onsdag 20. januar 2010

Fargen er ...gråblå!Jeg trakk frem fargen grå og andre lyse, duse farger som klare favoritter hos våre kunder både på Majorstua og Vinterbro, i tillegg til at begge stedene trakk frem blått og den maritime, lyse stilen. Fikk nettopp bekreftet at våre kunder følger tidens trender da jeg leste en artikkel i Dagbladet - Gråblå bølge (les artikkelen ved å trykke på linken - ekstern side).

Vi visste selvfølgelig at våre kunder er trendy, men det er så godt å få det svart på hvitt! Pin It

27 kommentarer:

 1. Da var det jo greit at vi malte soverommet gråblått da!

  SvarSlett
 2. Kari;
  Ja, deilige og duse farger - som kan pyntes opp av det aller meste!

  Olaug Brit;
  Se det, du var rett og slett forut for din tid! :)

  SvarSlett
 3. Hva drømmejobben min er ;) ?
  Du har det kanskje på følelsen haha... Å jobbe med interiør og VELDIG gjerne i H&C ;)
  Det hadde vært noe det.....

  Klem, Kari

  SvarSlett
 4. Hei Astrid
  Tusen takk for at du vil følge min blogg!
  Ble glad da jeg oppdaget denne bloggen...
  Vi skulle kjøpe masse nytt når vi flyttet fra Danmark til Norge, så hvis du ser under "My Home" på min blogg, vil du se at jeg er storforbruker av interiør fra Home&Cottage.
  Ha en fin kveld!
  xx
  Lene

  SvarSlett
 5. Gråblå it is! Jeg har alltid likt den fargen, og føler meg veldig trendy - haha!

  SvarSlett
 6. Nydelig fargepalett!! Så gøy at dere har fått blogg!!! Må jo bare legge meg rett inn som følger! Kan ikke gå glipp av noe her:-)

  Klem Kari

  SvarSlett
 7. Jeg elsker grått og har nettopp tapetsert gangen i grå tapet fra Borås. Herlig er det også at det er en nydelig farge sammen med hvitt...
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 8. Heisann=)! Rammla over bloggen deres hos en annen blogger. Så kjekt å kunne følge dere i blogglandia. Her kommer jeg til å følge med!!! Deilig fargepalett...!

  Klemmer!

  SvarSlett
 9. takk for god nyhet på bloggen min om åpning av Home& Cottage butikk i Kristiansand. Gleder meg!

  SvarSlett
 10. Flott at dere har fått en blogg - var innom butikken i Bogstadveien i dag og kjøpte noe småting, som vanlig... Butikken var halvfull av pappesker - så nå er det bare å følge med utover! Her blir det noe for enhver smak. Skulle ønske dere kom til Østfold *smiler*!
  Marit :o)

  SvarSlett
 11. Hei!

  Når blir det etablert Home & Cottage butikk i Trondheim? Her er det virkelig behov for dette conceptet,ingen spennede interiørbutikker her.Jo,kanskje en`, men den trenger konkurranse.

  SvarSlett
 12. Ja, jeg er helt enig. Blir mer og mer grått her også. Særlig iform av zink, men også i stoffer. Den maritime stilen har jeg på sønnens rom. Han ønsker seg faktisk to ørelappstoler fra H&C, hvite og blåstripet. De mente han passet bra på hans rom^^,) Tror du han kan ha blitt preget av mora:D

  Ha en fin helg!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 13. Hei Astrid. Jeg har ikke en kommentar til "gråblå", men en forespørsel. Dere har avbildet en himmelsen i siste DM. Jeg har blitt informert om at dere ikke leverer denne, men lurer på om du kan foretelle meg hvem som gjør det? Setter pris på svar.

  Mvh,
  Anne

  SvarSlett
 14. ... det skulle stå himmelseng..

  SvarSlett
 15. Gråblått(bl.annet hatt to typer tapet i de tonene) har vært en favoritt gjennom flere år,
  - men nå kommer det mer gjennomført fra dere!
  SÅ mye lekkert på bildene, må prøve å komme innom dere en tur når jeg drar til Oslo neste gang:-)
  (Østfold her!)
  God helg, klem Hege.

  SvarSlett
 16. Det er min favoritt farge for tiden også! Må snart ta turen innom dere igjen.

