onsdag 9. juni 2010

Butikk nr 11 er åpnet; Kristiansand, vi er på plass!


I dag kl 10 åpnet vi offisielt vår butikk nr 11 på Sørlandsparken i Kristiansand. Denne butikken er den første butikken på sørlandet og det er også vår første butikk som er franchisedrevet - og for en start denne butikken har fått.


 

Allerede før vi etablerte oss i Kristiansand, har vi opplevd et enormt engasjement. Både her på bloggen, på Facebook og faktisk med en blogger i spissens om startet egen facebookgruppe for å få oss til sørlandet. Og nå er vi på plass!

 

Dette måtte naturligvis feires og det gjorde vi på samme måte som sist vi åpnet butikk (CC vest i Oslo); Vi arrangerte føråpning av butikken for inviterte bloggere med hver sin gjest og med familie og venner som har hjulpet til underveis med byggingen av denne butikken.

 


 

Det var virkelig ingenting å si på responsen og oppmøtet i går. Rundt 100 stykker totalt i lokalet, oppimot 30 bloggere og særdeles mange blide fjes, var de aller første som fikk se at dekoratørene og stylistene våre nok en gang har overgått seg selv! Butikken er i fine lokaler fordelt over to etasjer, godt plassert på senteret (i JC sine tidligere lokaler) - og med strålende jenter bak disken og til å hjelpe kundene rundt omkring i butikken!

 


 


Det var hyggelig å endelig få møte noen av de bloggerne som man leser og 'snakker' med gjennom bloggverden, og Kari, Marilyn, Lakka og alle de andre var akkurat så hyggelige og blide som jeg så for meg! TAKK for at dere kom, alle sammen - dere var virkelig med på å gjøre denne "generalprøven" kvelden før åpningen, til å bli så bra som den ble!
  Jeg har fått med meg at noen av dere allerede har begynt å skrive om og legge ut bilder fra besøket deres hos oss i går - og det setter vi stor pris på! Jeg skal lage et nytt innlegg etterhvert, hvor jeg linker tilbake til dere som skriver, så legg gjerne igjen en kommentar på innlegget her om du har skrevet noen ord, så er du sikker på at jeg får deg med på innlegget mitt.

Butikksjef Eirin ønsker alle kunder hjertelig velkommen!
Håper hele sørlandet kommer innom butikken til Eirin og de andre nå i dagene fremover - vi er veldig stolte av denne butikken og synes den har blitt veldig fin! Håper dere synes det samme!

TAKK for i går, alle dere som var der - kvelden ble helt perfekt takket være dere! Pin It

19 kommentarer:

 1. Butikken var enda flottere enn jeg kunne forestille meg:) Takk for en flott åpningsfest. Jeg koste meg virkelig. Det var hyggelig å endelig treffe deg.
  Ha en fin dag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Nå har jeg nettopp lagt ut mitt innlegg om igår. Det ble nok ikke helt som dere forventet, men jeg er bare ærlig ;)
  Butikken er flott den og myyye lekkert !!
  veeeldig koselig å treffe deg Astrid..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Hei hei, og takk for i går! H&C har virkelig flotte butikker, men jeg ble nok bittelitt skuffet.. Butikken svarte nok ikke helt til forventningene mine, men så er jeg blitt himla kresen også etter å ha trålet 5 H&C butikker før.. Ha ha! Kommer definitivt tilbake uansett:-) Takk for innbydelsen, og masse lykke til på sørlandet!


  Lakka

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for i går.
  Butikken var virkelig flott og jeg har lagt ut et lite innlegg om føråpningen.
  Ønsker Eirin (og Home & cottage) lykke til med den nye butikken!!!

  Blir nok ikke lenge til neste besøk. (:

  Klem fra Cecilia

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen, og takk for i går. Butikken var veldig fin og det var mange intrykk som skulle plasseres. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal innom dere.

  Klem Yvonne

  SvarSlett
 6. Ble kjempeimponert over vareutvalget!! Hit kommer jeg igjen og igjen- og prisene er jo så lave! :-) Herlig butikk! Jeg kjøpte en stilig bambusstige som jeg gleder meg til å sette inn i huset når det står klart :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med enda en flott H&C butikk. Jeg hadde en veldig hyggelig kveld i går, og jeg kommer garantert igjen en annen gang også. Har laget et lite innlegg om det inne på bloggen min.
  Klem Hanne Mette

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny og fin butikk.
  (ser ikke ut som om denne butikken har det sjarmerende "H&C gulvet". Det er i såfall veldig synd. For det gjør mye av stemningen i butikkene deres.)

  Lykke til med enda en butikk :)

  SvarSlett
 9. Flott butikk :) håper at det dukker opp en butikk i Trondheim snart også!!! :)

  masse lykke til :)

  SvarSlett
 10. Hei.

  Gratulerer med ny butikk.
  Synd dere fikk så masse kritikk, ref alle kommentarene inne hos "http://myhomeismycastlebykari.blogspot.com"
  Håper dere tar dette alvorlig og gir de ett lite plaster på såret. Bloggerne er store i interiørbransjen og gir dere tross alt masse gratis reklame, de fortjener derfor å føle seg spesielle.

  SvarSlett
 11. Gratulerer med åpningen, jeg skal komme en tur neste gang jeg er i Kristiansand. Bildene så iallefall veldig fristende ut =)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for fine ord alle sammen, det varmer virkelig og jeg vet at det betyr mye for butikksjefen, som innimellom slagene sniker seg innom bloggen her og leser litt :)

  Takk til dere som har skrevet innlegg fra føråpningen vår, både dere som koste dere og dere som var litt skuffet. Vi tar imot alle innspill, både positive og negative, med stor takk - vi føler oss ikke utlært på dette, så vi vil lære så mye vi kan!

  Nå skal jeg ta en runde inn på dere som sier dere har skrevet litt om dette - spent!

  SvarSlett
 13. Vi hadde en kjempehyggelig kveld (med bare et bittelite minus), og synes de hadde gjort en flott jobb med butikken! Det var så utrolig mye fint! Jeg har ikke hatt tid til å kommentere her før nå, for vi ble så inspirert av den flotte innredningen at vi har brukt tiden etterpå til å ominnrede hele butikken til min venninne! Jeg har skrevet et innlegg på bloggen min også ;)

  Jeg ønsker Eirin og jentene lykke til videre - vi sees garantert igjen :)

  SvarSlett
 14. Wow, det er jammen noe vi er stolte av; Å inspirere til en butikkommøblering :) Takk for ordene dine og dine tilbakemeldinger! Vi setter stor pris på det!

  SvarSlett
 15. Jeg må dessverre si meg enig med Kari, men uansett; Gratulerer med ny butikk! jeg kommer helt sikkert innom hos dere igjen.

  SvarSlett
 16. Hyggelig at du kommer innom butikken vår igjen likevel, Stine! Har lagt igjen en liten kommentar på ditt innlegg om dette.

  SvarSlett
 17. Heihei:)

  Hva er mailen til butikken deres i Kristiansand? Har ikke outlook og får det ikke opp:)

  Silje

  SvarSlett