tirsdag 12. oktober 2010

Presentasjon; Roggens - leverandør

Når det kommer til blomster av tekstil, har mange av oss sterke meninger. Noen mener bestemt at tekstilblomster ikke skal inn deres eget hjem, andre mener at det kan være eneste håp om å ha noe grønt over litt lengre tid enn en uke eller to - og mange befinner seg midt i mellom og har litt av det ene og litt av det andre.Home&Cottage har en leverandør av tekstilblomster som heter Roggens og som vi stadig tar oss i å bli overrasket over. Ikke fordi vi ikke forventer fine ting fra de og eller fordi vi ikke vet hvor flinke de er. Men rett og slett fordi hver gang vi tror vi har sett alt som kan lages i tekstil, så går de hen og lager, designer og får produsert noe helt nytt, noe vi aldri trodde vi kom til å få se eller kom til å ville ha. Men det vil vi og det vil virkelig kundene våre også!
Vi får så mye skryt for vår bugnende "blomsterhandel"-del av butikken at det virkelig er en fryd!

Da vi for en tid tilbake var på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm, tok vi også turen innom Roggens for å se på noe av det fine de kommer med i tiden fremover og bildene i dette innlegget er tatt fra deres stand på denne messen.

Hva synes du om tekstilblomster? Har du det selv eller tenker du det er noe farmor hadde i vindusposten? Del gjerne dine synspunkter med oss i kommentarfeltet her!


Ønsker alle som er innom og leser en deilig høstkveld!
Pin It

10 kommentarer:

 1. Jeg har ingenting imot falske blomster, har mange av de her hjemme jeg ;)Pynter opp der hvor de ekte ikke trives . Disse blomstene du viser her, skal jeg jammen meg kikke på neste gang jeg er innom H&C ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. jeg har det hjemme...men ute blir det feil for meg..inne har jeg en blanding.:-) ekte og uekte..syntes det funker fint.:-)fått inn mye siden jeg var innom en av butikkene sist tenker jeg.:-)

  SvarSlett
 3. Roggens er helt fantastisk og jeg har masse "planter" fra de.De ser ekte og levende ut og jeg er storfornøyd med og bruke dem i vårt hus.....: )Både ute og inne !!!! Kan anbefales.

  SvarSlett
 4. Jeg er absolutt for plastikk blomster så lenge de ser "ekte" ut. Men da jeg va på føråpninga av H&C på mo i rana så syntes jeg ikke blomstene dere hadde der passet inn i den NYDELIE butikken. syntes de så veldi falske og billige ut. Det var jeg egentlig litt overrasket over. men blomstene dere presenterer på disse bildene ser veldig fine ut=)

  SvarSlett
 5. Her var det veldig mye fint i plastikk,men jeg sverger asolutt til ekte.
  Dere har veldig mye fint,og det er jo helt perfekt til de som sliter med å få til noe ekte grønt.

  SvarSlett
 6. Her i hjemmet går den nesten utelukkende i falske blomster. Alt annet dør bare.
  MEN nå skal det sies at jeg kjøper kun blomster som jeg personlig synes ser ekte ut (så det er ikke så mange som kommer igjennom nåløyet).
  Av det dere viser kunne jeg tenkt meg det falske brune(og hvite) treet.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. De er vakre, og de og flotte der det ikke er mylig å få noe annet til å gro.
  Det var mye som frista her.

  SvarSlett
 8. Man kan ikke sammenligne kunstige blomster fra mormors tid og nå... Trodde aldri jeg skulle ha kunstige blomster hjemme, men da omtrent alle blomstene mine døde ifjor vinter, så gikk jeg til innkjøp av noen kunstige.

  De fleste er like flotte idag. Passer på å rydde vekk dem som ikke passer til sesongen. Noen har også blitt litt kunstige i fargen etter å ha stått i sollys. De er kastet.

  Tror så absolutt jeg skal kjøpe flere kunstige. Betaler heller litt ekstra for å få noen som ser "ekte" ut.

  Var i butikken deres på Vinterbro for noen uker siden, la ikke merke til noen kunstige blomster. Er de like fine som på bildet, da blir det helt sikkert noen flere blomster på meg.

  Kari :-)

  SvarSlett
 9. Jeg har sett mye av disse blomstene på Interiørmessen, og må si jeg ikke er overbegeistret. Men elsker Home & Cottage, så kan jo se om dere har noe fint neste gang jeg er innom:)

  SvarSlett
 10. WPS Crack Workstation offers a new experience, improved performance, and great options. One of the most effective features is the tab reading function, which allows you to open, edit and manage multiple documents at the same time.

  SvarSlett