onsdag 10. mars 2010

Ny katalog på vei hjem til dere!

Nå er den nyeste katalogen på vei ut til dere og jeg regner med at de fleste av dere får den enten med avisen i morgen eller på fredag. Jeg håper dere gleder dere, for denne gangen feirer vi åpningen av vår nye butikk på CC vest i Oslo med spennende åpningstilbud på mange fine varer, i alle våre butikker!

(Klikk på bildet for å få muligheten til å bla i katalogen.)

Og, som en liten kuriositet for dere som er innom og leser bloggen her, så kan jeg også si at dette er den første katalogen til Home&Cottage hvor undertegnede har vært den som har skrevet tekstbidraget til katalogen! Så, ta en titt og gi meg gjerne tilbakemelding på om du liker katalogen eller ikke. Jeg syntes det var fryktelig moro å få skrive den, men jeg vet at katalogene til Home&Cottage har fått mye ros for både bilder og tekst tidligere, så jeg er naturligvis veldig spent på hva dere synes om denne utgaven. Hvilken følelse dere der hjemme sitter igjen med etter å ha bladd litt, sett litt og lest litt.

Ble du inspirert? Likte du det du så? Var det fine bilder? 
Klarte vi skape en stemning?

Ønsker alle som er innom bloggen en strålende onsdag!

PS: Og til dere som stusser over bildene i denne katalogen ift bildene jeg viste sniktitt av da jeg fikk være med på fotoshoot, så kan jeg oppklare at de bildene først kommer i neste katalog. Det tar litt tid med slike trykte saker vet dere - det er ikke skriv og publiser sånn som det er her i bloggverden ;) Pin It

23 kommentarer:

 1. Jipppiiiiiiiiiiii Da gleder jeg meg til morgendagens aftenposten..:-) eller fredag.:-)

  Gir deg tilbakemelding jeg..blir litt som å hoppe etter Wirkola..:-) men tipper du klarer det bra.:-)

  nyt våren.:-)

  Klem Gry

  SvarSlett
 2. Kan jeg spørre deg om noe tro, fant ikke noen mail adresse til en av butikkene.
  Jeg har sett de spisestue stolene som heter Alexsander, vet du om de har de i sofa også slik at man kan ha en 3 seter ved spisebordet.

  SvarSlett
 3. Åhh, gleder meg. Nydelig katalog, blir like inspirert hver gang. Kan dessverre ikke komme imorra da sønnen min har bursdag, men gjett om jeg skal innom butikken. Love it!!

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke fått den før.
  Hvordan går jeg fram for å få den tilsendt?
  Klem

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at dere er interessert i katalogen! Vi har dessverre ikke anledning til å sende ut kataloger ut over den vanlige distribusjonen (via aviser o.l.) Om man ikke abonnerer på en avis eller får katalogen i reklamen på vanlig vis, så blir man nesten nødt til å enten ta turen innom en av våre butikker - eller se i katalogen online via bloggen vår. Håper på forståelse for dette - og ønsker alle en strålende ettermiddag!

  SvarSlett
 6. Nå gleder jeg meg enda mer til dere kommer til Kristiansand :))
  Katalogen er bare lekker og du har vært kjempeflink Astrid ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Ååå... såååå masse lekkert. Så fint. Ønsker meg masse.
  Spesielt hele Nora serien.
  Men hvordan få tak i det, når butikkene er så langt unna. Kom til Trondheim Home and cottage. "sukk"
  Katarina

  SvarSlett
 8. Jeg gleder meg som bare det:) Masse inspirasjon til nytt hjem:)
  Cecilie

  SvarSlett
 9. Spennende! Vi får kanskje se den i morgen?

  SvarSlett
 10. Å så dumt at man ikke kan få katalogen tilsendt.. Får ta til takke med online katalogen enn så lenge da :) Utrooolig masse lekkert!!

  klem C

  SvarSlett
 11. Gleder meg veldig til i morgen! Så moro med føråpning og ny katalog!

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 12. FIKK DEN I DAG.....Og til og med mannen må se i den....hadde jeg hatt en stor lommebok!!!!

  SvarSlett
 13. Det er like gøy å se katalogen deres hver gang!
  Fantastisk flotte kataloger, med nydelige tekster!
  Virkelig inspirerende! :-))

  SvarSlett
 14. Hei, du.

  Jeg vil bare gi beskjed om at jeg ikke kommer ikveld til bloggåpningen, da jeg er blitt syk.

  Klem fra Line

  SvarSlett
 15. Hei Astrid.

  Vil takke for en hyggelig kveld! En nydelig butikk dere har fått ut av lokalene, for en forandring fra butikken som lå der før.
  Fikk kjøpt med meg noe godsaker hjem.

  Kjempe hyggelig å hilse på dere i butikken.

  Klem C.

  SvarSlett
 16. Stemmer i kommentarer over om at man burde kunne få tilsendt katalog selv om man ikke bor i "nedslagsfeltet" til butikkene. Ikke er det muligheter for å bestille på nett heller. Jeg er kjempefan av H&C, men synes ikke det blir lagt godt nok til rette for oss som ikke har butikker i nærheten. Kunne godt tenkt meg en katalog for å lage meg en handleliste til neste gang jeg skal i nærheten av en av butikkene, men da vil jeg gjerne ha noe å bla i, ikke katalogen på nett.

  SvarSlett
 17. Fantastisk inspirerende å bla gjennom katalogene deres på nett! Varme, innbydende bilder - og jeg liker spesielt at bildene ikke ser så "kommersielle" ut som bildene i andre møbelkataloger - nesten som å komme hjem!
  Som Plingelinn skulle jeg også gjerne kunne bestille katalogene hjem i posten, selv om jeg ikke bor i "nedslagsfeltet" deres. Jeg kommer gladelig kjørende fra Finnmark med den største tilhengeren som er å oppdrive - men da må jeg vite akkurat hva jeg skal ha!;)

  SvarSlett
 18. Hei.

  Jeg har alltid likt katalogene og produktene deres, men har blitt utrolig skuffet over helt elendig service...Jeg hadde en episode i våres som irriterte meg ganske mye: Jeg både bestilte og betalte for flere Napoli spisestuestoler, som jeg fikk lovet til en dato noen uker etter. Da datoen kom uten at jeg hørte noe ringte jeg butikken som ga beskjed som at det var kommet en forsinkelse. Ok, kjdelig men sånn skjer. Da historien gjentok seg for fjerde gang!! uten at butikken (som for øvrig er i Sandefjord) ikke en gang hadde informert meg i det hele tatt, hevet jeg kjøpet. Kjempekjdelig, og helt unødvendig.. Jeg mistet selvsagt lysten på å handle hos dere igjen, noe som jo er leit siden dere har så mye fint. Men, det er ikke verdt å vente på en vare i 5 mnd, med tilhørende elendig service "på kjøpet":-(

  SvarSlett
 19. Hei, jeg er enig med plingelinn, ønsker noe å bla i, eller på nettet. Må kjøre flere timer til nærmeste butikk. Liker H&C butikkene.

  SvarSlett