  Takk for koselig kommentar hos meg. Du har ikke helt rett når det gjelder den hvite sjokoladen. I følge boken inneholder nemlig hvit sjokolade
  kakaosmør (Kvalitetssjokolade rundt 28%) Billig hvit sjokolade inneholder vegetabilsk fett i stedet for kakaosmør og bør i følge boken unngås for enhver pris.

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 17. Til Shabby Charm: Ekte sjokolade skal inneholde kakaomasse - holder nok ikke med kakaosmør, dessverre... Hvit sjokolade inneholder ikke kakaomasse.

  Klem Fru konditor

  SvarSlett
 18. Hei:)
  H&C er blitt min nye favoritt! (mye reklame for dere på min blogg;)

  Jeg har et spm (som ikke passer inn på noen av innleggene), jeg lurer på om dere fortsatt har mørkebrune saueskinn og evt hva prisen er på disse?

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 19. HEI
  Håper at dere har tenkt å starte butikk i Ålesund / Moa området også, helst snart.!!! Dere har så mye fint!! Vet om et perfekt lokale i Ålesund sentrum - Cubus sine gamle lokaler på St.Olavs plass. MEN den største kjøpekraften ligger vel 10min unna - på Moa!! Håeper,håper!!!

  SvarSlett
 20. Hei!! Så flott at du vil følge min blogg.. Ditto!! Jeg simpelthen elsket stolene du har vist et bilde av lenger ned.. Med trykk på ryggen.. Er de i beige? Ikke lett å se Fargene så godt på bilder.. Hva er prisen? Er det noe som er inne nå eller kommer det inn mot våren?? Hei hopp!! Gleder meg til mer fra dere!

  SvarSlett
 21. Hej!
  Mitt namn är Karin!Och jag sitter här med en tidning och ser att ni har en annons här om stolsöverdrag...de är avtagbart linetrekk och kostar 999 kr!Undrar omjag kan beställa det av er på något vis!Skulle vilja beställa 4 st!Karin i Karlstad :)

  SvarSlett
 22. Hei! Så flott at du ville følge min blogg også! Det var veldig koselig! Ryktene får jo om at Home and Cottage snart skal starte butikk i Kristiansand- området. Vet du når og hvor???? Gleder meg VELDIG!!! Gøy å se at dere har så mange fan på facebook! Gratulerer med det!! Lykke til med all butikk!!

  Klem Kari

  SvarSlett
 23. Anne; Så hyggelig at du likte himmelsengen - men den er dessverre produsert kun for utstillingen og er ikke til salgs noen steder. Håper du finner noe tilsvarende ett sted!

  Marte; Jeg titter over til din blogg og svarer på spørsmålet ditt der, men siden det kanskje er flere som lurer - så tar jeg det her også. Saueskinnene våre er veldig populære og jeg har faktisk tenkt til å lage et eget innlegg om 'historien rundt saueskinnene' våre en gang, for det er en litt spesiell utvelgelse der. Vi kjøper hele tiden det vi får tak i, men det er en knapphet på dette produktet - så det er ikke alltid like lett å få tak i. Om du kontakter din nærmeste butikk og bestiller, så har du muligheten til å vente på det neste som kommer inn - om det hjelper? I brunt finnes både lang- og korthåret, store og små sOm skinn.

  Tomines hjem; Ja, de stolene er rett og slett fantastisk! De har vi i butikkene nå og de koster 1695,- Stolen heter Bruge og kommer i "værslitt" eik, er litt grov i strukturen og som ser litt grå ut. Om det var noe oppklarende... Svarer også deg i din blogg, men i tilfelle flere lurer, så tar jeg det her også :)

  Karin; Så hyggelig at du følger med oss helt fra Karlstad i Sverige! Om du tenker på stolen som heter Napoli, med lintrekk over - så er prisen 999 NOK for både stol og trekk, ikke bare trekket. Jeg titter over til din blogg og gir lyd fra meg der.

  Alle dere andre fine leserene; Jeg titter over i deres blogger og hilser på, men vil bare takke dere for fine kommentarer og gode ord - og takk for at dere gjerne vil ha Home&Cottage til akkurat deres by! (I Ålesund har vi til og med fått tips om egnet lokale, ikke verst!) Det er hyggelig å høre at interiørgleden også spres nedover i generasjonene og at barna rundtomkring begynner å melde seg på diskusjonen om hva som passer best på deres rom :) Herlig! Ønsker dere alle en fin dag videre!

  SvarSlett