fredag 15. januar 2010

Presentasjon; Majorstubutikken

Den første av butikkene våre som jeg vil presentere her på bloggen, er avdelingen vi har i Bogstadveien, Majorstuen - i Oslo. Den er av de minste arealmessig og den er også litt spesiell i forhold til at den er fordelt over to etasjer. Det utgjør litt av sjarmen med butikken, etter min mening.Jeg var så heldig å få en god prat med butikksjefen, Lene Andersen, i går og for en strålende jente! Så positiv, kunnskapsrik og engasjert! Hun ga meg en guidet tur rundt i butikken og ryddet unna så jeg kunne få ta litt bilder for å vise dere blogglesere.Lene kunne fortelle at hun gledet seg veldig til alle vår- og sommernyhetene er på plass i hyllene og straks de er det, skal jeg igjen være klar med kameraet for å vise dere blogglesere nyhetene aller først! Enn så lenge får kundene nyte salget som er ut januar; 20% på alt i alle butikker.Faktisk, mens jeg var i butikken i går, overhørte jeg en lettere sjokkert kunde. Han ønsket seg to skinnstoler, men de hadde kun en igjen - og ikke noe lager i butikken. Da vår medarbeider opplyste om at de gjerne kunne bestille en stol ekstra til han, naturligvis med den samme 20% rabatten, så kunden ganske forvirret ut; "Men, har dere ikke salg for å selge ut varer før ny kolleksjon?" Det var hyggelig å kunne se kunden stråle opp da han hørte at det er 20% salg på hele butikken i hele januar, uansett om man bestiller varer eller plukker varer fra butikken.Om det er noen som er interessert i å vite hvilken farge som er 'det store' for tiden, i alle fall om man ser på hva  kundene til denne butikken mener, så er det grått det meste skal gå i. Trenden i Bogstadveien er å ha det meste av basisproduktene og møblene i gråtoner, mens man pyntet opp med innslag av mørk brun, naturtre eller andre farger. Og en annen ting, som vi helt klart så av give away-en vi hadde her på bloggen nylig, men som Lene kunne bekrefte; Folk kunne ikke få nok av lykter eller telysestaker!Lene hadde et budskap i forhold til dette med at de ikke har lager i butikken, som hun gjerne ville at jeg skulle formidle ut til dere som evt har vært innom butikken på Majorstuen;

Om dere har funnet de ansatte i butikken med hodet dypt begravet ned i pappesker og i full gang med å pakke ut varer, så beklaget hun veldig for det! De vil ikke virke opptatt med vareutpakking med kunder i butikken, men hun kunne fortelle at de har noen utfordringer i forhold til det at de ikke har lagerplass - men dette jobber de med å finne løsninger på. Med så mange varer ut, så kreves det naturligvis tilsvarende mengde varer inn - og dette medfører utfordringer ift vareutpakking i høyt tempo for å ha varer tilgjengelig til nye kunder. Men, som hun sa; "Pirk oss på skulderne, vi vil gjerne hjelpe deg - vi er bare så veldig dedikert til å få butikken til å se best mulig ut, med bugnende hyller fulle av fine varer - men kunden er naturligvis alltid viktigst!"

Bildet viser butikksjef Lene til venstre og butikkansatt Birgitte til høyre.

Så, da var første butikkbesøket unnagjort for denne bloggens vedkommede. Er dere interessert i flere rapporter av dette slaget? Jeg selv er spent på om jeg klarer å avdekke forskjellene mellom butikkene eller om Home&Cottage gir en helt lik opplevelse i alle butikkene. Jeg tenkte legge ut på en liten turné...

Helt til slutt;
Se på dette utrolig fine service som er vår egen produksjon! Lene fortalte at de ikke rakk få inn nye varer, før det ble revet ut av hyllene igjen - men det skjønner jeg veldig godt. Et utrolig fint, godt og ordentlig servise - men til en veldig lav pris. Faktisk så var dette serviset så fint at deler av det måtte bli med meg hjem... Helt klart en utfordring ved denne jobben min, men en dag må det vel være fullt i mine skap også, eller hva?


 
 
Ønsker alle en strålende kveld! Pin It

5 kommentarer:

 1. Hvor kan man finne en oversikt over utvalget av hagemøbler?

  SvarSlett
 2. Nice pictures of garden furniture. But where we find an overview of the selection of garden furniture?

  SvarSlett
 3. Oh Wow! Nice article. Good Information Shared by the Author. Total SMM Panel or a Social Media Marketing panel is a website where people buy Services to boost their social media accounts followers, post's likes.

  SvarSlett
 4. Our best kitchen knives series offers presumably the best kitchen edges open accessible today structure our Komachi, Luna and Wasabi Japanese style kitchen edges.

  SvarSlett