lørdag 2. oktober 2010

Føråpning i Mo i Rana

Vi er så stolte av vår 12. butikk, i Mo i Rana! 
Nok en gang har teamet med prosjektleder Lene i spissen virkelig overgått seg selv og laget en av kjedens aller fineste butikker. Et utrolig fint utgangspunkt, stort og fint lokale, mange dyktige folk og særs positive nordlendinger har skapt en butikk vi gleder oss til å se utviklingen av videre!Onsdag kveld var det duket for føråpning for 100 påmeldte venner som følger oss i sosiale medier og det ble virkelig en hyggelig kveld med god steming, deilig tapas, boblende drikke, nydelig livemusikk og mange spente øyne på en nybygget butikk.

En liten historie vi må trekke frem fra føråpningen, var at blant alle de engasjerte og entusiastiske som møtte opp denne kvelden, så var det en mor og datter som virkelig hadde jobbet for å få med seg denne kvelden. Kvelden startet kl 19, men de kom litt sent, unnskyldte seg og forklarte at flyet fra Tromsø hadde landet kl 19:15. Det viste seg at de to var fra Mo i Rana, men moren hadde fått en dobbeltbooking med operasjon av skulder i Tromsø samme kveld som føråpningen vår. Men tror du det stoppet damen? Neida, 4 timer etter at hun var ute av narkosen, var de to avgårde på vei tilbake til Mo i Rana for å få med seg føråpningen. Det kaller man innsatsvilje og slikt står det jammen respekt av!

Terese og Tove
Under her kan dere se flere bilder fra vår nyeste butikk. Vi fikk flere nyheter på plass i butikken til denne åpningen og dette er naturligvis nyheter som også finnes i våre andre butikker. Det kommer egne innlegg om noen av disse nyhetene senere, men er det noen av dere som ser noen nyhetene på bildene her?
Det er utrolig gøy å se hva dekoratører og alle andre som hjelper til klarer å gjøre med varene våre, innredningen og lokalet generelt. Ved hver nye butikkbygging ser vi nye varianter, nye måter å fremstille varene og nye miljøer - og når kundene blir så entusiastiske som i Mo i Rana, så er det virkelig gøy! 
TAKK til alle dere som var med på å gi oss en helt vidunderlig kveld på føråpningen - vi kunne ikke hatt en bedre generalprøve! Takk til alle som har jobbet med å få butikken så fin og takk til dere fine jentene som skal jobbe i denne butikken og som møter alle kundene med strålende smil og god service! 

Hva synes dere om vår 12. butikk? Vi håper alle nordlendinger vil støtte opp om butikksjef Mary-Ann og hennes butikkansatte - og at dere vil trives og finne inspirasjon i den nye butikken vår! 

Pin It

17 kommentarer:

 1. Lykke Til, Mary-Anne! Når kommer Home%Cottage til Trondheim??

  SvarSlett
 2. Gratulerer med åpningen av butikken på Mo :)
  Og jeg hiver meg på Frk. Frekkesen; Når åpner dere i Trondheim?

  SvarSlett
 3. gratulerer med den men, det er veldig langt fra Tromsø til Mo i Rana da...

  SvarSlett
 4. Vi kommer fra nabobyen og handler!!! Endelig!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny butikk i Mo, kan dere ikke åpne en på Hamar også??? VÆR SÅ SNIIIILLL!!!! :-D

  SvarSlett
 6. Gratulerer!!!!
  Ser ut som nok en innbydende og flott butikk;))
  Håper dere finner veien til Ålesund snart også. Dere trengs her også!!
  Lykke til med butikk nr 12
  Synne

  SvarSlett
 7. Superfin butikk, og har allerede svidd av endel penger der! ( og mer blir det)
  Kjempefint at også våre naboer i sør og nord og vest kommer inn hit til MO og handler - ja og øst også kanskje?

  SvarSlett
 8. Vil ha en H&C butikk i Ålesund. Please!!

  SvarSlett
 9. Butikken e helt fantastisk!!! Har handla masse allerede....og fått mange positive kommentara.:)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for alle gratulasjonene! Vi er storfornøyd med butikken, velkomsten vi har fått og at alle er så positive og fornøyde!

  Til dere som ønsker oss andre steder rundt om i landet; Tusen takk for innspill og forslag! Alle formidles videre til riktige instanser og dere holdes oppdatert om evt flere nyåpninger via blogg, facebook m.m.

  SvarSlett
 11. Nyyydelig butikk med flotte varer og mye inspirasjon!

  SvarSlett
 12. Gratulerer så masse med nok en kjempefin butikk! Jeg GLEDER meg til den dag H&C kommer til Tromsø ;) Det hadde vi trengt! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 13. Ser ut som en kjempeflott butikk!! Har ei søster i Mo som nok kommer til å ta turen innom;-)
  Og jeg, når jeg skal besøke henne...
  Hva med Trondheim, når kommer dere dit?
  Klem

  SvarSlett
 14. Kjempefin butikk, - heldige Mo i Rana!! Kan vi håpe på en Home & Cottage-butikk i Trivelige Trøndelag (og helst Trondheim!) ?

  SvarSlett
 15. Jeg skulle innom på H & C på Gullgruven i Åsane og oppdaget til min store fortvilelse at butikken var borte??? :(

  SvarSlett
 16. Hei,æ ønske å start ein H&C i Trøndelag, e det nå muligheta te det. Det hadd vorri ein fin julegave. Æ savne ein sånn koslig butikk. Hilsn fra Nord Trøndelag.

  SvarSlett
 17. This information is very useful. thank you for sharing. and I will also share information about health through the website

  Obat Herbal Walatra Berry Jus
  Cara Membersihkan flek di paru-paru
  Obat Koreng Bernanah Alami

  SvarSlett