tirsdag 19. januar 2010

Presentasjon; Vinterbrobutikken

Da er det tid for en ny presentasjon og denne gangen er det vår butikk på Vinterbro, Akershus som står for tur. Dette er en stor butikk med åpen løsning på ett plan. Butikken har skiller mellom ulike 'rom' hvor dekoratørene våre har laget presentasjoner og utstillinger av produktene. Jeg fikk med meg hyggelige Elisabeth rundt i butikken og hun kunne fortelle at de flinke jentene i dekoratørgjengen hadde vært innom bare et par dager i forveien.

Her var det virkelig mye fint å vise dere! Jeg har snakket litt med dekoratørene våre og jeg har store planer om å lure meg med på noen av deres turer rundt i butikkene etterhvert. Tror jeg skal få lære mye om interiør, design og hvordan vise frem dette på en best mulig måte ved å følge de i deres jobb. Dette skal jeg selvfølgelig presentere for dere blogglesere.Det var ingen tvil blant gjengen på Vinterbro i alle fall; Etter at 'deko-jentene' hadde vært innom, gikk alle ansatte rundt i butikken og smilte fra øre til øre og så på de fine sammensetningene og utstillingene! 


 

Jeg spurte Elisabeth om hvilke farge som var mest populær for Vinterbro-kundene. Hun sa at kundene generelt likte godt alle lyse farger og nyanser, men om det var noe spesielt nå, så var det nok det at kundene deres varmet opp for fargen 'grå' mer og mer. Ettersom det ligger en god del hytter og feriesteder langs Bunnefjorden, så forventet hun en økning i salget av maritime produkter frem mot våren/sommeren. Altså; Ikke så veldig forskjellig fra hva Majorstuen-kundene likte av farger.

Da jeg presenterte Majorstuebutikken, var det mange som kommenterte at de likte det nye serviset vår, og det synes vi naturligvis er veldig hyggelig. Under kan dere se hvordan nettopp dette serviset presenteres av de flinke deko-jentene;

  
 
 

Ble det ikke fint? Jeg får i alle fall piknikkfornemmelser og kjenner nesten vår i luften... Noe annet fint jeg fant i denne butikken, var to produkter fra Covent Garden. Jeg ser for meg utallige bruksområder til disse - for eksempel å ha en fin vårlig potteplante oppi. Ah, det var den våren, ja...
Og - det måtte gå denne gangen som det gikk sist; Jeg klarte ikke å gå tomhendt ut fra butikken. Det ble ikke interiørting, men to søte, små sett med pysjer til guttene mine. Deilig stoff og lys, fin stil. Jeg trodde jeg hadde god oversikt over våre produkter, men den gang ei; Disse pysjene var nye for meg og jeg måtte rett og slett gi mine små en liten lørdagsgave.Til slutt vil jeg også presentere de ansatte som var på jobb den dagen jeg var i butikken, nemlig (fra venstre); Elisabeth, Ana og Lise. Butikksjefen Trude var ikke på jobb, men jeg får forhåpentligvis hilst på henne og de andre ansatte neste gang jeg legger turen innom butikken.

 

Dette var jammen en blid og effektiv gjeng! Takk for at jeg fikk snike rundt i butikken deres med kameraet mitt - gleder meg allerede til å komme på besøk igjen for å snuse rundt på vårvarene.

Og, siden dere ba så pen kjære bloggleseret; Denne gangen tok jeg faktisk et bilde av inngangspartiet til butikken! Dessverre brukte jeg så lang tid inne i butikken med å ta bilder av tingene og prate med de ansatte, at dagslyset forsvant før jeg husket mitt løfte til dere. Så derfor; Et inngangsparti i skumringstimen... Pin It

23 kommentarer:

 1. Jeg handler mye på vinterbro fordi jeg er en av de som har hytte nede ved vannet i bunnefjorden. ;-) Men jeg er kurert for den maritime stilen, og er mer på natur, masse kurv og lyse fine farger.
  Desverre har jeg opplevd litt dårlig service på akkurat denne avdelingen, så Dorothea Interiør har fått mye av min lommebok. Jeg syns det er trivelig å handle av blide og service innstilte folk, og det var det desverre ikke der... når jeg var det. MEN, det kan hende det er annerledes nå.

  SvarSlett
 2. Åhh så mye lekkert !!!!!
  Nesten sånn at jeg har bare lyst til å kjøre avgårde til nærmeste H&C ;)
  Tusen takk for nydelige bilder :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Takk igjen...Herlig disse presentasjonene du har av avdelingene deres..fortsettelse følger håper jeg.:-) Gry

  SvarSlett
 4. Sååå masse nydelige ting. Håper dere tenker på webshop etterhvert for oss som ikke bor innenfor rekkevidde!

  SvarSlett
 5. Det nærmer seg, det nærmer seg... Vinterbro er ikke så himla langt hjemmefra, så kanskje jeg snart får en titt på koppene ;-) Så fin den var, stolen med skrift bakpå ryggen! Kunne godt tenkt meg slike gitt.

