fredag 1. oktober 2010

Gjestedommer for månedens utfordring i NIB!

Norske Interiørbloggere (NIB) er det nok mange av dere som kjenner til, men for de av dere som ikke gjør det, så klipper og limer vi litt informasjon fra deres fine blogg;

NIB samler alle norske interiørbloggere og håper det kan inspirere deg! 
På NIB ligger bloggene etter stil og seneste oppdatering, slik at du lett kan finne dine favorittblogger. Vi har fire kategorier: nostalgisk, trend, hverdag og bloggbuikk. 
Høsten 2010 er vi over 1400 interiørblogger samlet her inne på NIB. Vi tror det skal være mulig å finne inspirasjon til nær sagt hva det skulle være!

NIB er kjent for å arrangere ulike månedlige utfordringer hvor bloggere kan melde på sine bidrag på månedens tema. Alle innleggene blir vist frem, noen velger ut hvilke som går videre og så er det avstemming hvor NIB sine lesere avgjør hvilke innlegg som blir på topp 3-listen og dermed får en form for premiering.

Denne måneden er Home&Cottage veldig stolte av å være delaktige i denne utfordringen. Vi gir premier både til 1., 2. og 3. plassen - så om du har lyst på gavekort for å handle gratis i våre butikker, så er dette sjansen! Vi stiller også som gjestedommere for å velge ut fra en liste hvilke bidrag som NIB sine lesere skal stemme over - og det både gleder og gruer vi oss til! Det blir sikkert veldig mange fine innlegg å velge fra og høyt nivå, så det kan hende vi må bruke noen runder i "juryboksen" før vi klarer å bestemme oss for en topp 10-liste.Deltakerne i juryen fra Home&Cottage er Innkjøps- og Markedssjef Hanne, Dekoratør- og Stylingsjef Gunn og undertegnede. Vi er spente på å se bidragene deres - så send de inn! Klikk gjerne på bildet over for å komme rett til utfordringsinnlegget til NIB.

Ønsker samtidig alle som er innom og leser en strålende helg! 

PS: Bildene fra føråpningen av vår nyeste butikk, i Mo i Rana, lastes opp og kommer på bloggen ila helgen! Enn så lenge får vi takke dere som var der på føråpningen, for en strålende mottakelse vi fikk og for den vidunderlige stemningene dere skapte den kvelden! Vi kunne ikke fått en bedre føråpning! Pin It

3 kommentarer:

  1. LYKKE TIL!!! Flotte premier dere stiller med:-)

    SvarSlett
  2. Så spennende at det er dere som står for premiene denne gangen. Krysser fingrene ekstra mye for at mitt bidrag rekker opp denne gangen ;) For det er masse som frister i deres butikker!

    Klem Madelén

    SvarSlett