratørene våre; Lene. Naturligvis ingen krise dette her - jeg har ikke mottatt mange sinte mailer fra forvirrede lesere. Men, jeg har mottatt bildebevis fra dekoratørgjengen, samt fotografen vår, som tydeliggjør hvor utrolig feil jeg altså tok.

Vil dere ha bevisene?


Bildet viser fra venstre;
Dekoratør Lene, fotograf Per-Stian og dekoratør Gunn. 

For å si det sånn; Jeg tror at sjansen for at fotografen eller dekoratørene komme til å stole på min gode hukommelse og blikk for detaljer, er ytterst, ytterst liten etter dette. Og jeg skjønner de veldig godt!

Det øverste bildet i dette innlegget, er tatt på fotoshoot som denne fine gjengen (med ekstremt forskjellig hårfarge!) er på akkurat nå. Et lite glimt av hva dere har i vente i en katalog i forholdsvis nær fremtid...

Ønsker alle som er innom og leser her, en fantastisk fin dag - uansett hårfarge! Pin It

2 kommentarer:

  1. Ja alle kan vi ta feil.:-))sikkelig skivebom.:-))

    SvarSlett
  2. Jaja...det var da bra du ikke skrev det var Per-Stian da i det minste ;)

    SvarSlett