torsdag 4. mars 2010

Presentasjon; Terrigeno / Durance - leverandør

Da jeg møtte vår leverandør Terrigeno på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm, må jeg si at jeg ble mer engasjert i produktene deres enn jeg hadde jeg trodd jeg skulle bli på forhånd. Ikke fordi jeg trodde noe galt om produktene deres i utgangspunktet, men rett og slett fordi jeg ikke visste stort om de fra før. Jeg hadde kun lagt merke til den fine designen de hadde på produktene sine og at jeg derfor gjerne skulle ha byttet ut alle de mindre pene vask, oppvask og vaskemidlene jeg hadde hjemme med disse fine tingene. Men jeg visste altså ingenting om produktene og dets egenskaper.

Damen som  introduserte meg inn i en verden av deilige dufter, heter Henriette. Henriette viste seg å være en særdeles engasjert og entusiastisk dame - og bare så det er sagt med en gang; Det smitter! Det var utrolig spennende å høre om hvordan produktene var produsert, om hva folk hadde oppnådd med å bruke de og hva de ulike duftene gjorde med sansene våre.

Visste du for eksempel at selv om mange produkter reklamerer med å være organisk fremstilt (veldig lave krav til grad av organisk produksjon som må til for at de skal få lov til å reklamere med å være organiske), så kan produktene fra Durance skilte med over 90% organisk fremstilling?

Visste du også at det at disse produktene er fremstilt så rent og ekte som overhodet mulig, gjør at folk benytter disse produktene for å bli kvitt eksem de har slitt med i årevis? Det ryktes også om at mennesker som har vært på Rikshospitalet pga plagsom eksem, har blitt friske igjen etter å ha byttet kroppspleieprodukter med disse produktene.Noen små praktiske tips til slutt; 

 • Husvasken til Durance, med et par dråper eddik i vannet, blir den perfekte vindusvasken!
 • Noen få spray av putesprayen til Durance, med lavendelduft, gjør at urolige barn sover søtt natten gjennom!
 • Antakelig ingen nyhet, men likevel; En duftpose med lavendel i klesskapet eller klesskuffen, gjør at møllen holder seg unna.  
Og hvis noen lurer på hvor 'hardt' jeg  ble smittet av Henriettes entusiasme; I mitt hjem er det nå kun Durance som gjelder, både til husvask, oppvask og klesvask! 

Er det noe av dere blogglesere som har lure tips og triks i denne forbindelse, med eller uten Durance?

Til slutt en liten påminnelse,
Vil du komme på vår føråpning av den nye butikken på CC vest? Vi har et arrangement for bloggere, hvor hver blogger kan ha med seg inntil 2 gjester, og hvor vi har invitert noen av våre leverandører. Selv om det allerede er en god del påmeldt, så tar vi gjerne imot flere! Håper på å møte så mange bloggere som mulig den kvelden - og vil du komme, så hold av torsdag 11. mars kl 18-20. For å melde deg på, så sender du meg en mail med navnet ditt, navnet på bloggen din og hvor mange gjester du ønsker å ha med deg. Mail: astrid@valen-utvik.no - og ønsker du mer informasjon, ta en titt på innlegget her.

Håper vi sees!

Pin It

15 kommentarer:

 1. Å disse produktene har jeg virkelig lyst til å prøve.Skal iallefall ha en vakker flaske med oppvask middel på den nye kjøkken benken min.
  Gleder meg også veldig til å hilse på deg,det blir hyggelig.
  Å jeg er såååååå klar for en shopping kveld.Kjenner at jeg er på vei ut av vinter dvalen.

  SvarSlett
 2. Mulig de er organisk fremstilt, men jeg tålte faktisk ikke håndsåpen! Hendene mine ble tørre og ru. Trodde kanskje at det var bare meg, men også en venninne av meg opplevde det samme. Jeg ble veldig skuffet, for den duftet jo så godt og jeg hadde hørt så mye positivt om den.
  Må si at jeg har putesprayen og den dufter bare himmelsk:)

  SvarSlett
 3. Charm design; Sol og blå himmel hjelper definitivt for å riste av seg litt vinter og titte frem mot våren... Gleder meg til å hilse på deg også!

  Anonym; Det var jo veldig synd å høre! Om du kan tenke deg å sende meg litt informasjon på mail - produktnavnet og hvordan du opplevde produktet, så vil jeg gjerne få fortelle dette videre til leverandøren vår. Kanskje de kan hjelpe oss videre med å peke på noe som er i produktene som du kan ha reagert på? Setter pris på om du tar kontakt: astrid@valen-utvik.no

  SvarSlett
 4. Hei, Astrid.
  Må innrømme at jeg ikke har fått med meg dette her. Jeghar ikke vært så aktiv på bloggen denne siste tiden. Har meldt meg på ett sy og design kurs og dette tar alt av tid og energi, hihi

  Kommer selvfølgelig neste torsdag og tar med meg to.

