torsdag 1. juli 2010

Nye butikker og flere ledige stillinger!

Vi mottar stadig henvendelse både på bloggen og facebook/twitter om at vi burde åpne butikk 'både her og der og rundt-omkring' og hver gang svarer jeg at jeg skal oppdatere dere trofaste lesere aller først, når nyhetene er klare til å publiseres. Og det kan jeg gjøre i dag!


Nå blir det mer reising på denne gjengen....


Vi kommer til å etablere TO nye butikker 
i løpet av høsten 2010!

Det ene stedet vi etablerer butikk, er i Mo i Rana! Mange av dere har snakket om dette både på facebook og i bloggen en god stund allerede, men det er først nå kontrakt er signert, lokalet er på plass og vi kan gå ut med informasjon. Det har blitt bygget et helt nytt kjøpesenter i Mo i Rana og det er på dette senteret det skal åpnes en Home&Cottage-butikk. Denne butikken blir drevet etter samme franchise-konsept som vi første gang gjennomførte da vi åpnet butikken vår i Kristiansand. Det blir virkelig spennende å se hvordan konseptet vår mottas i Nord-Norge, men vi gleder oss og håper dere tar like godt imot oss der som dere har gjort på våre tidligere åpninger!

Det neste stedet vi etablerer butikk, er i Drammen, på et splitter nytt kjøpesenter - Gulskogen Kjøpesenter. Denne butikken blir egendrevet av Home&Cottage (altså ikke franchise), så her trenger vi gode folk med på laget! Vi trenger både butikksjef og butikkselgere heltid og deltid, så her håper vi på mange interesserte i området rundt Drammen.

Litt mer om de ledige stillingene i Drammen;
Butikksjef
Vi trenger folk som har har ett sterkt engasjement og stor vinnervilje. Vi vil ha deg som har lyst til å være med å skape noe og som har ledererfaring fra butikk eller kjededrift. Din viktigste oppgave vil være å få kundene til å trives og synes det er spennende å stikke innom en gang i blant. Det kreves at du har ”guts” til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Vi tror du er strukturert og vant til å jobbe mot ”deadlines”, og har kanskje en tilsvarende jobb i dag, men har lyst på nye utfordringer
Butikkselgere heltid / deltid
Vi trenger deg som er langt over middels interessert i møbler og interiør, og har sans for den uformelle stilen. Vi ønsker deg som koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker og elsker å lese interiørblader. Vi håper du har stor arbeidskapasitet, er kreativ og strukturert, samtidig som du er fleksibel i forhold til arbeidstider. Vi trenger folk som elsker å jobbe med kunder og har sans og ”øye” for hva som gjør en butikk tiltalende og spennende å gå ”på tur i”. Kanskje har du kunnskap om en eller flere av våre produktgrupper.

Tror du dette kunne passet for deg? 
Ta kontakt med vår driftsjef, Roar Skjelland; roar.skjelland@homeandcottage.no - 95 15 84 79. Han ønsker seg en kortfattet søknad med CV på mail innen 8. august. Husk å merke mailen med stillingen du søker. 


--------------


Vi har ingen konkrete planer om flere butikker enn disse to per akkurat nå, men vi jobber med flere steder og dere får selvfølgelig først høre om det her på bloggen om vi skulle starte flere butikker andre steder! 

Så - hva tror dere om Home&Cottage-butikk på disse stedene? 

Pin It

27 kommentarer:

 1. sååååå utrolig bra at dere kommer nordover i landet, selv om jeg selvfølgelig skulle ønske at valget hadde falt på Bodø eller Fauske !!! Nå blir dere tross alt "bare" tre timer unna :))
  Masse lykke til i den spennende tiden fremover !!!

