torsdag 21. oktober 2010

Vi trenger hjelpere frem til jul

Noen av oss handler julegaver i siste sekund, kanskje til og med på lille julaften - mens andre er ute i god tid og handler det de vil i ro og mak. I våre Home&Cottagebutikker vil vi være sikre på at vi har nok folk til å hjelpe deg - uansett om du kommer nå eller lille julaften, og i den forbindelse bruker vi nå bloggen for å søke etter julehjelp.
Noen av butikkene har det de trenger av hjelp, men ikke alle. Foreløpig ser det ut som de trenger hjelp i følgende butikker;

 • CC Vest, Oslo
 • Vinterbro, Akershus
 • Bogstadveien / Majorstuen, Oslo --- Oppdatert; De har nå ansatt julehjelp i denne butikken.

Skulle flere butikker ønske dette, så vil vi oppdatere dere på det. Nå ønsker vi å se om noen av våre blogglesere kan være de hjelperne vi er på jakt etter og tror du at dette kan være noe for deg, så håper vi du tar kontakt!


Her er litt mer om hva vi ønsker oss;
 • Du må være over 20 år.
 • Må kunne jobbe dag (fra kl 07) og kveld (til kl 22), lørdager, søndager og i romjulen og vi trenger noen som kan stille opp på kort varsel.
 • Sterkt ønskelig med erfaring fra service/butikk.
 • Interesse for møbel og interiør og/eller utdannelse inne form/farge/design ønskes.
 • Vi oppfordrer gutter/menn til å søke.

Det vil være gode muligheter for videre ekstra-/deltidsjobb i 2011.

  
Litt om jobben du skal gjøre; 

 • Jobben vil i stor grad bestå i å pakke opp og prise varer. Når julen nærmer seg blir varetrykket enda større enn det allerede er og vi må styrke staben for å klare å ta unna varene. At du er svært nøyaktig og generelt oppvakt er kanskje en selvfølge, men med så mange varer med til dels små variasjoner er det superviktig at riktig prisetikett kommer på riktig vare. 
 • Det vil til tider være mer sjauing enn salg. Du vil bli opplært i kassen og du må også til tider forvente utstrakt kundebehandling.
 • Du må tåle stress godt og uansett møte kundene med et smil. Dette er viktig.

Vi håper du synes dette høres spennende ut og om dette er noe du kan se for deg, kan vi tilby et godt og hektisk arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og konkurransedyktige betingelser.

For å søke på stillingene, så ber vi deg ta kontakt direkte med den butikken du kunne tenke deg å jobbe i - og under finner du navn og kontaktinformasjon på butikksjefene til hver butikk;

  
Vi gleder oss til å motta søknader og håper på mange gode kandidater! Det er ikke lenge til julerushet setter inn, så vi kommer til å behandle søknader fortløpende som de kommer inn. 

Kanskje det rett og slett er DU som blir det nyeste medlemmet av Home&Cottage-gjengen?
Pin It

8 kommentarer:

 1. Kan dere ikke åpne en butikk i Trondheim som jeg kan jobbe i? :D

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne jobba hos H&C :) synd det ikkje er ledige stillinger å søke på i Bergen ;) Ha ein fin kveld! Hilsen Grete

  SvarSlett
 3. Østfold trenger sårt en Home & Cottage butikk!! Spesiellt Moss! Her finnes det ingen gode gave/interiørbutikker!! Noe å tenke på :)

  SvarSlett
 4. Hei - det "juletreet" som det er bilde av i toppen av innlegget er kjempestilig! Har dere det i butikken?

  SvarSlett
 5. Sett det "juletreet" i butikken i bogstadveien iallefall, men så det ikke på cc vest.

  SvarSlett
 6. Takk, da tror jeg jeg må dra dit å se :) har sett på alna, men ikke funnet det der..

  SvarSlett
 7. Nordnorge, ikke vurdert o åpne butikk der?
  hvis jeg bott nærmere dere ville jeg SÅ absolutt sendt inn en søknad... Lykke til!

  SvarSlett