torsdag 28. oktober 2010

Drømmedag på Home&Cottage

Torsdag 14. oktober 2010 fikk vi endelig booket inn vår planlagte drømmedag med forfatteren Elin.

Elin var hun som tilfeldigvis ble vår følger nr 10.000 på Facebook og som vi derfor hadde lyst til å gjøre litt ekstra stas på.

Hun fikk et gavekort på 3.000 kr til å benytte i butikken vår på Alnabru, samt at vi fikk Innkjøpssjef Hanne til å stille som god shoppingguide rundt i butikken.

En tilfeldighet gjorde at også Dekosjef Gunn var i butikken denne dagen og hun kunne derfor bidra med sine tips i forhold til shoppingbehovene Elin hadde. I tillegg til dette 'slang' Gunn sammen en fantastisk bukett av hortensiaer og olivenkvister som en velkomstgave til Elin.

Dette er tekstilblomster fra Roggens og innbundet og pakket inn ble dette så fint at en annen kunde som var i butikken samtidig, også ville ha med seg en slik hjem.Så da måtte Gunn trylle frem enda en bukett til en fornøyd kunde.

Elin fikk en guidet tur rundt i butikken med Hanne som kyndig guide, mens vi fikk lov til å filme og ta bilder underveis. Elin hadde to konkrete shoppingbehov hun ønsket å få dekket på denne dagen - og det var å få et ekstra settebord ved siden av godstolen sin, som hun kunne plassere bøker og et stearinlys på, i tillegg til å få orden på krydderet hun brukte til stadighet på kjøkkenet. Med Hanne og Gunn sine kreative hoder, klarte de å finne gode løsninger til begge hennes behov og hun ble godt fornøyd!
Etter vår runde med Elin i butikken, fikk hun naturligvis lov til å gå for seg selv og kikke - vi hang ikke som hauker over henne hele tiden ;) Det virket som Elin var fornøyd med dagen og da er vi godt fornøyd også!

Elin med sine shoppingkupp!

Takk for at vi fikk lov til å gjøre litt stas på deg, Elin! 
Håper tingene du fikk med deg fant seg godt til rette i hjemmet ditt og at du ble fornøyd med både settebord- og krydderløsning. Og; lykke til med boklanseringen din! Pin It

7 kommentarer:

 1. Ja dette må virkelig ha vært en drømmedag !!!Hadde ikke hatt problemer med å bruke opp gavekortet hos dere jeg heller hihi ;)
  Nå går jeg bare og venter på møbler som er bestilt :))) Det er SÅÅÅ mye lekkert i butikkene nå !!!!

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. "Den største gleden man kan ha,er å gjøre andre glad!"
  Og det har dere nok gjort her....BIG TIME:) Og jeg blir egentlig litt glad jeg også,for det er ikke vanskelig å forestille seg at jeg er i den heldigevinnerens sko og så kjekt hun måtte hatt det,så da kan man jo ikke annet enn bli glad på hennes vegne! Flott gjort av dere:)))
  tove:))

  SvarSlett
 3. Så utrolig heldig, også så utrolig snille dere er da! Lykkens dag dette. Er jo lykkelig bare jeg er i butikken deres. Meeen det er jo så sjelden vettu etter som jeg befinner meg i Trondheim. Håper dere kommer hit også snart!

  SvarSlett
 4. Drømmedag...!

  Gleder meg til åpningen på Gulskogen :)

  SvarSlett
 5. Mmm, heldig som fikk en slik drømmedag:-).

  Klems Sarita

  SvarSlett
 6. Åå, så heldig hun var!!!

  Si meg, når kommer H&C til Stavanger??:-)

  Da er jeg klar for drømmedag :-)

  Velkommen inn til meg på www.inspirasjonerogideer.blogspot.com

  Høstklem fra Anne

  SvarSlett