lørdag 10. april 2010

Innkjøper-Hanne svarer på spørmålene deres!

Nå er det endelig klart for å besvare på spørsmålene dere stilte i spørsmålsrunden vår og først ut er Hanne. Hun jobber med innkjøp og sortiment for Home&Cottage og har det mange av dere omtaler som 'selve drømmejobben'!

Takk for praten, Hanne - jeg synes du gjør en kjempejobb som filmstjerne og jeg gleder meg til å prøvesitte den fine loveseatssofaen i butikkene våre i juni!(Beklager dårlig lyssetting og lite fancy finesser på videoene våre, men dette er noe vi akkurat har begynt med - så vi skal bli stadig bedre, hold ut og følg med videre!)

Videre nå skal dere få møte Driftssjef Roar, jeg skal overbringe dere svarene fra ledelsen i Home&Cottage og dere skal få høre fra de flinke dekoratørene våre! Pin It

4 kommentarer:

 1. Skulle gjerne vært innkjøper av interiøer saker. Har vært innkjøper av mer tekniske duppedingser i maaaange år. kanksje jeg skulle bytte? Ha en fin helg. Britt Eva

  SvarSlett
 2. Britt Eva; Mange drømmer om jobben til Hanne, Hege og Christine - våre innkjøpere, men du som har erfaring fra innkjøp (om enn annen bransje), vet sikkert at det ikke er "gull og grønne skoger" for denne yrkesgruppen heller :) Disse jentene reiser mye og er stadig på farten - men så får de sett mange fine varer også da!

  SvarSlett
 3. Hei!

  jeg har 4 aars utdanning innen design og interior. Har nettopp flyttet tilbake fra Australia og klar for aa begynne aa jobbe. Innkjoper hadde vaert utrolig spennende og utfordrende. Men de stillingene er som oftest ikke utlyst. Hvordan gaar man fram for aa finne slike gullfunn jobber?:-)
  - Vilde Sofie

  SvarSlett