lørdag 16. januar 2010

Endelig "hjemme"!


Velkommen over til Home&Cottage sin nye blogg!

Bloggen vi hadde på WordPress var ikke akkurat gammel, med sine 4-5 innlegg, men vi hadde hele tiden mest lyst til å bruke Blogger/Blogspot-plattformen - og nå er vi endelig her. Vi har blogspot i bakgrunn, men har bloggen på eget domene - altså http://blogg.homeandcottage.no

Hva synes dere om den nye bloggen vår? 
Forhåpentligvis blir det nå lettere for folk å legge igjen en kommentar hos oss, vi håper folk vil legge seg til som følger og at dere synes det er lettere å gi oss tilbakemeldinger, innspill og råd. Det er ingen hemmelighet at interiørbloggverden foregår stort sett på blogspot-blogger og det har vi nå tatt følgen av. Håper de som fulgte oss på Wordpress, blir med over til Blogger - og ikke minst; At vi får mange nye lesere som vil bidra til god dialog og en sosial blogg med kommentarer begge veier.
 

Designmessig og funksjonsmessig er ikke bloggen vår helt ferdig enda. Det er flere ting vi ønsker å få på plass, der i blant informasjon om butikkene våre, kart har vært etterlyst og vi har lyst til å ha aktuelle linker på bloggen vår også. Men - det kommer folkens, det kommer! Og som sagt; Er det noe spesielt dere synes vi burde ha, noe vi burde skrive om eller andre innspill og råd dere gir oss - så setter vi stor pris på alle tilbakemeldinger! Positive kommentarer er utrolig hyggelig, men vi tar ikke på vei for konstruktiv kritikk heller.

Nå er det siste halvdel av salget som er igang. Husk; Det varer ut januar - 20% på alt i alle butikkene.
Her har dere siste katalogen vår, denne gang med bladfunksjon sånn at også dere som ikke får tilsendt denne i posten / med avisen, har muligheten til å se på alle tilbudene og de fine varene som nå bugner i butikkene. Klikk på katalogens forside, så får dere anledning til å bla i katalogen.Nå tenkte jeg benytte ettermiddagen ved å ta en tur til butikken vår på Vinterbro, Akershus. Jeg håper å få snakket med noen av de ansatte og ikke minst; tatt bilder i butikken, sånn at jeg kan lage en presentasjon av en annen av våre butikker. Og - jeg tar deres råd og innspill til etterretning; Det blir bilde av inngangspartiet også!

Ønsker alle en helt strålende helg - og håper helgen deres blir krydret av elementene på bildene jeg har lagt ved dette innlegget her; Late morgener i gode senger og kaffe, te og kos rundt bordet med gode  venner og god familie.

God helg! Pin It

27 kommentarer:

 1. Dette blir en kjempeflott blogg, det er jeg helt sikker på :-). Gleder meg til å se bilder fra butikken på Vinterbro, håper på butikk i Kristiansund snart :-)

  SvarSlett
 2. Bloggen er kjempeflott :)
  Gleder meg til å følge med her inne og ikke misnt til bilder fra Vinterbr ;)

  Ha en strålende helg :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Så bra at dere flyttet over hit;) Blir så mye enklere!
  Var på Home & Cottage i Porsgrunn igår å bestilte meg en ørelapp stol i lin *lykke*:D Bare dumt at det var litt lang leveringstid (uke 16!!!!), men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves^^,) Gleder meg uansett veldig til å få den i hus.
  Ha en fin helg!
  klem, Anita:O)

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg - og det er fantastisk at dere har fått blogg! Liker det godt :) En flott måte å komme i kontakt med publikum/kunder på. Lykke til videre - jeg følger med i spenning!

  SvarSlett
 5. kjempefin, MYE finere.
  Og lettere å "lese " for oss som er vant med blogspot.
  Velkommen i det gode selskap.

  Lykke til

  SvarSlett
 6. Kjempefin blogg!
  Likte veldig godt den flotte reportasjen fra Bogstadveien :) Gleder meg til neste!
  I tillegg til detaljbilder, syns jeg det kan være spennende å se bilder av hele lokalet også.
  (+ inngangspartiet, som du nevnte)
  Gøy å få hilse på betjeningen!
  Klem fra Anneli <3

  SvarSlett
 7. Grattis med ny plattform!!
  Det gjør seg vettu ;o)

  SvarSlett
 8. Dette blir bra!

  Nå gleder jeg meg til spennende innlegg!

  Ha en deilig helg!

  Anette Willemine

  SvarSlett
 9. Så morsomt,
  på den der face bokk fan greien på høyre side her poppet plutselig tre av mine v enninner opp, og det randomvalgt av over 3000 fans...
  er det helt tilfeldig ? noen som vet ? er innlogget på face nå også,,,

  SvarSlett
 10. Kjempeflott blogg som jeg gleder meg til å følge videre. Har hørt rykte om at der kommer butikk i Kristiansand. jeg håper og ber om at dette må være tilfelle- Da vet jeg om ei jente som blir så hoppende glad.
  Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 11. Bloggen er flott! Kommer nok tilbake!!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 12. Så bra med ny blogg! Gleder meg til å følge med her.
  Klem Hanne Mette

  SvarSlett
 13. Gratulerer med "ny" blogg. Det var bra, for da er det så mye lettere å legge igjen kommentarer. Håper du vil titte en tur inn til min bloggverden :)

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 14. Kjempe-flott har den blitt!!! Gratulerer med "ny blogg" og velkommen hjem;)

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 15. Ble så glad da jeg fant dere på blogg :)
  Gratulerer med "ny" blogg, gleder meg til å følge dere!
  Klem hege

  SvarSlett
 16. PrinsesseElin: Det er neppe tilfeldig! Det samme skjedde meg da jeg nettopp var inne på Blafrebloggen.

  SvarSlett
 17. Hei, så bra at dere har ordnet dere blogg også, jeg følger med dere:D Hvor er den himmelsenga som er i den siste katalogen fra? Er det noe dere har eller hvor kan jeg få tak i en sånn selv?

  Hilsen Marlene 69°58’N 23°17’Ø

  SvarSlett
 18. Anonym; Den sengen ble laget for fotoshoot for Home&Cottage, så den eksisterer dessverre ikke for salg. Men du er ikke den første som spør, så den burde kanskje gjort det? :)

  Takk for fine ord, alle sammen!!!

  SvarSlett