torsdag 24. juni 2010

Nyheter i butikken - presentert av Vinterbro

I går svingte jeg en tur innom butikken vår på Vinterbro for å se om vi hadde fått noen fine nyheter i butikken som jeg kunne vise dere blogglesere. Søte Elisabeth viste meg rundt og pekte på det som var nytt siden sist og som ikke har vært vist frem på bloggen tidligere.

Og bare se hva jeg fant! 

Vi har bokser, brett, krakker og kurver i mange varianter
- både i denne hvitlaserte varianten og i tre i brun/grå farge.

Denne sofaen fikk vi først i et grått ulltrekk,
men har nå har den fått ny drakt i et lyst og fint beige trekk.
Pukka sin ferdigblandet juice med aloe vera

Disse sengene inkluderte vel ikke akkurat noen store nyheter,
men de var så innbydende at jeg måtte ta de med likevel!
Fantastiske bokser til oppbevaring
- minner meg om Amerikakofferter -
Speil med rammer av rekved

Så over til nyheter som gir lys og varme til kropp og sjel;

Hjertelykt fra Mille Moi

Nye lamper fra Lama


Stearinlys i deilige lillanyanser


Da har jeg vist noen av våre nyheter og favoritter. Har du noen favoritter i ditt interiør - enten generelt eller noe som gjør sommersesongen akkurat slik du ønsker den? Del den gjerne med oss i kommentarfeltet her! 

Vi håper alle hadde en strålende St.Hansfeiring, med eller uten bålfeiring! 

Pin It

6 kommentarer:

 1. Jeg skulle ØØØØNNNSKE jeg bodde i nærheten! Eller... jeg skulle ønske det fantes en H&C butikk nærmere meg! Vi trenger flere interiørbutikker i Ålesundsregionen, altså!!! :o)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hyggelig hilsen, ja de er kjempefine!! Bare så synd de ikke hadde samme lengde...Var ca 0,5 m forskjell da de skulle henges opp til sommerfesten:-( Ringte inn til Alnabru, måtte kjøre helt inn for å bytte. 3 timer t/r Tips som hadde gjort mye for lite; "Beklager, det var leit, her skal du få et duftelys som et lite plaster på såret..;-)" Men nå er de oppe og like lange, og på denne siden fant din fant jeg masse jeg likte;-) god sommer fra Marianne

  SvarSlett
 3. Jeg kunne virkelig ønske meg det fantastiske stuebordet der! Og ikke minst de oppbavaringsboksene, det er bare å se på mitt innlegg i dag at jeg trenger det... Haha. Mye bra hos dere altså! God sommer!

  SvarSlett
 4. GLEDER meg til å ta turen innom sørlandssenteret til dere:)
  Fantastisk:)

  SvarSlett
 5. Rita; Ønsket om H&C til Ålesundsregionen er notert! :)

  Marianne; Det var jo virkelig dumt at det kom to forskjellige lengder, da...? Merkelig! Og ja, ditt innspill er helt klart notert og "rapporteres" videre. Det er ofte ikke så mye som skal til, men i hyrten og styrten er det dessverre for lett å glemme slike ting. Takk for innspillet ditt og håper du blir fornøyd med gardinene! God sommer!

  Frk. DrittNøgd; Så nyggelig tilbakemelding! Og nå ble jeg nysgjerrig og forsvinner sporenstreks over til din blogg...

  Renate; Så koselig at du gleder deg - håper vi innfrir!! :) God sommer!

  SvarSlett