  Må også kommentere valget av pysjer. Det er liksom en annen svung over disse, sammenlignet med dødningehoder og spiderman som florerer ellers ;-)

  SvarSlett
 6. Oh my god!! kor mye fint dere har :)
  Vet iallefall at krusene med stjerner passer rett inn i det nye kjøkkenet ....
  Hvordan er prisen??
  Håper de ligger på en ok pris??
  Synes gant sine er rådyre....
  Vil jo som regel ha mer enn ett krus med hjem :)
  Nærmeste butikk for meg som bor i Haugesund??
  Mvh Marianne

  SvarSlett
 7. Blir jo helt sjuk her jo;) Håper virkelig at det blir satsa på web-shop. Bor for langt unna ja.

  SvarSlett
 8. Kjempeflott reportasje!
  Og mange nydelige, inspirerende bilder :)
  Me like!
  Jeg skal snart ha jentene på vinkveld og den rosa borddekkingen var jo veldig meg da ;)

  Ser fram til å henge meg på når du skal følge de kreative dekoratørjentene!
  Kanskje noen tips å hente? ;)

  Er det mulig å bestille noe pr tlf, for oss som bor laangt unna? *håpe*
  Den hvite duken med blondekant
  (fra HouseDoctor?)
  er bare såå nydelig <3
  ..og jeg har jo snart bursdag ;)Hihi

  Klem fra Anneli <3

  SvarSlett
 9. Så masse lekkert! Noen planer om å åpne en Home&Cottage butikk på sørlandet i nærmeste fremtid?

  SvarSlett
 10. Såå masse lekkert. Må være stas å jobbe i en så skjønn butikk :)

  SvarSlett


 11. Anonym;
  Vi synes det er trist å høre at du har opplevd dårlig service hos oss. Et besøk hos Home&Cottage skal være en hyggelig opplevelse og vi håper derfor du ikke opplever det samme om du gir oss en sjanse igjen. En av årsakene til at vi har denne bloggen, er at vi vil høre fra dere og en konstruktiv tilbakemelding som dette setter vi definitivt pris på. Ta gjerne kontakt på mail om du vil fortelle mer om din opplevelse astrid.valen.utvik@homeandcottage.no - men uansett; Takk for tilbakemeldingen din!

  Til dere andre;
  Tusen takk for fine ord! Vi har de beste kundene og de beste leserene, uten tvil :) Jeg svinser over til deres egne blogger for å svare på spørsmålene fra dere. Takk for kommentarer!!

  SvarSlett
 12. Nam nam, her var det masse godteri for øynene! Jeg er veldig begeistret for Home & Cottage sitt sortement. I dag var jeg innom og kjøpte et gavekort der som jeg skal gi bort. Siden jeg forsøker å praktisere prinsippet "gjør mot din neste som du vil din neste skal gjøre mot meg", og gavekort på H & C hadde vært en fantastisk gave for meg, synes jeg det var lureste jeg kunne komme på å gi bort nå ;-). Jeg er alltid på butikken på Vinterbro, og jeg har bare møtt positive folk der.

  Det grønne lille skapet med brun skuff på bilde seks i dette innlegget er forresten min favoritt hos H & C.

  SvarSlett
 13. Når jeg leser innlegget mitt ser jeg at det ser ut som jeg svømmer over av begeistring for H & C, og det er jo faktisk det jeg gjør :-)).

  SvarSlett
 14. Mmmm her var det mye kos ;O)

  SvarSlett
 15. Heisann!
  Eg lurte på om du veit om bali-stolane også kan brukast til offentlige miljø, om dei er sterke nok?

  Håper på svar :) Takk!

  SvarSlett
 16. Hei hei! Et nydelig konsept dere har!! En fryd for øye, kropp og sjel! Gleder meg til å få besøke en av deres butikker.

  MVH Diane

  SvarSlett
 17. For å si det sånn....gleder meg til dere legger ut bilder fra den nye butikken deres i Ålesund jeg:)))
  Tar dere hintet?????? :))))))

  SvarSlett
 18. Nooria;
  Takk for en UTROLIG hyggelig kommentar! Godt å høre at du vil spre det glade Home&Cottage-budskap ved å kjøpe gavekort hos oss :)Forhåpentligvis får du ett du også!

  Anonym;
  Kos er definitivt et stikkord for hva vi vil oppnå med butikkene våre, så takk for det :)

  Gunhild Moss;
  Jeg titter over til din blogg og svarer deg der ang stolene våre. Ha en fin dag!

  Anonym;
  Takk for veldig koselig kommentar og hjertelig velkommen på besøk!

  SvarSlett
 19. Tove; Hehe - hintet er tatt, notert og jeg holder dere oppdatert om evt utvidelser på butikkfronten via denne bloggen! :)

  SvarSlett
 20. Så utrolig flott butikken er :D
  Skal garantert besøkes når jeg er på de trakter

  SvarSlett
 21. Savner en butikk på Lillehammer

  SvarSlett