fredag 15. januar 2010

For en velkomst!

Kjære
  • alle fine blogglesere og bloggkommentatorer,
  • alle gode tilhengere på Facebook
  • alle informasjonssugne følgere på Twitter
  • ...og alle mulige andre som er innom og titter her eller der;
TUSEN TAKK for en helt fantastisk velkomst på de sosiale medier!!!
Vi er over oss av begeistring og har allerede på den spede starten vår fått mange nyttige, konstruktive og ikke minst hyggelige tilbakemeldinger. Akkurat som vi ønsket oss!Vi har fått henvendelser på Facebook fra mennesker som ønsker seg en av våre butikker i akkurat sin by - og jeg lover å holde dere oppdatert i forhold til eventuelle utvidelser. Jeg jobber tett med ledelsen i Home&Cottage og jeg skal få de til å love på tro og ære at jeg skal være en av de første som får vite alt som er spennende å formidle videre til dere!

Vi har fått tilbakemeldiger på Twitter fra mennesker som sier noe om hvordan de ønsker at vi skal kommunisere til de, hva slags type kommunikasjon de vil ha med oss og vi plukker stadig opp når noen skriver om oss eller bransjen vår. Forhåpentligvis kan vi etterhvert bli en samtalepartner på kryss og tvers i forhold til firmaer, privatpersoner og bransjer.

Men - aller mest repons, og kanskje det aller hyggeligste - om jeg skal nevne noe, tror jeg må være den utrolig overveldende responsen vi har fått i bloggverden. Selveste Kari i slottet sitt har skrevet om vår satsing på sosiale medier og har anbefalt å ta en titt hos oss. Lisbeth i hennes lille verden og flere andre har lagt oss til i respektive bloggruller (ikke lett å få oversikten over alle, legg gjerne igjen en kommentar når du gjør det, så kan vi følge deg tilbake!) - og vi får mange hyggelige til lykke-kommentarer på bloggen her. Vi setter stor pris på alt sammen og kunne rett og slett ikke drømt om en bedre velkomst!

En ting som jeg vil trekke frem helt til slutt;
Noen av dere, eksempelvis Cecilie har skrevet til oss og kommet med konkrete innspill til forbedringer. Både i forhold til linker som bør være på bloggen her (kommer på plass i løpet av kvelden), men også i forhold til konkrete forbedringer vi kan gjøre på prosessene våre. Tusen takk for det - både til Cecilie og dere andre som kommer med slike innspill. Det er helt klart en av de viktigste årsakene til at vi ville introdusere vår tilstedeværelse i disse sosiale mediene, da målet helt definitivt er å bli bedre. Kommunisere bedre. Være bedre! Og det tror vi rett og slett at vi skal bli - med deres hjelp!

Så takk for ros, takk for oppmuntring og takk for den varme velkomsten! Takk for de konstruktive innspillene.Takk til alle dere som inviterer inn deres venner og bekjente på Facebook til å bli tilhenger av siden vår (per akkurat nå har vi 730 følgere - fantastisk!) og til alle dere som linker til siden vår på deres egne blogger. Vi setter stor pris på all drahjelpen vi kan få!

Til dere interiørbloggere som måtte lure på hvorfor vi er på Wordpress-blogg i stedet for der hvor 'alle' interiørbloggerene er, på Blogspot, så kan jeg bare si følgende; homeandcottage-navnet var opptatt på blogspot og det er grunnen til at det ble som det ble. MEN; Om ting går som jeg vil nå, så skal jeg få oss over på blogspot på eget domene,  dvs på homeandcottage.no-domenet, og da skal det bli akkurat som blogspot/Blogger, bare med en Home&Cottage-adresse. Håper dette går i orden i nær fremtid. Enn så lenge finner dere oss her i denne Wordpress-verden. Takk for at dere kommenterer hos oss likevel, til tross for mer 'styr' enn om vi var på blogspot.

Torsdag skal jeg i møte med ledelsen her og denne gangen tenkte jeg forsøke å få de med på å sponse noen fine premier til en eller annen form for 'giveaway' - her på bloggen, på facebook eller hvor det nå blir.
Følg med, så får du se hva det blir til...

Ønsker deg og dine en magisk fin tirsdag fylt med deilig hverdagsharmoni!Pin It

2 kommentarer: