tirsdag 23. mars 2010

Spørsmålsrunde; Er det noe dere lurer på?


Jeg mottar en god del spørsmål fra dere som leser denne bloggen eller følger oss på twitter og facebook - og nå tenkte jeg arrangere en slags åpen spørsmålsrunde for alle som vil være med. 

Lurer du på noe ang våre butikker? Ang våre leverandører?
Våre produkter? Våre ansatte?
...eller noe som jeg ikke kan forestille meg engang?

Jeg kan ikke garantere at jeg har alle svarene på stående fot, men forhåpentligvis klarer jeg å samle svar fra de flinke folkene rundt meg. Jeg må ta forbehold om at vi kan utelate å svare på enkelte ting av forretningsmessig hensyn - mens ellers håper vi å kunne svare på det meste av det dere lurer på.

Planen er å samle opp deres spørsmål innenfor de ulike temaer dere spør om. Kanskje får jeg til å lage noen videoer hvor jeg intervjuer riktige personer til å besvare deres spørsmål? Kanskje jeg får intervjuet noen av våre leverandører? Kanskje blir det nytt besøk i en av våre butikker? Kanskje må selveste sjefen til pers?


Så - se for deg at du setter deg ned på sofaen på bildet over her, at det kun er deg og meg i fine omgivelser, omgitt av vårlig pastell og friske dufter. Er det noe du lurer på?

Kom igjen, jeg vet dere vil!

Ønsker dere alle en strålende tirsdag ettermiddag - håper dere har mulighet til å bruke den til noe hyggelig! Pin It

29 kommentarer:

 1. Jeg benytter anledningen til å mase om mulig ny butikk i Kristiansand;-) Blir det noe av, og evt. når?


  Lakka

  SvarSlett
 2. Sofaen/stolen på bildet var bare helt herlig.Selger H&C denne også, kan ikke huske å ha sett den...

  SvarSlett
 3. Hei!blir det noe butikk i trondheim?

  Hvordan søker man jobb hos dere?

  Mvh Oslogutt

  SvarSlett
 4. Når åpner dere butikk i østfold ? hihi..;)

  Ellers syntes jeg kanskje det er litt lite servietter og lys i butikken på vinterbro(?).. Hvorfor har dere ikke mere sånt ? Lys og servietter i matchende farger er jeg svært svak for ;) hihi..

  SvarSlett
 5. Hei,
  jeg lurer også på om dere har den stolen/sofaen på bildet over? KNallfin :) Pris?
  Kan vi bestille varer på nett - og leverer dere i resten av landet eller må det hentes i butikk? Jeg bor i stavanger og kunne feks hentet selv på hovedlageret...
  ¨
  Mvh Lene

  SvarSlett
 6. Hei!

  Jeg lurer på om dere har priser på varer tilgjengelig på nettet?

  og om dere planlegger butikk i bergen sentrum?

  HUSET PÅ HØYDEN

  SvarSlett
 7. Skal ikke være tungbedd når man kan synke ned i en så lekker sofa....den var rålekker:)))))
  Lurer på om dere skal selge hagemøbler fremover jeg? Jeg har nemlig store problemer med å få tak i slike som jeg vil ha....her i Norge synes jeg det er mest plastik og kurv samt tremøbler.Jeg vil ha jernmøbler...eller jernlook-alike ihvertfall.Gjerne med kanskje et slags mønster i ryggen,litt sånn flotte,....vanskelig å beskrive men håper dere skjønner omtrentlig hva jeg mener.Mye brukt i usa f.x.....
  Kan ikke dere slå til å få tak i noe i den dur da? Sittegrupper,daybeds,benker.....ganske så sikker på at det er flere enn meg som er interessert:))))))
  Keep up the good work!!!

  SvarSlett
 8. WOW !!!
  den stolen var bare dritlekker !!!!
  Selger dere denne ???

  Jeg må og mase om det blir noe butikk i Kristiansand ;) hvor og når ??

  Klem,Kari

  SvarSlett
 9. Hei.

  Jeg lurer også på om dere selger den type stol som vi ser på bildet?? Vi har kjøpt en salong på home and cottage i høst. Pluss litt småtteri. Jeg har så sansen for denne butikken:o) Hvilken butikk rundt Oslo har best utvalg? Jeg har kun vært på alnabru..

  Klem

  SvarSlett
 10. Ser det er fler som lurer på det samme som meg, når kommer Home&Cottage til Trondheim?

  SvarSlett
 11. Hei!

  Jeg har sett i den siste katalogen deres etter garderobeskap. Flott katalog forresten!
  Har dere det? Ser etter et til datteren min sitt rom.

  Klem fra Anine

  SvarSlett
 12. Hei så noen flotte spisebrikker på CC vest i lin med ryssje kant rundt lurer på hva de koster?

