onsdag 7. juli 2010

Sommerkonkurranse og give-away!

Det er sommer, agurktid og mange av oss har giret ned til en roligere og mer avslappende modus. Det kommer til å komme innlegg her på bloggen underveis i løpet av sommeren, men det kan nok hende det blir litt færre innlegg enn til vanlig - men det får vi bare se an.

Det vi fant ut at vi hadde veldig lyst til å gjøre, var å bruke sommeren på å sparke igang en liten uhøytidelig sommerkonkurranse! Håper mange av dere har lyst til å være med på dette! Vi leser jo mange interiørblogger for å hente inspirasjon og se hva dere liker og av og til ser vi at dere skriver om varer dere har funnet hos oss. Det synes vi selvfølgelig er ekstra stas!

Konkurransen blir dermed som følger; 
Har du brukt ett eller flere av våre produkter på en litt spesiell måte? Spesiell kan bety ekstra fin, rar, morsom, original, teit, spennende og veldig mye annet, så her er det kun deres fantasi som setter grenser for hva som definert som 'spesiell'. 
Vi vil at dere skal ta bilde av dette, altså av ett eller flere av våre produkter, med eller uten andre produkter og i eller utenfor et 'miljø', stylet eller ikke stylet - det er opp til dere. Bildet kan dere formidle til oss på flere forskjellige måter;


Merk bildet ditt med følgende informasjon; 
 • Gi bildet ditt et navn / en tittel
 • Skriv ditt navn og gjerne hvor i landet du kommer fra 

Vi håper på mange bilder fra dere! 

Så hva blir premien...? Jeg venter på det ordentlige bildet jeg skal vise dere, men jeg kan si så mangt at det er en gave til en verdi av ca 2000 kr og at det er noe som forhåpentligvis alle kan ha nytte av

Vi mottar bilder til og med 23. juli. Da forbeholder jeg meg retten til å velge ut totalt 10 bilder som dere blogglesere kan stemme over i en uke - slik at vi til slutt har en heldig vinner! 

Høres dette greit ut? Blir dere med? 

Håper på stort engasjement og gleder meg til å se hvordan dere bruker produktene våre! 

God sommer så lenge - håper dere nyter late sommerdager!

Pin It

6 kommentarer:

 1. Dette var spennende, nå må jeg i tenkeboksen:)

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Nå er det ikke utfordringen det gjelder; men jeg har et spørsmål jeg. Vi er ute etter et SINKBADEKAR. Dere har ikke planer om å selge det vel???

  Vennlig hilsen Liv :O)

  SvarSlett
 3. Jeg blir med jeg. Spennende.

  SvarSlett
 4. http://idosset.blogspot.com/2010/07/home-cottage-sommerkonkurranse.html

  glemte linken...men her er nå den "smiler"

  SvarSlett
 5. Takk for alle bidrag, folkens - håper på enda flere før fristen går ut!!

  Og til deg, Livs Lyst;
  Sinkbadekaret som står i enkelte butikker er nok dessverre ikke til salgs, da vi bruker det til styling i butikkene. Men kanskje du finner noe annet tilsvarende et annet sted? Lykke til!

  SvarSlett