tirsdag 25. mai 2010

Fotoshoot for ny katalog, med Lama-inspirasjon

Det kommer en ny katalog fra oss i midten av juni, men det er ikke den katalogen jeg skal vise bilder fra fotoshootet til i dette innlegget. Katalogen som kommer i midten av juni er ferdig både i forhold til bilde og tekst, men forrige uke var det klart for å ta nye bilder til katalogen som kommer etter det igjen, altså i begynnelsen av juli.Vi var så heldige denne gangen, at vi fikk låne landstedet til de fine folkene bak merket Lama AS. Lars og Marianne fortalte jeg litt om i innlegget fra gavemessen tidligere i år. De har et nydelig sted, langt inni skogen, ved et fantastisk vann og de har virkelig klart å beholde den naturlige og ekte stilen som et slikt sted bør ha. Vakre, gamle uthus, hønsegård, vidunderlig interiør og eksteriør - i kombinasjon med nydelige omgivelser, gjorde sitt til at jeg tror bildene til denne katalogen blir helt vidunderlig fine.


Siden det er en stund til denne katalogen kommer ut, kan jeg ikke legge ut alt for mange av våre produktbilder foreløpig. Gled dere til katalogen, vil jeg bare si! Men, selvfølgelig skal jeg dele noe med dere likevel! Håper bildene gir dere litt av den vidunderlige stemningene som dette stedet skaper...

Bildene under viser hvordan våre flinke dekoratører og stylister jobber med produktene og omgivelsene for å få frem akkurat det uttrykket de ønsker i katalogene. Dette er en prosess som har startet for lenge siden, som har vært nøye planlagt og som alt fra innkjøpere, reklamesjef og dekoratører har vært svært delaktig i. 

Reklamesjefen Tor må blåse liv i flammene
Fotograf Stian sjekker om han er fornøyd

Fotograf og sjefsdekoratør Gunn diskuterer hvordan
produktene skal komme frem på best mulig måte visuelt sett
Gunn sjekker utsnittet
Detaljarbeid - rysjer inn eller ut?
Ble det så bra som vi ønsker?
Therese unner seg en liten skive i gyngebenken. Selv med
arbeidsdager på 10-12 timer, er det ikke helt lett å få tid til matpauser.

På et så sjarmerende sted som dette, ser man enkelt for seg fine samlinger av gode venner og stor familie. God mat, godt drikke og sosialt samvær ut i den sene sommernatten. Hva passer vel da bedre enn å pynte våre nye glass med fine drikker og deilige bær i alle mulige regnbuens farger?

En ting jeg bet meg merke i på dette stedet, var hvor utrolig fint det var med treverk godt preget av tidens tann. Flere av våre varer er laget av drivved, resirkulert materiale eller på annet vis materiale som har vært brukt lenge og som nå har fått ny nytteverdi. Jeg synes for eksempel at lampen under her, laget av drivved, kan gli fint inn i stilen som var på dette stedet - hva synes dere?


Sommeren står for døren og det å kunne flytte badet sitt ut i naturen, det er det mange som forbinder med ekte god og varm sommer. Her hadde de både utedusj og badestamp, hver til sitt bruk og helt sikkert veldig flittig i bruk.

 

Jeg kan ikke utelate å vise dere noen bilder av noen av de nydelige interiørdetaljene som var på innsiden av disse husene her. Blant annet en imponerende samling av nydelig servise, krukker og glass prydet kjøkkenet og alt var holdt i fine blå nyanser. Jeg ble dratt flere tiår tilbake i tid - hva med dere?

 Tusen takk for at dere lot oss bruke deres vakre landsted, Lars og Marianne i Lama
- vi skjønner godt at dere bor store deler av sommeren på dette stedet! 

Gleder meg til dere får se enda flere bilder når katalogen kommer ut (altså ikke førstkommende katalog, men den neste deretter) - men håper enn så lenge at dette var en liten inspirasjon i hverdagen.

Er det mange av dere som har egne landsteder eller hytter dere finne fred og ro på? Pin It

14 kommentarer:

 1. Heisann.
  Mange flotte bilder, inspirerende for utetiden som er i anmars :=)

  SvarSlett
 2. Lekkert.:-) Det som er så bra med dere er at der kommer ny katalog forholdsvis ofte.:-) I like.:-)

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte bilder! Virkelig inspirerende og stemningsskapende.
  Elsker drivved og treverk, så må si jeg gleder meg til å se mer... *spent*

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Heia :)

  Ja vi har også ei herlig hytte i hordaland...:)
  Nyte å sette oss i bilen hver helg og bare reise avgårde:)
  Ingenting er så herlig som duften av sjø, og lyden av fugler...
  og nettene....da lyser alle stjernene på himmelen opp som ett fantastisk lysshow...
  slikt var mulig å se da vi var barn, men byene har så mye lys, at vi ser ikke stjernene så klart lengre som vi gjør på hytta :)
  Bare å låne hytta mi til fotoshoot...hils na gunn sååååå mye ;)
  Hun er en ekte tryllekunstner, med sans for særpreg som er sååå viktig :)
  Trenge HOME&COTTAGE på hytta mi...;)
  Dere er flinke til å inspirere :)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 5. Hei, ja vi har et eget sted på Helgelandskysten som er under oppussing, nå gleder jeg meg til Home and Cottage kommer til Mo i Rana, slik at jeg kan komplettere huset , jeg elsker " naturlig" interiør.

  SvarSlett
 6. Spennende da! Elsker produktene til Lama. Har flere ting. Gleder meg til katalogen!

  SvarSlett
 7. Nydelig! Noen planer om å åpne butikk i Kristiansand?

  SvarSlett
 8. Drømmestedet sier bare jeg:)Gleder meg til å se flere bilder i katalogen..Ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder. Jeg liker også å bruke drivved, det er så flott.

  SvarSlett
 10. Så hyggelig at dere liker bildene - og ja, fortsett og gled dere til flere bilder kommer i katalogen! Jeg har ikke sett katalogen enda, men jeg er overbevist om at det blir kjempefint!

  Og til deg Christina;
  JA - det er akkurat det vi har! Faktisk bygges butikken i Kristiansand i disse dager og planen er at den er klar for åpning medio juni!! Butikken blir på Sørlandssenteret og blir drevet av veldig hyggelige Eirin!

  SvarSlett
 11. Vil du annonsere åpningsdato i Kristiansand her i bloggen?

  SvarSlett
 12. Åh HURRAAA!!! Har du mulighet til å gi meg kontaktinfo? Jeg har nemlig ikke funnet, jeg har lett og lett :)

  SvarSlett
 13. Christina; Ja, jeg har hjulpet henne med å rekruttere folk til den nye butikken via denne bloggen - så du finner hennes kontaktinfo i dette innlegget; http://blogg.homeandcottage.no/2010/03/kristiansand-here-we-come.html

  SvarSlett