torsdag 28. oktober 2010

Kristiansand trenger assisterende butikksjef

Nå har vi fått på plass julehjelp til de fleste butikkene våre (har ikke fått siste status fra Vinterbro og CC Vest, så der kan det være muligheter fortsatt) - men nå er det butikksjef Eirin i Kristiansand som trenger folk. Hun trenger en assisterende butikksjef, så det er med andre ord en spennende stilling med mye ansvar og mange spennende oppgaver.

Er du interessert? 
Her er mer om stillingen;
Vi ønsker oss en person som har ett sterkt engasjement og stor vinnervilje. Du har lyst til å være med å skape noe og du har kanskje ledererfaring fra butikk eller kjededrift.

Din viktigste oppgave vil være å få kundene til å trives og å få dem til å syns at det er spennende å stikke innom en gang i blant. Da kreves det at du har ”guts” til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Du er strukturert og vant til å jobbe mot ”deadlines”, og har kanskje en tilsvarende jobb i dag, men har lyst på nye utfordringer.

Vi tror også at du er langt over middels interessert i møbler og interiør og at du har sans for den uformelle stilen. Du koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker og elsker å lese interiørblader. Du har stor arbeidskapasitet, er kreativ og strukturert, samtidig som du er fleksibel i forhold til arbeidstider.

Du elsker å jobbe med kunder og har sans og ”øye” for hva som gjør en butikk tiltalende og spennende å gå ”på tur i”. Kanskje har du kunnskap om en eller flere av våre produktgrupper.

Kjenner du deg igjen i dette, vil vi svært gjerne at du sender oss en kortfattet søknad m/CV innen 15. november 2010. Merk søknaden med Ass. Butikk sjef. Søknad sendes pr. e-post til ken.liso@online.no

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår hyggelige butikksjef i Kristiansand;
Eirin Lisø på mob. 95 72 71 66.

Er du vår nye medarbeider i Kristiansand eller kjenner noen som bør bli det? 
Ta kontakt! 

Pin It

3 kommentarer:

 1. Tror ikke dette skal bli noe problem med å få folk til å jobbe i den butikken ;)
  Utrolig herlige jenter og superduper service og det setter vi stoor pris på :)))
  Lykke til i jakten ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Når kommer Home & Cottage til Trondheim?? Dere har jo så utrolig mye fint!! Ønsker meg en slik butikk i Trondheim også :)

  SvarSlett
 3. Hei !!

  Ja, når kommer Home & Cottage til Trondheim??
  Jeg kommer til å søke jobb hos dere da !! Med en gang :-)

  Vi savner en slik butikk her i byen, og er enig med Wivi over her - jeg også ønsker dere hit !!

  Mvh
  Åse Stenshaug

  SvarSlett