lørdag 9. oktober 2010

Industriell stil

Elementer fra den industrielle stilen dukker opp i stadig flere hjem. Bladene skriver om dette og vi ser det på mange spennende blogger i blogglandia; noen sniker inn et element eller tre, andre bor på rustikke loft med fine murvegger og jernsenger. Sistnevnte er kanskje oftest i utlandet? Eller har vi slike boliger, loft og leiligheter her i Norge også? 

Vi mottar gjerne tips fra dere om bloggere som har en industriell stil! Har du en slik stil selv, så ikke vær sjenert; tips ivei! Har du ikke slik stil selv, men vet noen som har - tips da også! 
Hva synes dere om bruk av jern, betong og andre industrielle uttrykk i hus og hjem? Blander dere den inn i en allerede eksisterende stil / retning dere har og kombinerer litt av det ene og litt av det andre - eller kjører dere fullt og helt på den industrielle stilen?


Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet! 

God helg! Pin It

8 kommentarer:

 1. Heisann.
  Har vel ikke så veldig industriell stil selv, men liker den veldig godt!! Kunne godt tenkt meg å fått mer jern, smijern, sink og slikt inn i hjemmet, gjerne med litt rust på, men så var det det med lommeboken da ;). Her så blander vi i allefall stiler.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Jeg er svært begeistret for den industrielle stilen. I mitt hjem foretrekker jeg å kombinere den med en nostalgisk stil. For meg er industriell stil lamper i sink eller annet metall (gjerne store), gamle arkivskap, betongbord, benkeplate i sink, tolixstoler, den kule bronsjefargede stoler Nordal har denne sesongen, den kule krakken House doctor har... ja og gamle kasser. Alt dette røffe i kontrast til myke, nostalgiske, romantiske detaljer... me like!

  Hos meg er det vel først og fremst et gutterom som forsøksvis har litt industriell stil, men det kommer nok mer!

  Et tips til slutt: Skaff dere Isabellas, utgaven som kom ut i juni. Det har masse industrielle detaljer og var veldig inspirerende!

  SvarSlett
 3. Jeg har nok en ganske ren nordisk, fransk landstil selv, men litt rust, sink og fil de fer har jeg. Og så liker jeg mer og mer rustikke overflater som gammelt treverk. Nydelig mot gammelt, skjørt fattigmannssølv!

  Stine :)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker den industrielle stilen! Har litt av den hjemme hos meg :o) Home and Cottage på Herkules er forøvrig favorittbutikken min! Nydelig butikk med superkoselig betjening!

  Her har jeg laget et bord i stilen;
  http://gallerigrut.blogspot.com/2010/09/nytt-bord.html

  SvarSlett
 5. Hei dere! Flott blogg, og jeg elsker jo butikken deres!! Synes den industrielle stilen er helt super - men foreløpig litt dyr og "utligjengelig" i Norge hvis dere skjønner hva jeg mener? Jeg er glad i farger og har et fargerikt interiør med gamle møbler jeg har pusset og malt selv. Stua derimot er jeg i ferd med å innrede mer industrielt. Har et stuebord fra Zanz som jeg elsker! Har også brukt betongheller til pynt/fat. Akkurat nå har jeg lakkert en avlagt takstein som skal bli mitt fruktfat :) Hilsen Yvonne.

  SvarSlett
 6. Heisann.

  Vi har et funkis hus der vi har valgt å ha epoxy gulv i grått og trappen opp til andre etasje er av galvanisert stål med betongtrinn. Litt hardt å falle i for barna, men det lærte de fort.
  Myker det opp med grove store keramikkvaser, store planter inne og naturskinn, masse puter, familiebilder og masse levende lys.

  Er absolutt fan av industri-interiør, synes det er praktisk og pent!

  SvarSlett
 7. Industriel stil er bare helt digg! Flott bord. I like it!:)))

  SvarSlett
 8. Bloggeren Kjersti fra Tønsberg har en fantastisk versjon av den industrielle stilen i sitt hjem som er under oppussing! www.kjerstislykke.blogspot.com

  SvarSlett