mandag 1. mars 2010

Bygging av butikk på CC Vest - del 2

Det har kun vært en uke mellom mitt første besøk og mitt andre besøk i denne butikkbygging-prosessen, men det går virkelig tydelig og fort fremover! Butikken begynner å ta form, de ulike sonene er på plass og en god del varer er ferdigpriset og på plass i sine respektive hyller!


Det er helt tydelig at det er en god gjeng som er dedikert til å få denne butikken i full gang og så fin som overhodet mulig! De som jobber i butikken, i tillegg til håndtverkerene og de flinke dekoratørene, er de ansatte i denne nye butikken i tillegg til at de får god hjelp fra enkelte medarbeidere fra de andre butikkene våre. Og ut fra hvordan det så ut når jeg var innom og det faktum at de rett og slett lå godt an i forhold til skjemaet, så tyder dette på at dette er en god miks av arbeidskrefter ifm bygging av denne butikken.


Til tross for at det var mange pappesker som stod rundt om kring og ting naturligvis ikke var 100% i noen av utstillingene, så klarte jeg ta utsnittbilder av enkelte produktgrupper. Og hadde jeg vist dere bare disse, så hadde dere kanskje tenkt at butikken var klappet og klar allerede, eller hva?

Og så var det det gulvet da... Mange av dere kommenterte det i forrige innlegg og var like stor fan av dette gulvet som det jeg er og nå som folkene har fått jobbet enda litt mer med det, så synes jeg det har blitt enda finere. Hva synes dere?


Helt til slutt vil jeg minne dere på en ting; 
Vi inviterer til FØRÅPNING FOR BLOGGERE på CC Vest torsdag 11. mars - alle bloggere kan ta med inntil 2 gjester hver og vi gleder oss til å få gjort litt stas på dere og la dere få ta en sniktitt i den nye og da ferdige butikken! Meld deg på til astrid@valen-utvik.no (skriv ditt navn, hvilken blogg du har og hvor mange gjester du vil ha med deg). 

Og - jeg har fått spørsmål om dere kan bruke invitasjonen jeg har laget (linket rett over her) og legge ut på egne blogger for å sjekke om noen av deres lesere vil komme; Det må dere mer enn gjerne! Legg gjerne igjen en kommentar på bloggen her om dere gjør det, så kommer jeg og tar en titt!

Håper jeg ser deg der!!!

Pin It

15 kommentarer:

 1. Hurra.. her er det bare å glede seg!! Dette ser jo helt fantastisk ut! Jeg vil gjerne komme på føråpning, og tar med meg en gjest! Hurra!!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig Tomine - gleder meg masse til å hilse på deg! Sender du en mail på astrid@valen-utvik.no - så vi får deg inn på gjestelisten? :)

  Håper flere gjør som Tomine!

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne fått det med meg, for butikken blir nydelig :) Det er bare litt langt å reise 140 mil for en butikkåpning. Men tar garantert turen innom når jeg er i nærheten...

  SvarSlett
 4. Hei Astrid. Dette ser jo ut til å bli en knakende flott butikk, og gulvet da..kjempetøft. Det er et gulv som en legger merke til. Så flott av dere og ha bloggtreff på butikken, sko gjerne vært der men der er til "far away" for min del. Ønsker dere Lykke Til både med treff og åpning ;) Ha en flott dag. -Mona

  SvarSlett
 5. Gleder meg til 11.mars!
  Butikken ser utrolig fin ut.

  SvarSlett
 6. Hej..:--) her var det mye lekkert...skulle gjerne vært på føråpningen :-) har lagt ut bilde og link i sidefeltet på bloggen min.:-)
  takk for titten, gøy å se.:-) Gry

  SvarSlett
 7. Hvem vet - kanskje i fremtiden en gang kan vi arrangere et annet arrangement, et annet sted, sånn at noen andre kan få kommet uten å måtte reise for langt. Håper det!

  Gry; Takk for at du legger ut info på bloggen din - men hvilken blogg er din? Når jeg ser på profilen din, står det ikke noen bloggadresse på deg....

  SvarSlett
 8. Å! Så fint det begynner å bli! Og ja - det gulvet! *sukk* Jeg hadde gjort MYE for å få lov til å legge en sånt et hjemme! :D

  Men SÅ moro å få komme på før-åpning! :) Jeg skal absolutt melde meg på! Må bare finne ut hvem som kan være med meg! :)

  Ha en super mars-uke! :)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Har dere bilde av det store bildet med 5-6 gutter som henger over en gammel bil. Bare elsker bildet, og sparer så jeg kan kjøpe det. Men jeg har så lyst på et bilde til loggen min som jeg kan bruke som link til dere!

  SvarSlett
 10. Jeg gleder meg! Når på dagen blir det?
  //Christine

  SvarSlett
 11. Hei..jeg vil gjerne komme..men jobber dessv.seint den dagen. Kanskje du kan legge inn et godt ord for meg til sjefen;o) Klem fra Maliva (H&C-Alna)

  SvarSlett
 12. Silje; Ja, hvor blir det av din påmelding da...? :)

  Beate; Hm, vet ikke om jeg skjønner helt hvilket bilde du mener, men kan godt hende det bare er min hjerne som har koblet litt ut akkurat nå. Send meg gjerne en mail på astrid@valen-utvik.no så skal jeg se hva jeg kan gjøre!

  Christine; Det blir fra kl 18-20 - jeg gleder meg til å hilse på deg!!

  Maliva; Hehe - jeg skal se hva jeg kan gjøre, for ja, jeg synes jo både du og Loccitane definitivt burde komme på en slik anledning :)

  SvarSlett
 13. Så spennende! Skulle ønske jeg bodde litt nærmere... Er det planlagt en H&C butikk i Tromsø? Vi skal ta godt imot dere dersom dere vender nesen nordover ;)

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 14. Jeg gleder meg veldig til å se den nye butikken i morgen! Gratulerer - og takk for flott Blogg hjelp.

  SvarSlett