fredag 15. januar 2010

Den spede start

Vi i Home&Cottage har lest mye som har vært skrevet om oss i sosiale medier, men mye har nok gått oss hus forbi også. Vi har sett at mange har skrevet i sine blogger, på twitter eller på facebook at de er fornøyd med våre butikker og våre varer, men vi har også registrert at enkelte har negative opplevelser med oss eller produktene våre. Uansett omtale, så har deres skriverier definitivt vekket en nysgjerrighet i oss. En nysgjerrighet for hva sosiale medier kan gi oss av gode tilbakemeldinger, konstruktiv kritikk, lure tips og god dialog.

Nå har vi rett og slett lyst til å snakke med dere, alle sammen!

Vi har etablert oss med en profil på Twitter og vi har laget en Facebook-side, i tillegg til denne bloggen. I bloggen kommer vi til å skrive om en god del forskjellig. Det blir nok en del interiør / møbler og trender innenfor dette, men vi håper også å kunne gi de som ønsker det et innblikk i sjelen bak konseptet til Home&Cottage. Litt "behind the scenes" med noen solskinnshistorier og noen historier om våre utfordringer. For begge deler finnes. Og begge deler må til for å ta dette konseptet videre - vi ønsker å stadig bli bedre og tror vi har et godt utgangspunkt for videre utvikling.

Vi ønsker også å vise dere nye trender før det kommer til Norge og håper å kunne gjøre dette ved å ta dere med på våre inspirasjons- og bestillingsturer. Allerede 4. januar drar sortimentsjentene våre igjen til Østen for å sjekke ut bestilte varer og muligens finne noen nye produkter. Forhåpentligvis kan vi snart publisere noen bilder av alle de fine tingene vi finner på disse turene.

Home&Cottage har salg av både egenproduserte varer og av varer fra kjente merker som Day Mikkelsen, Artwood, Broste, Covent Garden, Himla, House Doctor, Lama, Green Apple, Durance og Tine K. Forhåpentligvis får vi med en eller flere av disse leverandørene med på laget - sånn at vi kan vise noen nye trender og litt 'behind the scenes' også fra våre besøk hos disse leverandørene.

Og hvem er det så som skriver denne bloggen?
Jeg heter Astrid Valen-Utvik og er engasjert av Home&Cottage for å hjelpe til med å bygge opp en egen stemme i de sosiale medier. Det betyr at jeg har som oppgave å bli godt kjent med denne bedriften, med menneskene bak, grunntanken, målsetningene og den daglige driften. Denne bli-kjent-prosessen har jeg altså tenkt til å ta dere lesere med på. Jeg kan nok ikke dele ut gratis bord eller interiørartikler til folk som ønsker det, men jeg vet hvem jeg skal snakke med for å løse eventuelle konkrete utfordringer eller for å videreformidle ros og konstruktiv kritikk. Jeg har blitt godt kjent med både reklamesjefen og administrerende direktør i Home&Cottage, jeg kjenner deres historie og jeg har også vært så heldig å få møte flere av de ansatte og høre litt om deres hverdag. Dette har jeg lyst til å videreformidle til dere!

Har du lyst til å lese om dette og kommunisere med oss?

Vi blir i alle fall glad for hver nye lesere og vil gjerne høre fra akkurat deg! Om det er noe spesielt du liker eller ikke liker ved Home&Cottage, det være seg konseptet, produktene eller alt rundt - så ta kontakt. Enten via denne bloggen eller via Twitter eller vår Facebook-side.

Jeg gleder meg til at den spede start skal komme ordentlig i gang. Håper du har lyst til å bli med!


Pin It

1 kommentar: