torsdag 25. mars 2010

Siste frist; Spørsmål og svar

Det er gøy at dere har så mange spørsmål til oss! Jeg lar kommentarfeltet stå åpent ut morgendagen og skal deretter sortere spørsmål, snakke med folk internt hos oss og legge ut innlegg med svar tematisk fra og med neste uke. Gleder meg til å sette igang!

Altså; Siste frist for å legge igjen spørsmål til oss i denne omgang, er i morgen fredag 26.03.10.

Gå inn på dette innlegget og legg igjen en kommentar med hva du lurer på.


Kan jeg forresten friste med litt informasjon om hva dere kan vente dere på denne bloggen i nær fremtid? Her får dere i alle fall et par punkter;

 • Om kun kort tid kommer det mer informasjon om våre planer for sørlandet ...og vi skal tenke litt nytt i forhold til hvordan vi vil fylle sørlandsbutikken med flinke ansatte. Følg med!
 • Presentasjon av vår leverandør TineK Home. Jeg jobber nå med å samle bilder fra turen til København hvor våre flinke innkjøpere plukket varer for våren, i tillegg til at jeg skal få fine inspirasjonsbilder rett fra TineK. Og - er det noen som har oppdaget TineK i magasinform her i Norge nå? Mer informasjon kommer.
Vent og se!

Pin It

3 kommentarer:

 1. En liten digresjon:

  Nå kan vi endelig sette en strek over min sak med bordet som ble bestilt tidlig i januar, men som ikke engang var satt i produksjon ved avtalt leveringstid! I går fikk jeg endelig beskjeden om at vi kunne kjøpe utstillingsvaren til halv pris fra Home and Cottage Alnabru, og vi er strålende fornøyde med at H&C har ryddet opp her :)

  Takk til Astrid som har fulgt opp og vært bindeleddet, slik at historien tross alt fikk en lykkelig slutt!

  Mvh
  Håkon von Hirsch

  SvarSlett
 2. Ser at det nå er planer om ny butikk på Sørlandet. Da gjenstår snart bare Stavanger-området. Når har dere tenkt å starte butikk der?

  SvarSlett
 3. Kristin Lønstad26. mars 2010 kl. 16:05

  Hei. Kunne dere tenke dere å åpne butikk i mjøsregionen? Elsker butikken deres og det vet jeg mange andre som gjør også. vet om et flott ledig lokale på Gjøvik. MVH Kristin Lønstad

  SvarSlett