fredag 2. juli 2010

Ny katalog - fra Lama-fotoshooten!

Da er ny katalog sendt ut med aviser, lagt ut i butikker og kommer nå med mulighet til å bla i på bloggen. Dette er altså den katalogen som det ble tatt bilder til på landstedet til Lars og Marianne i Lama - som jeg har vist noen bilder fra i dette innlegget. Her kommer altså de etterlengtede resten av bildene...

Håper dere koser dere med katalogen!
(klikk på katalogen så kan du bla i den)
Er det flere enn meg som kunne tenke seg et landsted slik som dette? Eller har dere kanskje slike landsted allerede? Si meg gjerne om dere finner noen favoritter i katalogen, spennende å høre!

Ønsker alle fine lesere av denne bloggen en strålende helg -
håper dere alle får fint vær, fine opplevelser og har fine mennesker å dele med! 
Pin It

10 kommentarer:

 1. Sukk.....dette var nydelig! Likte godt inngangspartiet med hjerte utskjæringer og en fantastisk løsning med hammock/huske på siste permside, kjempe inspirerende!!

  SvarSlett
 2. Wow...så mye flotte varer, nydelig katalog!

  SvarSlett
 3. Nydelig inngangsparti de har, en perfekt plass å ta bildene! Mange flotte varer, en favoritt var den lille antikke trappen, som sto på side 22. Kommer denne inn i Kr.sand? Klem-Mia

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at dere liker det dere ser! Det var virkelig en helt vidunderlig stemning på dette landstedet, så det er hyggelig at noe av det har kommet til uttrykk gjennom bildene vi tok der.

  Og Mia; Denne trappen er i sortimentet vårt allerede den - så om du tar kontakt med Kristiansand, så skal de nok få tak i den om de ikke har flere inne nå. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg har et spm, og velger den fantastiske bloggen deres som forum:) Hvorfor har dere ikke en dekoratør i hver butikk?

  SvarSlett
 6. Charlotte; Så hyggelig at du liker bloggen vår da! Egen dekoratør i hver butikk er nok noe både dekoratørene våre, butikksjefene og kundene våre kunne ønske seg - men det er nok dessverre for kostnadskrevende for oss for øyeblikke. Kanskje på sikt? Takk for innspillet uansett - god sommer!

  SvarSlett
 7. It is great to have visited your website. Thanks for sharing useful information. And also visit my website about health. God willing it will be useful too

  Cara Mengobati Absestosis secara Alami
  Penyebab Perut Terasa Kembung dan Begah
  Obat Abses hati Tradisional

  SvarSlett