torsdag 22. juli 2010

Nå også som matbutikk!

Sist innlegg skrev jeg om noe som ikke handler om interiør eller møbler - og nå skal jeg jammen gjøre det igjen. Denne gangen er det snakk om mat og om en kul dame fra Sverige.

Renée Voltaire er en dame som har skapt sin egen matfilosofi. Som hun sier selv; "Det er en salig blanding av alt fra raw food til yoga og økologisk dyrking." For henne er mat en livsstil og hun sier hun vet hvor mye maten påvirker hennes kropp, energi og livsglede. Derfor vil hun at maten hun spiser skal holde henne frisk og gi henne energi.

Mange av dere har kanskje allerede sett at vi har tatt inn noen matvarer, litt godteri og til og med en oppskriftsbok i noen av butikkene våre? Dette er produktene til Renée Voltaire. Hun skriver blogg på sin hjemmeside, så ta turen over dit om noen av dere ønsker mer informasjon og kanskje noen gode oppskrifter?

Vi har tatt inn noen av hennes varer og jeg har personlig vært ute og testet litt igjen.
Jeg fikk helt klart noen umiddelbare favoritter, men først bilder;

Så til mine personlige favoritter;
 • Granola - En deilig, crunshy frokostblanding helt uten tilsatt sukker. Eneste utfordringen var å få sikret flere porsjoner til meg selv - for ungene elsket dette. 
 • Fiberlakris - Vidunderlig godteri for oss som elsker lakris! Inkl havrekli, så man får i seg flere nyttige næringsstoffer. 
 • Tamariristede mandler - Salte, spennende og gode! Definitivt noe jeg kan se som alternativ til annet snacks man setter frem når man skal kose seg eller får gjester. 
--------

Har noen av dere prøvd noen av produktene til Renée? Er dere opptatt av økologisk mat, superfood, raw food? Kom gjerne med deres tilbakemeldinger i kommentarfeltet vårt - vi vil gjerne vite hva dere synes!

--------


Minner om at det er kun 1 DAG IGJEN til vi stopper muligheten til å melde seg på sommerkonkurransen vår. Vi har mottatt mange fine bilder, men du har fortsatt muligheten til å bli med. Last opp bilde via din blogg (gi meg beskjed), på facebooksiden vår eller send til meg på mail - innen i morgen 23. juli. En heldig vinner får badehåndklær fra
Himla og deilige duftartikler fra Durance - en verdi på ca 2000 kr totalt. Pin It

5 kommentarer:

 1. Helt topp!! Driver selv en gard økologisk med Highland Cattle og Villsau. Både dyr og mennesker trives:)

  SvarSlett
 2. Hei - så flotte produkter dere har fått inn!
  Hva med å delta på Økofestivalen 2010 i Sande (Vestfold)28&29 august? se mer om festivalen på www.okofestivalen.no , eller Økofestivalen på FB.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så utrolig deilig disse produktene ser ut....
  Hvilke butikker selger dette?

  SvarSlett
 4. Var innom butikken deres på vinterbro idag. Spurte om de hadde produktene. Selgeren så på meg som jeg hadde falt ned fra månen... nei, det visste hun ingenting om.... Selvom de kanskje ikke har det i denne butikken, burde hun jo vite om det...

  SvarSlett