fredag 26. mars 2010

Kristiansand, here we come!

Flere av spørsmålene vi fikk i spørsmålsrunden vår, gikk på om vi skulle åpne butikk i Kristiansand og eventuelt når. Og endelig - ENDELIG - kan jeg gi dere litt mer informasjon!

Bilde fra vår åpning på CC vest - mon tro hvordan det vil se ut i Kristiansand?

Nå har flere av de større bitene falt på plass og jeg kan si følgende;

 • Vi skal åpne butikk i Sørlandsparken, Kristiansand
 • Butikken skal åpne i juni 2010
 • Vi har fått på plass en drivende dyktig butikksjef, Eirin Lisø
...og for neste skritt på veien mot Kristiansand, håper jeg på deres hjelp...

Neste skritt er nemlig å få på plass flere dyktige medarbeidere til butikken vår. I denne omgangen trenger vi deltidsansatte i ulike stillingsprosenter og da jeg leste stillingsannonsen, var det soleklart for meg;

Disse menneskene leser bloggen vår! De følger oss på facebook og kanskje også på twitter!

Flere av dere har til og med lurt på hvordan man får jobb i en av våre butikker og nå gis dere altså muligheten;

Vil du jobbe på vår nye butikk på Sørlandssenteret? 

Se på kvalifikasjonene vi søker etter under her - dette er jeg overbevist om at kunne vært beskrivelse av en stor andel av våre blogglesere; 
 • Godt over middels interessert i interiør og møbler
 • Besøker jevnlig interiørbutikker
 • Elsker å lese interiørblader
 • Vil være med å skape noe nytt og spennende innenfor bransjen
 • Sterkt engasjement og stor vinnervilje 
 • Positiv innstilling til å yte våre kunder den beste service
 • Vet at den viktigste oppgaven er å få kundene til å trives i butikken
 • Strukturert og vant med å jobbe i et team

Om du er interessert i en jobb i vår butikk i Kristiansand, så synes jeg du skal ta direkte kontakt med butikksjefen som gleder seg til å åpne butikken der nede, Eirin Lisø: 

Mail: e.liso@online.no
Mobil: 957 27 166 

Skulle du vite om noen du mener passer perfekt for denne jobben, så setter jeg stor pris på om du vil tipse vedkommende om dette innlegget! 

Ønsker dere alle en strålende fredag og veldig snart; en riktig god helg!

Pin It

19 kommentarer:

 1. Såå spennende og moro !!!
  Endelig vet vi litt mer ;)
  Vet det er maaange som gleder seg til dere kommer ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. O lykke!!! Jeg gleder meg stort! Det hadde vært FANTASTISK å jobbe hos dere, men denne jenta trenger nok full stilling;-) Koster penger å bygge hus gitt. Foreløpig får jeg kose meg som kunde:-)

  SvarSlett
 3. Fantastiske nyheter:) Tenker det blir mange turer til Kristiansand heretter.
  klem marilyn

  SvarSlett
 4. Kjempegøy, dette blir spennende! Gleder m, også passer det kjempebra, vi bygger hytte nå!

  SvarSlett
 5. Tusen- tusen millioner takk! For en super nyhet, jeg gleder meg til sommeren.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 6. Gratulerer med en butikk til!
  Jeg skulle mer enn gjerne søkt på denne, men bor i Sandefjord. Skulle dere trenge meg der, er det bare å si fra :-)
  Klem

  SvarSlett
 7. Så bra!
  Jeg gleder meg vilt!
  Skulle gjerne jobbet for Home&Cottage jeg, men deltid er ikke veldig aktuelt.
  Lykke til med søkere!
  Dere får helt sikkert kjempemange!

  SvarSlett
 8. Sååå fantastisk!!! Drømmehuset vårt er ferdig oppført akkurat på den tiden dere åpner i min hjemby; Kristiansand. Gjett om jeg kommer til å innrede med Home & Cottage!! Stoor gleder meg til å ta fatt på innredningen- Elsker stilen, blanda med nytt gammelt og en touch industry vil prege min stil. Skulle så gjerne jobba i en sånn butikk, og leve ut mine drømmer.. Men jeg har verdens beste jobb i dag.

  SvarSlett
 9. Så spennende!! Lykke til i jakten etter en god kollega, og til dere jenter på sørlandet la dere friste til å søke på en spennende jobb

  SvarSlett
 10. åå så flott,gleder meg nå,å det er jo ikke lenge til heller da.
  velkommen til sørlandet,jeg bor i arendal,så med den nye veien vi har blir det bare 40min.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 11. Dette var en super god nyhet! La meg til som følger her :)

  Tenk å jobbe i en slik butikk! Det måtte vært utrolig spennende!

  SvarSlett
 12. Endelig!! Så bra, har håpet på at dere skulle komme hit til sørlandet!! Kunne vært veldig spennende å jobbe der og!... Hmmm.. Har ikke mer enn 30min kjøring herfra heller! :-) Kanskje jeg sender en mail og hører litt.. :-) Klem

  SvarSlett
 13. Hei. Så gøy med ny butikk! Jeg bor midt i mellom Stavanger og Kristiansand og kan ikke akkurat si meg fornøyd med utvalget av interiørbutikker. Heldig de som bor med Sørlandsparken. Jeg ser Home&Cottage har noen spisebord som jeg kunne tenkt meg å se nermere på. Kan du anbefale noe web adresse hvor det er noe inspirasjon??? Ha en flott dag. Mvh Mona (villa Tverrteigen)

  SvarSlett
 14. SÅ spennende!! Riktig lykke til! :-) Har vært innom butikken deres i Bogstadvn flere ganger, det er absolutt en opplevelse.
  Mvh
  Masy

  SvarSlett
 15. Heisann;9
  Synes ikke denne bloggen er så veldig bra egentlig jeg.
  ikke oppdatert på nesten to uker??
  hadde forventet noe mer.
  Linn

  SvarSlett
 16. Hei Linn! Takk for tilbakemeldingen din, setter pris på at du sier hva du synes - for vi ønsker naturligvis at folk skal være fornøyd med bloggen vår! Grunnen til at det ikke har vært mye oppdateringer her den siste tiden, skyldes ulike ting - både påske, noen forsinkede bilder og andre ting, men tilbakemeldingen er mottatt og jeg håper du kommer tilbake og finner et produkt du liker bedre ved en senere anledning. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 17. Gleder meg å besøk din butikk snart...<3 Gratulerer så mye..

  SvarSlett