onsdag 30. juni 2010

Vi trenger ekstrahjelp i Sandefjord!

Phillip, butikksjefen vår i Sandefjord, har ytret ønske om en ekstrahjelp til sin butikk - og slikt er det klart at vi må annonsere via bloggen vår! Vi tror særlig godt om våre lesere og er overbevist om at mange av dere kunne passet i våre butikker. Jeg får stadig henvendelser fra noen av dere, som ønsker å jobbe i våre butikker, og de av dere som nå bor i nærheten av butikken vår i Sandefjord får nå sjansen!

Vi trenger en fleksibel ekstrahjelp som kan arbeide etter behov på dagtid, ettermiddager, kveld, lørdager og ved ferieavvikling. Vi trenger en person som har god teft for salg/kundebehandling. Alle våre ansatte har stor interesse for interiør og vi elsker å lese interiørblader og blogger - det håper vi de som søker også gjør!

Høres dette spennende ut? 

Ta kontakt med Phillip davel! Han er en særdeles hyggelig type som jeg sist traff da jeg var i Kristiansand under vår butikkåpning der. Han var der i flere uker for å hjelpe den nye butikken i gang - så mye av æren for hvor bra den butikken har kommet igang, skal vi jammen tilskrive Phillip også!


Er du interessert? 
Send søknad med CV snarest mulig til Phillip pr. e-post: sandefjord@homeandcottage.no
- jo snarere, jo bedre for prosessen er så vidt i gang allerede!


Lykke til! Pin It

2 kommentarer:

 1. Ååå, drømmejobb som ekstrahjelp da :)
  ...sukk, hadde det bare vært i Oslo :)

  SvarSlett
 2. Very interesting article, thank you for sharing. I also want to share the following health articles, God willing, useful. Thank you :)

  Cara Meningkatkan Trombosit Rendah
  Penyebab Perut Buncit dan Cara Mengatasinya

  SvarSlett