  Flott med spørsmåls runde :-) Bare digger den sofan må jo bare få si at den er veldig fin i virkeligheten også

  Klem Anita

  SvarSlett
 13. Lurer på hvordan man får til den fine gråbrune fargen dere har på deres butikkinredning,hyller etc?

  SvarSlett
 14. Jeg lurer også på når dere kommer til Østfold?? Hadde vært supert.

  SvarSlett
 15. Hei jeg liker veldig godt de litt slitte skjengene med skuffer som dere selger- hvor kan jeg få se hele utvalget/alle variantene?.

  SvarSlett
 16. Hei igjen- snek seg inn en skrivefeil der ja- jeg mente Skjenkene..

  SvarSlett
 17. Hei.

  Jeg vil gjerne vite hvorfor de ikke har like varer i alle butikkene.
  Hvorfor har ikke vinterbro den fine stolen på bildet?
  De har heller ikke de brettene og nøkleskapene som er på tilbud i den siste katalogen.

  Dette er veldig frustrerende for kunder som drar langt for å kjøpe tingene de har sett i katalogen.

  SvarSlett
 18. Hei

  Jeg bord i nordnorge (harstad) å ELSKER interiør,men mangler så MANGE butikker her oppe. Jeg ELSKER deres varer,å titter innpå siden deres flere ganger i uka=)
  Vi holder på å bygge hus,å da ønsker jeg å handle en del varer hos dere. Men problemme er det at det blir som oftes veldig dyrt å sende møbler,eller har dere noen bra priser på det???
  Syntes dere forresten burde starte noe her i nord også,vi er MANGE interiør glade damer her oppe.Men få tør å satse på noe her,å det er ett dumt valg!!!

  mhv. en frue som ELSKER Home and Cottage

  SvarSlett
 19. Hei!
  Jeg bare lurte på om dere kommer til å åpne flere butikker i Bergen? Åsane er så langt unna sentrum, så jeg "glemmer" helt å dra ut dit..

  SvarSlett
 20. Netthandel ??!!
  Noe dere må snart få til dette !!

  SvarSlett
 21. Hei. Ser det er flere som lurer på om det kommer en butikk til Trondheim:) ønsker meg det.

  Så lurer jeg på om dere sender servise i posten. Ønsker meg Nora serviset. Frokost tallerkner, kaffekopper, tekopper+++++
  Katarina

  SvarSlett
 22. Hei !
  Jeg ønsker å kjøpe et firkantet salongbord ( 120x120 )hos dere....i resirkulert alm,( tror jeg det var). Problemet er at jeg bor på nordvestlandet langt fra deres nærmeste butikk. Lurer på hva det vil koste i frakt å få dette sendt ?
  Hilsen Elin

  SvarSlett
 23. Hei. Jeg lurte på hvorfor dere ikke har en produkt liste med priser på nettsiden deres? Hvis det er sånn at uvalget varierer litt fra butikk til butikk så kunne det bare stått det i margen, slik at kunden selv kunne ringe å høre med den aktuelle butikken i området om de hadde det som står på nettsiden.

  Synes det er litt kjedelig å bare bla i en nettkatalog.

  Klem Madelen

  SvarSlett
 24. Kommer den stolen/lille sofaen i noen av butikkene i Bergen?

  SvarSlett
 25. Ser det er nevnt før, men har H&C noen planer om få istand en nettbutikk? Hadde vært supert for de som bor rundt omkring i det langstrakte land.

  Ellers vil jeg bare takke for en herlig butikk på CCvest!

  Klem Camilla.

  SvarSlett
 26. Jeg lurer på hvor man kan få fatt i slike planker som dere bruker på gulvet....

  SvarSlett
 27. Hei. Jeg har vært stor-fan av dere og er jevnlig innom butikken(e), men nå har jeg ventet på et skap siden januar. Og det blir flyttet på leveringsdatoer hele tiden. Ble lovet i uke 8, 11, 12... I min frustrasjon
  lover jeg å fortsette å besøke dere, men jeg håper dere blir bedre på å holde løfter på levering av møbler...

  SvarSlett
 28. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 29. Hei!
  Via bloggen til Anna (se http://badeannasverden.blogspot.com), fikk jeg snusen i det fine spisestuebordet Pittsburgh. Hun hadde kjøpt det på Living, men nevnte at de har det samme på H&C. Idag var jeg innom H&C i Tønsberg, der fant jeg bordet i en veldig mørk versjon + en i noe som så ut som mer vanlig eik (altså litt gulelig). Vet du om det finnes en tredjeversjon som er mer hvitvasket, mer grålig og dus i fargen? Hadde vært kjempeglad om du kunne undersøke dette!

  Bordet på Living heter:

  "Pittsburg spisebord i heltre weathered oak 220x100 cm. Varenummer: 1211400"

  Hilsen Amélie

  SvarSlett