  SvarSlett
 2. Jeg skulle også ønske dere åpnet butikk i Bodø!! Får håpe det kommer etter hvert da ;)
  Lykke til :D

  SvarSlett
 3. Supert at dere kommer til Drammen!!!! Har ventet lenge. Blir deilig å få dere så nære at det også kan bli litt på impuls å kjøre innom H&C:-) Ønsker meg litt flere nye møbler...... små skap, skjenker, kule salongbord som er litt "aspen" i stilen:-)

  SvarSlett
 4. Skulle ønske dere kom til Lillestrøm jeg da=(

  SvarSlett
 5. Det gleder meg at det blir H&C på Gulskogen. Jeg jobber like ved så vi er ofte der i lunsjen kan du si.. Har også svart på mail fra Gulskogen senteret hvilke butikker som jeg kunne tenke meg der .. og H&C var en jeg foreslo. Herlig. Lykke til og god uke.
  Britt Eva.

  SvarSlett
 6. Så gøy! Det blir sikkert kjempe bra! Jeg har søkt jobb på butikken deres i Sandefjord og krysser fingre og tær for at jeg fpr den :-)
  Klem

  SvarSlett
 7. Grattis med nye butikker :) Spennende.

  Klem C

  SvarSlett
 8. Gleder oss stort til dere åpner i Mo i Rana :)

  SvarSlett
 9. Hei
  Det er flott at dere for anledning til å utvide bedriften deres. Stå på. :-)
  Hva med en butikk i Bergen eller?
  Eller i Åsane?

  SvarSlett
 10. Jeg gleder meg til det kommer en butikk til Mo i Rana, - selv om det blir litt over en times kjøring... :)

  SvarSlett
 11. Så hyggelig at vi blir ønsket velkommen både til Mo og Drammen - tusen takk for det, vi gleder oss til å møte dere!!

  Og Grethe, vi har allerede butikker i Bergen, men ikke i Åsane. Vi har en på Laksevåg senter og en på Gullgruven senter.

  God helg alle sammen!

  SvarSlett
 12. Vi ønsker oss en H&C butikk i Østfold også :)

  SvarSlett
 13. Når åpner dere på Gulskogen?

  SvarSlett
 14. Gratulerer med to nye butikker!:) Flott å høre at dere stadig utvider, håper dere kommer enda lengre nordover - gjerne også til Troms eller Finnmark.
  Hilsen fra en så ihuga fan at ho tar med hengern og kjører tur-retur Hammerfest-Oslo for å handle på H&C i sommer!

  SvarSlett
 15. En butikk i Mjøs-distriktet hadde vært fint! (Strandtorget på Lillehammer utvider for øyeblikket.. hint, hint ;)

  SvarSlett
 16. Gullgruven senter ligger i Åsane =)

  SvarSlett
 17. Anonym (siste); Du har selvfølgelig helt rett - Gullgruven ligger i Åsane! Beklager forvirringen!

  SvarSlett
 18. Gleder meg til dere åpner i Byporten Mo i Rana :))

  SvarSlett
 19. Mjøs distriktet trenger en slik butikk. Mange fine ledige lokaler i sentrum av Gjøvik, og deres butikk er akkurat hva som trengs

  SvarSlett
 20. Anonym (siste); Så hyggelig at du vil ha oss til ditt distrikt. Jeg lover å holde dere oppdatert via bloggen og facebook!

  SvarSlett
 21. Østfold trenger sårt en H&C-butikk! Her er det Skeidar og Bohus som regjerer (gjesp!) Fredrikstad er et fint sted: ledige lokaler i Dikeveien etter at Elkjøp flyttet

  SvarSlett
 22. Vurderer dere Trondheim? Savner dere her.

  SvarSlett
 23. Fantastisk at dere endelig kommer til Drammen!! Dette har jeg ventet på... :-) Når åpner butikken på Gulskogen?

  SvarSlett
 24. Hei
  Vil ha dere på Sandvika storsenter:)

  SvarSlett
 25. Savner en butikk nord for Trondheim. Det har vært en drøm og starte en slik butikk.

  SvarSlett