  Klem fra Line

  SvarSlett
 5. Veldig glad i durance vaskemidelene. Blitt avhengig faktisk...og vaske-og skyllemiddel sies å ta kverken på midd...??
  God helg!!
  klem fra Anette

  SvarSlett
 6. Heisan, har husvaken å den er super, lukter så rent og godt :) Har tenkt å prøve flere av disse produktene:)
  Skulle gjerne ha kommet, men blir for langt denne gangen;)
  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg er også veldig glad i produktene fra Durance.

  Gleder meg til føråpningen på CC vest den 11/3. Nettopp meldt meg på.

  God helg klem fra Maia

  SvarSlett
 8. Hei...ser ut som jeg må prioritere jobben dessverre. Skulle gjerne vært der sammens med dere.

  SvarSlett
 9. Hei takk for koselig hilsen på siden min,venter faktisk på stoler fra dere så da blir det nok bra :-) gleder meg til torsdag. Jeg er kjempefornøyd med husvasken fra Durance
  Klem Anita

  SvarSlett
 10. Hei:)
  Veldig glad i Durance-produktene, elsker designet på de også;)

  Så koselig med kommentar hos meg:) Nå er nyeste bildene av kjøkkenet lagt ut;)Ta en titt!!

  Gleder meg veldig til åpningen på torsdag!!!
  Klem Marte

  SvarSlett
 11. Jeg har ikke prøvd Durance produktene enda, men etter dette innlegget skal jeg avsted å kjøpe ganske snart!! :-) Ha en fin dag, synd jeg bor litt for langt unna til å være med på åpningen! Klem-Mia

  SvarSlett
 12. Ble kjempeskuffet da jeg sist besøkte Home & Cottage i Tønsberg. Det "stinket" nemlig parfyme i hele butikken. Fom meg som har allergi så ble det en svært negativ opplevelse. Har opplevd at flere interiørbutikker tar inn disse produktene, noe som gjør det umulig for meg å handle der. For meg så dufter det ikke godt, det svir bare i luftveiene! Ingen god ide å dynke barnas sengetøy med med dufter, små barn har nemlig sensitive luftveier. Så kan man jo spørre seg hvorfor astmaplagene bare øker.

  Nei, bruk uparfymerte produkter uten skadelige kjemikalier, og kjenn forskjellen. Fyll heller på en fin pumpeflaske som pynter opp.

  La oss allergikere få mulighet til å besøke interiørbutikkene!!

  Hilsen Gunn

  SvarSlett
 13. Tusen takk for hyggelig besøk. Hadde gjerne tatt turen på torsdag, men har desverre ikke mulighet. Men jeg kommer en annen gang. Må jo sjekke in den nye shoppen! Når åpner dere i Sverige lurer jeg på?

  SvarSlett
 14. Til dere som ikke har anledning til å komme på føråpning av CC vest-butikken vår eller som har for lang reisevei; Håper vi finner en annen anledning en annen gang, for det hadde virkelig vært hyggelig å møtt alle dere fine blogglesere en vakker dag!

  Og til dere som kommer på torsdag; Gleder meg!

  Og til deg, Gunn; Tusen takk for din tilbakemelding ang parfymelukt i butikkene våre. Det er definitivt et poeng dette med parfymelukt i forhold til allergikere, og jeg skal formidle dette tilbake til de riktige folkene, men jeg tenker også høre med de aktuelle leverandørene våre. På den måten kan vi kanskje få litt mer informasjon slik at det er lettere å gjøre noe med utfordringen.

  Om du vil ha tilbakemelding etter at jeg har hørt både fra folk hos oss og hos leverandørene, så sender jeg deg gjerne en mail. Du treffer meg på astrid@valen-utvik.no - jeg oppdaterer deg gjerne!

  Håper vi kan sørge for at du kan besøke en av våre butikker igjen, for naturligvis skal også interiørbutikker kunne besøkes av allergikere!

  Ønsker alle som er innom her en god natt!

  SvarSlett
 15. Durance håndsåpe har vært en velsignelse for meg med min kontaktallergi. Fikk en flaske i julegave av en god venninne og jeg har ikke turt å prøve den før en drøy mnd siden.Og for en herlig opplevelse, jeg har prøvd det meste av produkter fra apotek og helsekost og ikke funnet noe som hendene mine tåler. Dette lovet så godt at jeg skyndte meg å kjøpe oppvaskmiddel og rengjøringsmiddel like før påske. Har ikke fått prøvd om det går enda, men gleder meg til helgen! ;-)
  Vil gjerne ha mer informasjon om hvor jeg enklest får tak i produktene.
  Hilsen Livø

  SvarSlett