torsdag 28. januar 2010

Det er vår på Gave- og Interiørmessen!

Jeg har vært med de flinke innkjøperene våre på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm i dag - og nå blir det mange spennende blogginnlegg fremover, så følg med!

Leverandørene viste stolt frem de fine standsene sine og alle som en var de villig til å la meg ta bilder av produktene (selv om slikt egentlig er strengt forbudt!) og de var veldig entusiastiske og positive til å bli blogget om på bloggen vår. Veldig hyggelig!Så, planen min nå - er å presentere dere lesere for noen av leverandørene våre, de jeg fikk møtt på messen i dag. Vise dere noen bilder av produktene som kommer og av de fine folkene som står bak - men også forsøke å formidle noe om hva vi i Home&Cottage liker ved de ulike leverandørene, hvorfor vi så gjerne selger deres produkter og deres merker i våre butikker.

Jeg gleder meg til å vise dere alt dette! Det blir ett innlegg per leverandør, så da skal vi forhåpentligvis ha mye spennende å se frem til i tiden fremover - håper dere blir like ivrig som jeg ble av å se de fine tingene de presenterte for oss!


Men først må inntrykk sorteres, bilder må lastes opp og tekst må skrives! Hold ut... Pin It

15 kommentarer:

 1. Jepp, dette blir kjekt å følge med på:)Blogg ivei

  SvarSlett
 2. Spennende :o) gleder meg til å se....

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se ;)

  SvarSlett
 4. sv: Tusen takk for svar :) Då tar eg sjansen! Ha ei fin helg du og!

  SvarSlett
 5. Da har vi vi noe å glede oss til.
  Det er en jobb å handle, og ikke minst gå seg vill i hallen på Lillestrøm.
  Var der mye fint i år?
  God helg

  SvarSlett
 6. Det blir spennende å se,,,,,jeg var en tur i butikken i Sandefjord og fikk den flotte lykten jeg hadde vunnet her inne på bloggen av en hyggelig kar som het Philip,,,,,måtte lage et innlegg for å vise fram min flotte gevinst.Tusen takk.
  Vi blogges.
  Anne

  SvarSlett
 7. Hei Astrid
  I innlegget ditt om butikken på Vinterbro viser du et skrivebord med kryssben.
  Jeg leter etter akkurat det samme til min mann, men uten stangen som går på langs forann da den er i veien når man skal sitte ved bordet.
  Vi har sett på bordet i Sandefjord, men han vil ikke ha den stangen der.
  Nå lurer jeg på om du kan hjelpe meg...hvilket engrossfirma kommer bordet fra og kan det leveres med ben på en annen måte?
  Blir kjempeglad om du kan hjelpe meg!
  Hilsen Lene

  SvarSlett
 8. Takk for at dere gleder dere og stikker innom, alle sammen! I dag har jeg skrevet litt om innkjøpsjentene våre og neste på listen er nå vår ene leverandør; Lama. Ha en strålene kveld så lenge!

  SvarSlett
 9. Hei Astrid!

  Så moro at du lager en "serie" fra messen. Innkjøps sjef hos Home & Cottage er nok drømmejobben for mange. Jeg var selv på messen og mine favoritter var House Doctor og IB Laursen. Klem fra maia

  SvarSlett
 10. Home decoration is a way to express your nice ideas. Keep ideas up to date and more unique. It will be helpful for all readers. Great to see your work. Now its time to avail Emergency Shutter Repair London for more information.

  SvarSlett