onsdag 13. oktober 2010

Ny katalog - med industrielt preg!

Til denne katalogen var vi skjønt enig om at vi fant et helt perfekt lokale i ordentlig industrielle omgivelser som vi mener produktene våre får et helt nytt uttrykk. Vi er veldig spent på å høre hva dere synes!


Selv føler vi at vi har laget en litt anderledes Home&Cottage-katalog og vi er naturligvis veldig spent på å høre hva dere synes om den! Se våre andre kataloger med bladfunksjon på vår hjemmeside under Inspirasjon - der finner du de aller fleste katalogene våre.

Og ikke minst; Hva synes dere om Gla' Helg-tilbudet vårt med 25% av møbelkjøp innen lørdag 16. oktober tilbake i gavekort? Legg gjerne igjen en kommentar!


Ønsker alle som er innom en helt fortreffelig onsdagsettermiddag 
- vi håper du får benyttet den på de fineste måten du vet! 

Pin It

16 kommentarer:

 1. Jeg bor for langt unna til å få katalogen i posten. Har tittet på tidligere kataloger på nettet, men teksten blir for liten. Er det mulig at dere kan sende meg den i posten? Ett besøk hos dere er nesten obligatorisk når jeg er i Oslo.

  Kari :-)

  SvarSlett
 2. Jeg skulle nok ha sett på den nye katalogen før jeg skrev kommentaren over. Denne gangen var det mye lettere å lese skriften.

  Kjempeflott katalog og er det mulig, vil jeg gjerne ha papirutgaven.

  Kari :-9

  SvarSlett
 3. For en heeeerlig katalog!! Mye lekkert! Levende, inspirerende bilder!! Og litt humor?! I like it:) Fant definitivt noe å notere ned på julens ønskeliste ...

  Får aldri katalogen deres i posten:( Men jeg koser meg med nettutgaven!!

  KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 4. Jeg liker en blanding av stiler jeg, gjerne en dæsj industrielt også, men den nye katalogen apellerte ikke helt til meg. For all del; lekre produkter, men jeg synes at de liksom ikke fikk den "glansen" de fortjente i de røffe miljøene som de kunne fått i andre miljøer - bedømt ut fra min personlige smak selvfølgelig :)

  Jeg får ikke katalogen i posten, men er stadig innom Inspirasjonssiden på hjemmesiden deres for å sjekke om det har kommet nye kataloger. Det ser ut som siden ikke er oppdatert på en stund?

  Gjelder Gla'helg-kampanjen spisestuestoler også?

  SvarSlett
 5. Det beste med Aftenposten på onsdag var vedlegget Home & Cottage ! Gleder meg til hver ny katalog, og er ofte innom butikken i Bogstadveien. Veldig hyggelig ung blond jente som har hjulpet meg mye, ifht. planer på nyinnkjøpt hytte. Dessverre passer ikke størrelsen på den sofaen jeg liker, men kelim og et ull teppe, har det blitt. Passet perfekt. Hadde kjøpt eikespisebord med halvpris-tilbudet forleden, men jeg skal ha benker og ikke spisestuestoler.

  Denne utgaven av katalogen var frisk og morsom, men industri er ikke min stil. Men, hygget meg med den, allikevel.

  Skulle ønsket en "fjellhytte-utgave" av katalogen, med koselige innslag av varme farver.

  mvh Jorun

  SvarSlett
 6. Oioioi for en fin katlaog med mye lekker, skulle gjerne hatt det Statement boarde fra house doctor... men finnes det i alle butikkene?

  SvarSlett
 7. Katalogen er helt ok. Liker de industrielle innslagene, selv om jeg nettopp har bestilt et hvitt Summer skap. Og fikk et gavekort på 2500,-Helt fantastisk!

  Jeg er på leting etter nytt sofabord. Noe jeg savner hos H&C er en katalog eller nettjeneste med oversikt over "hele" sortimentet. Altså slik at jeg kan se alle sofabord som finnes. Slik som hos IKEA og Bohus..

  Hilsen Fanny

  SvarSlett
 8. Fin styling på den nye brosjyren. Ser at dere fører Housedoctor, det liker jeg. Hvordan kan man få en oversikt over hvilken Housedoctor møbler dere fører?

  Marte ;-)

  SvarSlett
 9. Veldig fin den nye katalogen. Litt maskulinitet og humor også, ikke bare pynte fjas :-)
  Ang Gla'Helg tilbudet, så var det litt forvirring pga bruk av ordet innen, som er konjunksjon og betyr før. Altså at det ble gla'Helg om man bestilte før lørdag 16. oktober. Ringte og sjekka butikken på lørdag, og fikk forståelse av at tilbudet gjaldt lørdagen også, men da var det for sent for meg...

  SvarSlett
 10. Kjempefin og så bra med litt forandring! Skal i butikken på Vinterbro og handle i morgen, gleder meg!
  Eline

  SvarSlett
 11. da gikk lettere en jeg trodde å heve kjøpe av et kjøkkenbord. Ventet i fire uker nå,og ennå vet de ikke når bordet kommer og utstillingsmodellen kunne jeg for all del ikke få.
  Bedre lykke neste gang.

  SvarSlett
 12. Den nye katalogen er super, med unntak av snakkeboblene... de var i grunnen bare litt teite... :) Hvor har dere funnet det fantastiske lokalet?!

  Kitty :)

  SvarSlett
 13. Jeg gleder meg veldig til jeg får de nye varene jeg har bestillt, bare så synd leveringstiden på noen av de industrielle varene er så veldig lang. Masse tøffe ting i den nye katalogen.

  SvarSlett
 14. The article is very useful. Thanks for sharing. Also read our article about health and treatment information, I'm sure useful :)

  Cara Mengobati Penyakit Ulkus Peptikum

  SvarSlett