fredag 15. januar 2010

Vinnere av give away - og ny konkurranse hos NIB!

Vi har 5 forhåpentligvis fornøyde vinnere av hver sin hvite lanterne. Totalt fikk vi inn 255 kommentarer på innlegget og jeg har brukt random.org for å velge ut fem numre mellom 1 og 255. Så - holder dere pusten?

Første vinneren ble nr. 56; 
Nina som skrev: "Ønsker meg så gjerne en slik lykt, har pusset opp hele huset og er klar for å begynne på hagen til våren. det vil være fantastisk med en slik lykt ute i paviljongen hvor jeg har sittegruppen og tilbringer sene kvelder. Takker ellers for interiørtips og det er en fryd å titte innom Home & Cottage, kommer aldri ut igjen uten å ha kjøpt noe hos dere :-)"

Neste ble nr. 109;
Anne som skrev "Så bra gave,,,den var jo bare lekker. Jeg har lagt dere til rollen min, og følger med. Jeg liker butikkene deres veldig godt, har vært i den i Sandefjord og den i Skien,,,,,,og der er det mye lekkert,,,,og koselig. En klar inspirator til alle oss her i bloggeverden som koser oss med interiør."

Neste ble nr. 163;
Åse som skrev "Ja, jeg vil også gjerne være med! Lykten er nydelig, og vil selvfølgelig passe perfekt her hos meg også."

Nest siste ble nr. 181;
Unni som skrev "Lyslyktene hadde passet SUPERT på trappa på museet der jeg jobber. Derfor ønsker jeg meg en lykt som kan lyse vei for våre mange gjester :)" - så da håper vi gjestene til museet blir fornøyd med lanternen!

Og helt til slutt trakk vi ut nr. 229;
Karianne R som skrev "Heisann! Fin lykt. Nå er jeg lei av mørke og kkkulde. Ser frem mot lysere tider."

Så - da håper vi alle fem er fornøyde vinnere og at alle dere 250 andre (!) kommer tilbake ved en senere anledning. Forhåpentligvis skal vi klare å spre litt lys og varme også inn i hjemme hos dere også, om det så er med inspirasjon og trender fra denne bloggen!

Takk for deltakelsen alle sammen - og igjen; Gratulerer til vinnerene!

----- 

Se det, der var vi gjennom vår aller første give away! Synes rett og slett reponsen var helt enorm - tusen takk for at så mange hadde lyst til å være med. Håper vi får til noe tilsvarende, på en eller annen måte om ikke alt for lenge.

Enn så lenge kan dere ta turen over til NIB sin månedsutfordring - "Baderom", hvor vi i Home & Cottage sponser en  premie til den heldige utvalgte vinneren. Premien denne gangen ble naturlig nok valgt ut og tilpasset selve utfordringen, så vi sponset vinneren med produkter fra Birger et Mikkelsen, Day-serien; Dry badehåndkle 100x150 cm til kr 339,- og romspray med pumpe til kr 299,-
Løp over til Norske Interiørbloggere sin inspirende blogg og ta en titt - kanskje dette er noe du har lyst til å være med på også? Lykke til alle sammen!


Pin It

2 kommentarer: